Search results

  1. ramzwatcher

    Ada yang minat tak untuk promote/join affiliate Wellzone?

    Salam Tuan/Puan, Saya ingin membuat survey, sama ada rakan-rakan online di WC berminat tak untuk join & promote sebagai affiliate Wellzone, syarikat yang menawarkan produk kesihatan dan kecantikan. Laman web: http://www.wellzone.com.my Saya tak pasti perlu buat pertandingan...
  2. ramzwatcher

    Iklan Premium di ZullDesign.com.my

    Salam semua. Saya ingin menjemput anda untuk mengiklan kan produk/servis/website dsbgnya di laman web ZullDesign.com.my. (Google PR 3) Ruangan yang dimaksudkan adalah ruangan Direktori Niaga di:http://www.zulldesign.com.my/v2/ Ianya baru dibuka kepada umum dan penyertaan adalah TERHAD (bukan...
  3. ramzwatcher

    [WTH] Forum Poster

    Salam. Saya ada post pasal hiring forum poster sebelum ni, mungkin dah deleted. Sebelum ni saya dah hired forum poster dari WC dan CG. Sekarang saya perlukan forum poster dari forum CARI.COM.MY. (saya malas nak tanya kat sana :P) Syarat: 1. ahli aktif 2. nyatakan jumlah post/soal jawab...
  4. ramzwatcher

    Dapat RM1500 untuk design perangkap nyamuk, ada siapa mau cuba?

    Salam kawan-kawan online, Saya ada tengok Zull Design Autotronic(Zulldesign.com.my) buat pertandingan rekacipta pada bulan lepas dan bulan Mac (sekarang). Kalau saya ni pandai buat reka cipta, dah tentu saya join. Menarik tu Rm1500 untuk hantar design aje. Ada sape-sape yang pandai rekacipta...
  5. ramzwatcher

    Ada sapa-sapa pernah jual theme kat ThemeForest.net tak?

    Salam. Saya nak tau ada tak sape-sape pernah jual theme kat ThemeForest? Saya nak try jual theme SimplyGrey dari www.TemaMinisite.com. Kalau ada sape-sape penah try boleh share tak tips untuk approvals, pro and cons themeforest ni. Thanks
  6. ramzwatcher

    Template Wordpress Minisite: SimplyGrey by www.TemaMinisite.com

    Assalamualaikum wbt pada wangcyberians. SimplyGrey: Tema WordPress Minisite yang Ringkas dan Elegan Tema SimplyGrey ini adalah tema wordpress minisite yang ringkas dan elegan yang akan menampakkan kekemasan dan rupa professional. Kenapa WordPress Minisite? HTML biasa memerlukan anda...
  7. ramzwatcher

    MUDAH! Page Rank Naik dan Trafik meningkat 200% dengan menghantar ke Web Directories.

    Assalamualaikum wbt. Sebelum ini saya memang ada cuba cari software directory submission yang berbaloi, tapi rata-rata agak mahal. Sama ada kena beli list directories atau software itu sendiri yang mahal. Anda boleh google dan tahulah brapa harganya :D Jadi kebetulan saya terlihat iklan...
  8. ramzwatcher

    Template Wordpress Minisite Bernilai RM 47 Percuma untuk anda!

    Assalamualaikum wbt Saya ingin memberikan template Wordpress Minisite yang saya namakan Rania (nama anak saya) ini percuma buat anda. Anda boleh download selepas sign up newsletter di: http://www.setminisite.com Hmm.. kira senanglah, saya letak terus link disini Download Template...
  9. ramzwatcher

    [WTH] Flash designer untuk keje freelance per job basis [RM400-RM600]

    Salam, Saya sedang mencari seorang flash designer untuk bekerja secara freelance/part time, yang akan diberikan bayaran mengikut job, antara RM400 - RM600. Tiada sijil @ kelayakan (student digalakkan memohon), asalkan mahir design dalam flash. Antara tugasannya adalah menyiapkan...
  10. ramzwatcher

    Diskaun 60% untuk Set Lengkap Wordpress Minisite || Promosi Pembukaan dan Maulid Nabi

    Salam, Saya Mohd Ramzan dari www.Rajablog.info ingin mengumumkan promosi pembukaan SetMinisite.com, iaitu Pakej Lengkap Wordpress Minisite yang mengandungi Tutorial PDF dan Video, Tema dan Plugin untuk menghasilkan minisite wordpress yang professional dan lengkap. Saya...
  11. ramzwatcher

    Servis Link Cloaker, brapa anda sanggup bayar?

    Salam, saya dalam proses menyiapkan laman web service link cloaker, tapi tak sure brapa harga yg patut letak. contoh link yang dah di cloak macam: http://www.hoturl.im/recommends/url/testing kalau set uncloak akan terus redirect ke: http://www.rajablog.info Kenapa gunakan link...
  12. ramzwatcher

    Wordpress Minisite dengan sistem, ada sesiapa mau?

    Salam. Saya ingin tanya pendapat former sekalian terutama sesiapa yang mau buat minisite atau salesletter sendiri, ada tak sesiapa yang mahukan system wordpress minisite? Saya akan cuba terangkan dengan jelas dibawah. Bina Minisite utk Masa Sekarang Buat masa sekarang biasanya buat minisite...
  13. ramzwatcher

    Ubah Design Minisite kepada template Wordpress, hanya Rm45 (terhad 3 orang sahaja)

    Kenapa hanya menggunakan minisite biasa sedangkan template anda boleh integrate/diubah kepada template Wordpress? Dengan integrasi wordpress, ia akan membolehkan anda menggunakan ribuan fungsi Wordpress yang telah siap. Saya akan menukarkan template minisite anda kepada template wordpress...
  14. ramzwatcher

    Skrip Membership Berbahasa Melayu atau Inggeris, TERHAD untuk 3 orang sahaja!

    Assalamualaikum wbt Adakah anda berminat untuk membuka membership, tapi takut tidak pandai menggunakannya? Masalah dalam menggunakan web yang Berbahasa Inggeris? Atau mungkin juga Risau sekuriti membership anda seperti perkongsian password dan seumpamanya? Walau apa pun masalah anda...
  15. ramzwatcher

    Beli Tiket Bas Online?

    Salam, Saya ingin membuat survey mengenai Pembelian bas tiket secara online dan memerlukan pendapat anda. Tujuannya adalah saya ingin membina sistem pembelian tiket bas secara online (online bus ticketing) untuk final year project saya dan perlu membuat survey. So help me yer...
  16. ramzwatcher

    Dari $5500, dijual $1?

    Salam semua Saya just nak share about offer dari saudara Matt Barak. Saya pun tak brape kenal but since dia ni Otai yang sedang "membalas dendam", maka saya syorkan anda semua lihat page ni: "$5500 now sells for $1" (nota: bukan link affiliate cuma utk statistik.tq) Alkisahnya (saya baca...
  17. ramzwatcher

    Perisian Cipta ebook pdf sendiri dan dapatkan Salesletter BM and BI - MRR!

    Saya percaya ramai yang mahu menulis ebook sendiri untuk tujuan penjenamaan atau jualan tetapi terdapat beberapa kekangan seperti tidak tahu bagaimana menukarkan ebook yang ditulis dari microsoft word ke file PDF (perisian sebegini dipanggil PDF Converter). Kalau anda hendak mendapatkan PDF...
  18. ramzwatcher

    Statistik iklan kat WangCyber?

    Assalamualaikum wbt "Saya nak letak iklan kat wangcyber, tapi bagus ke?" "Brape banyak klik saya boleh dapat?" Mungkin inilah persoalan yang ada dari wangcyber atau pelawat yang mahu meletakkan iklan disini. So Just nak share statistik bila saya letak banner as iklan di wangcyber nie...
  19. ramzwatcher

    Camtasia Studio 3 Percuma dan Berlesen!!

    Saya dah dapatkan satu copy camtasia license dengan percuma dan saya mahu share dengan rakan-rakan camne saya dapat percuma :D Saya copy paste jer lah yer email :P Harap berguna dan Menyenangkan anda :D
  20. ramzwatcher

    Jadi Beta Tester dan Dapatkan Diskaun 70%

    Assalamualaikum wbt Saya sedang mencari beta tester untuk website membership/keahlian saya. Web keahlian ini akan membekalkan ahlinya dengan produk terbaru (semuanya tahun 2007) sama ada mempunyai Resell Right(boleh dijual semula) atau PLR untuk kegunaan sendiri dan forum khas...
Top