Search results

  1. J

    ada sape expert pasal forex?

    Salam, Kehkehkeh... bila cite bab ebook RahsiaForex tu... sapo boli memang bangang ler... termasuk ler eden jugak nih... hampeh boleh dikategorikan ebook sampah... baca3, and then... the end terus... takdo caro sebaik eh... takdo support after sales... buat penerangan forex, apa dapat dgn...
  2. J

    Have you seen the Death of AdSense?

    Salam, Padam ajelah thread nih... maaf topik dah kuar...
  3. J

    MyMode E-Dagang - Jadikan H/P Anda Punca Pendapatan!

    Salam, Perhatian! Website E-Dagang telah ditamatkan perkhidmatannya (sebab ada ahli yang buat spamming: Dari sumber admin e-dagang yang boleh dipercayai). Website tersebut telah dipindahkan ke domain yang baru Prepaid4u.net Pada yang telah mendaftar sebagai ahli sebelum ini di website...
  4. J

    MyMode E-Dagang - Jadikan H/P Anda Punca Pendapatan!

    Salam, Yup, betul tu... cuba dulu sebagai ahli percuma. Baca dan fahamkan. Tiada paksaan. Tentang marketing plan tu akan kami usahakan sedikit masa lagi. Tapi kalau nak lebih faham cuba survey info kat laman web di bawah ni: http://www.e-dagang.net/index.php?id=tazamfn...
  5. J

    program apa ni??

    Salam, Bahaya tu. Tak pasal2 sehari 200-400 email masuk inbox... muahahah nyaya jer!
  6. J

    Napa tutup? halal atau haram adsense?

    Salam, Yup betul tu. Kalau rasa yakin, teruskan. Kalau tak rasa yakin, ketepikan. Pemahaman aku, dalam adsense kita ni umpama pengiklan yang mengiklankan produk2 mereka. Asalkan niat kita jujur dgn mencari pendapatan sampingan dgn begitu. Tanpa menipu dan sebagainya. Lagipun produk2 yang...
  7. J

    MyMode E-Dagang - Jadikan H/P Anda Punca Pendapatan!

    Salam, "Tidak minat menjual barang anda masih boleh jana pendapatan dengan MLM prepaid yang saya sertai. Dengan modal yang rendah anda sudah boleh memulakanya. Prepaid adalah keperluan kebanyakkan orang pada masa kini."... petikan content dari web tazamfn. Betul tu, modal yang rendah dari...
  8. J

    Idea Adsense Terbongkar [Panduan Dalam BM]

    Salam, Adeih, penin kepala aku, mana satu nak pilih nih... muahahah! :wink: Kalau bab-bab camni, ianya dah masuk perihal copyright / hakmilik. Kalau nak dikenakan tindakan, hal ciplak, jual menjual tanpa kebenaran pasti akan berterusan juga. Aku pernah tgk kat website lain yang ada...
  9. J

    MyMode E-Dagang - Jadikan H/P Anda Punca Pendapatan!

    Salam, Takper taza, tak kisah. Kita promosi sesama, rezeki masing2... betul tak? Lagi pun boleh gak jimat thread. Sapa nak join boleh gi ke: http://www.e-dagang.net/index.php?id=JediMaster http://www.e-dagang.net/index.php?id=tazamfn
  10. J

    MyMode E-Dagang - Jadikan H/P Anda Punca Pendapatan!

    Salam, Beli reload kad di MyMode E-Dagang. Beli untuk kegunaan sendiri atau nak tambah lebih... jual pada member-member, adik-beradik, pakwe ke, makwe ke... nak join? gi http://www.e-dagang.net/index.php?id=JediMaster
  11. J

    RajaAdsense.com ok tak?

    Salam, Kena beli ebook nih. Aku dah join adsense nih dah masuk setahun dari bulan Jun tahun lepas hingga sekarang, pulangan mmg mengecewakan. Apalah silapnya aku? Tak pasti dimana kekurangannya. Ada gak terbaca penjualan ebook yg versi englishnya. Tapi biasalah, kalau nak beli pun nak...
  12. J

    Menjual Hak Reka Cipta Orang Tanpa Kebenaran

    Salam, Erhmm, susah ler mcm nih. Bukan saje jenis rekaan design graphic yang boleh org ciplak, ebook pun boleh. Aku rasa penciplak tu mesti melayu juga. Memalukanlah... Dahlah cover ebook tu pun serupa juga... isk..isk.. takpe sham nanti aku beli ebook nih kat ko juga. Support ko! rasa2...
  13. J

    MyMode E-Dagang - Jadikan H/P Anda Punca Pendapatan!

    Assalamulaikum dan Salam Sejahtera. Pada hari ini aku telah pun mendapat bonus yang pertama, walaupun aku baru aje join, belum ada downline dan hanya menggunakan top-up prepaid dari My-Mode.. aku telah pun dapat bonus berjumlah.... em... RM0.17 sen..(abg aku kate bila nk kaya) eleeh...
  14. J

    MyMode E-Dagang - Jadikan H/P Anda Punca Pendapatan!

    Salam, Bukan untuk membalas atau komen topik, tapi hanya untuk mempromosikan program yang aku masuk nih. My Mode E-Dagang atau aku tersalah thread posting... huhuhu maaf yea...
  15. J

    MyMode E-Dagang - Jadikan H/P Anda Punca Pendapatan!

    Salam, "Sebelum itu saya minta supaya jangan disamakan MyMode dengan program-program lain seperti skim cepat kaya, atau program ehsan RM30 lah... Derma sorang RM20 la... atau lain-lain program berunsur surat berantai. "Ko masuk duit dalam akaun aku, then bubuh nama ko, edarkan, nanti orang...
  16. J

    Program: Text Link Ads

    Salam, Ada satu lagi program lebih kurang seperti Google juga. Text Link Ads - Targeted Traffic, Branding, & Link Popularity Aku baru aje join program ni. Nak cuba dan lihat kehebatan dan kemampuan program ni pula. Kita boleh beli program, jadi publisher untuk iklan2 ataupun affiliates...
  17. J

    Google Adsense : Special Report

    Salam, Ada tips-tips untuk jadi seperti saudara tu? USD9.00 ke atau USD900? Dlm jangka masa 2 bulan?
  18. J

    Program Google Adsense

    Salam, Pertanyaan tentang payment method, mana yg lebih sesuai; a) Payment: Check - Standard Delivery * atau b) Payment: Check - Secured Express Delivery ($24.00 Processing Fee) Yang mana satu saudara shuth?
  19. J

    Google Adsense : Special Report

    Salam, So camne agaknya, kalau nak dapat income lebih sikit dari program adsense nih. Maksud aku, kalau dalam 1 website tu... kita perlu letak iklan google untuk setiap pages yg ada ke atau bergantung kepada visitor yg klik iklan tu... Aku dah gunakan program ni lebih kurang 6 bulan lepas...
  20. J

    Salam Perkenalan!

    Salam, Salam perkenalan dari aku buat semua. :wink:
Top