Search results

  1. hizmi

    Copet $10-$1000/trade dari Forex

    ini di jual dalam rupiah ngak bisa kah kira dalam RM mas..? bisa ngak di convert aja jumlah tu dalam RM or USD coz senang mau urusniaga nnt...
  2. hizmi

    forex oh forex

    margin ni modal nak start..de 2 3 istilah forex yang mesti di fahami..but overall forex is simple actually but to risk for tamaktology person.. have hear buy at bottom sell at top?? but are sure u are at bottom to buy or u at top to sell? so we need guide and knowledge to determine market top...
  3. hizmi

    Forexhunt

    take time..tak semua benda sesuai untuk semua orang.. jom trader2 di wangcyber.gegar forexhunt bonus 50% from deposit till the end of april.. klik siggy for more info ...:cool:
  4. hizmi

    Forexhunt

    apa yang betul bro..??? Nak tahu kena buat research dulu jangan main bedal je..forex ni bukan sesuai untuk semua orang...:cool:
  5. hizmi

    forex oh forex

    Forex ni boleh buat duit sebenarnya tapi ia tak semudah yang disangka..Kena de ilmu dan pengalaman..Kena tahu selok belok market...Dan kami tak main forex ye kami trade forex..kalo main jawab dia jadi main2 la..forex is a business not a game..:cool:
  6. hizmi

    Forexhunt

    Broker ni semakin mencipta nama...leh try kalo nak tau ..
  7. hizmi

    Forexhunt

    Jenis Akaun Trading Pedagang ForexHunt menawarkan dua jenis akaun trading. Pedagang boleh memilih salah satu daripada mereka bergantung pada keadaan kewangan mereka dan gaya perdagangan. Perdagangan MiniHunter akaun Akaun jenis ini ditujukan untuk pemula pedagang dan peniaga yang ingin...
  8. hizmi

    Forexhunt

    JOM Warga Wangcyber kita gegar broker ni... We glad to present you dealing center ForexHunt! ForexHunt has been set up by traders and for traders. We feel it is important to take into account our clients’ proposals and try to realize the most interesting ones. Types of Trading...
  9. hizmi

    #######broker terhebat#######

    Exness mmg mantap la for scalper..5 decimal tu...
  10. hizmi

    Amaran Bank Negara: Apa komen anda?

    ni kerana cukai je la..cuba kerajaan dapat kenakan tax pada setiap profit yang korang nak withdraw mesti boeh punya..hehehe sari profit sampai 2 3k pastu diam2 je incometax tak leh nak trace.. betul ke salah pe aku fikir ni..salah tlg perbetulkan..
  11. hizmi

    Diary Newbie dalam dunia FOREX..

    keep it up bro..tak nak share teknik pe pakai ke?
  12. hizmi

    Tanya ckit..

    modal bergantung kepada kesanggupan kita je..even 1 usd pun dah boleh trade..pe pun kena belajar dan faham apa itu forex..Ia bukan sesenang di sangka tapi bila berjaya dia semudah ABC..
  13. hizmi

    langkah memulakan forex trading!!jom belajar dulu!

    sebenarnya manual trading is more better for me.dari situ kita tahu sejauh mana kita dapat melatih kita menjadi seorang trader yang berjaya....
  14. hizmi

    1000 pips a week? logik ke? cuba tengok sini..

    waa masta babu kat sini pun de ye...pe pe pun dalam trading ni kita mesti sesuai dengan style kita..jangan complicated sangat just make it simple je..forex is simple but not easy.. tak gitu masta? :);)
  15. hizmi

    Seorang Budak Yang Berumur 14 Tahun Lahir Di WC

    kagum juga aku dengan budak zaman sekarang ni...aku dulu umur 12 tahun duk lastik burung lagi..hehehehe
  16. hizmi

    Adsense: Malaysia Gila Adsense?

    apsal kelantan tak masuk dalam lis???banyak sangat ke???hehehehe
  17. hizmi

    Rugi dah rm250 masuk jutawanklik......

    bukan senang nak buat sesuatu dalam dunia online ni.kena ada usaha dan ilmu..untuk seratai satu-program kena selidik dulu dari setiap segi..nak buat affiliate sekalipun kena pandai dan de ilmu juga.Kalo main redah jawabnya tak kemana juga... Rajin2 la bertanya dan buat research...
  18. hizmi

    1 Malaysia dalam kenangan

    naikkelabu mata tak de perenggan ni...hahahaha
  19. hizmi

    kalu buat sevis camni bole laku ker

    satu logo berapa hengget?
  20. hizmi

    Adsense Dan Clickbank

    letak je...
Top