Search results

  1. hizmi

    Forexhunt

    JOM Warga Wangcyber kita gegar broker ni... We glad to present you dealing center ForexHunt! ForexHunt has been set up by traders and for traders. We feel it is important to take into account our clients’ proposals and try to realize the most interesting ones. Types of Trading...
  2. hizmi

    TOLONG.....site tak buka guna IE

    ada sesiapa yang tahu camner nak setel masalah ni..site aku tak leh buka guana IE.guna firefox o.k je..bila aku tukar theme boleh buka tapi ada la error sikit..de sebarang idea??
  3. hizmi

    Metacafe.com betul-betul boleh buat duit ke???

    salam semua.... aku nak tanya jika ada sesiapa yang pernah buat duit dengan metacafe.com...ikut pe yang aku tahu dari research kat pakcik g,dia akan bayar klip video yang kita upload bila dah cecah tahap yang dah ditetapkan...boleh caya ke??? just nak tanya manala tahu kot dah de orang kita...
  4. hizmi

    Plugin pe nak bagi kuar gambar kat comment

    salam....aku de masalah sikit nak tanya otai-otai kat sini camner nak buat ek nak bagi kuar gmbar kita bila kita balas komen kat blog kita sendiri???dah puas aku cari plugin dalam wordpress tapi tak jumpa lagi yang boleh taruk gambar kita kat avatar tu.yang de kuar gambar kartun or monster je..
  5. hizmi

    ada yang tahu harga paltinum JM 99.99%

    aku ada la di offer untuk mencari buyer untuk menjual JM platinum 99.99% 32oncestroy pt57180. masalahnya aku sendiri tak pasti pasal harga pasaran dunia sekarang ni. so kalo ada sape2 yang boleh bagi pendapat mana nak dapat info leh la kongsi....nak beliu pun boleh...
Top