Search results

  1. mamatpenang

    Produk seks lelaki wanita terbaik dunia dengan harga runtuh di www.rahsiafirdaus.com

    Assalamualaikum semua, Adakah anda nak zakar anda lebih kuat lebih keras lebih panjang lebih besar lebih tahan lama ketika hubungan seks Dapatkan produk terbaik seks terbaik dunia di Dapatkan Coway Penapis Air No.1 Di Malaysia!!!!!! Sebarang pertanyaan hubungi Firdaus 016-4650338
  2. mamatpenang

    Komisyen rm10,000 tunai tanpa modal nak whatsapp saya 016-4650338

    Assalamualikum semua, Nak komisyen rm10,000 tunai tanpa modal whatsapp saya 016-4650338
  3. mamatpenang

    Perlukan bantuan otai untuk saya dapat hit target lebih 50 buah penapis air coway

    Salam semua, saya nak minta tolong kat sini pakar facebook ads,pakar fanpage dan google adwords Sekarang saya nak hit lebih 50 buah penapis air Coway kalau siapa leh tarik trafik ke web saya lebih 100,000 views Malaysia kontek saya 016-4650338
  4. mamatpenang

    Produk kesihatan lelaki untuk kebahagiaan suami isteri!!!!!!!!!!

    Salam semua, Kepada para lelaki yang mahukan kebahagiaan rumah tangga. Mahu tak anda mantapkan zakar anda lebih kuat,lebih panjang,lebih tahan lama juga beri ketahanan kuat untuk aset lelaki anda!!!!!!!! Ada pelbagai produk terbaik juga perfume yang best untuk anda dari saya. Jika anda...
  5. mamatpenang

    Produk seks lelaki vimax dan phero x laku dari 2008 hingga sekarang 2015

    Salam semua, Tahukah anda biz internet yang masih laku walaupun dah lebih 7 tahun di Pasaran Internet dan masih laku dan terus laku??? Ya satu satunya ialah lain tak lain Produk seks lelaki Vimax,Phero X dan banyak lagi. Saya buat banyak biz internet tapi tak pernah saya berhenti Produk Seks...
  6. mamatpenang

    Jom sewa booth kat pesta pulau pinang 2015

    salam semua, jom kita sewa booth meniaga kat Pesta Pulau Pinang 2015
  7. mamatpenang

    Apa hukumnya membotakkan kepala hingga licin setiap masa dalam islam???

    Salam semua, Saya suka sangat cukur botak licin kepala saya setiap masa,saya rasa suka sangat kepala botak licin. walaupun rambut naik sikit terus saya cukur. Apa hukumnya dalam islam,botakkan kepala walaupun rambut tumbuh macam biasa
  8. mamatpenang

    Tahukah anda telegram adalah medium terkini wajib untuk peniaga internet!!!!!!!!!!!

    Salam semua, Majoriti kita banyak guna whatsapp dalam urusan bisnes tapi tahukah anda Telegram lagi power pada whatsapp!!!!!!!! 1) Telegram boleh buat group chatiing maksimum 200 orang satu group tapi whatsapp tak sampai 100 orang 2) Telegram gambar lagi best lagi bantik juga download video...
  9. mamatpenang

    Jom coway penapis air no 1 malaysia cuma bayar rm4 sehari!!!!!!!!!!

    salam semua, Pernah dengar Coway!!!!! Coway adalah penapis air No 1 Malaysia dan antara terbaik di dunia Hanya RM4 sehari saja anda boleh dapatkan Coway Penapis Air No 1 Malaysia tak kira di mana saja anda berada Ofis,di Sekolah,Di KIlang atau mana sahaja Nak Coway Kelebihan jika miliki...
  10. mamatpenang

    Kepada yang power google adwords ,facebook ads atau tarik traffik ke web???

    Assalamualikum semua, saya nak minta pertolongan pada sesiapa ahli wangcyber yang pengalaman dalam google adwords,facebook ads atau power traffik promosi sebab saya nak promosikan web saya kalau boleh ke seluruh negara. Saya sekarang marketer Coway dan perlukan paling kurang 20 sale penapis...
  11. mamatpenang

    Ada tak sesiapa tahu air rumah di malaysia bukan bersih dan majoritinya kotor???

    Assalamualikum semua, Tahukah anda, Air di Malaysia tidak sebersih yang anda sangkakan. Majoriti orang malaysia kena penyakit salah satu atas sebab air yang kita minum. Jadi penyelesaiannya kita perlukan air yang bersih untuk diminum. Kalau nak air bersih kena guna penapis air . Mahu tak...
  12. mamatpenang

    Kepentingan video dalam web biz anda!!!!!!

    assalamualikum semua, Anda ada web biz kan,kalau belum lagi kene buat satu sebab web penting sebagai kedai nak promosikan biz anda. Tahukah anda Video adalah nadi dan nyawa untuk web bisnes anda!!!!!!! Biar saya terangkan kepentingannya, Di Malaysia ada lebih 18 juta pengguna internet dan...
  13. mamatpenang

    Dapatkan coway penapis air no 1 malaysia hanya serendah rm6 sehari

    Salam semua, Mahu tak anda penapis air no 1 malaysia dengan bayaran serendah rm6 sehari???? Kelebihan jika miliki Penapis Air Coway 1) Pemasangan percuma oleh pegawai coway 2) servis 2 bulan sekali oleh pegawai coway 3) jika berlaku sebarang kerosakan masalah maka pihak coway akan tanggung...
  14. mamatpenang

    Rm100 tunai dari saya dausbiz siapa yang bawa pelanggan yang nak belajar buat web !!!

    Salam Semua, Saya offer Servis Ajar buat web bina web biz untuk siapa sahaja hanya di Penang Island. Siapa yang bagi Customer kat saya,saya bagi Komisyen RM100 untuk seorang Pelanggan. Apa apa kontek saya k 016-4650338
  15. mamatpenang

    Servis belajar bina web face to face di penang

    Salam semua, Anda ada biz dan nak promote best tak produk dan servis anda!!!!!!!!! Saya tawarkan servis bina web sendiri face to face dengan anda personal ajar sampai boleh buat web sendiri. Cara nak masuk video,graphic,gambar dan semuanya bagi anda pus hati. Kalau nak hubungi saya segera...
  16. mamatpenang

    Kenapa movie malaysia jauh kebelakangan jika dibanding negara lain?????

    Salam semua, Saya nak tanya pendapat kenapa filem Malaysia susah nak bersaing dengan negara luar??? Kalau dibanding negara miskin dengan Malaysia tahap filem diorang lagi hebat kita banding dengan Indonesia walaupun negara diorang matawang rendah dari kita.
  17. mamatpenang

    Biz internet perlu berani tanggung risiko lingkup dan rugi

    Salam semua, Kenapa saya tekankan biz internet perlu berani tanggung risiko lingkup dan rugi??? Untuk pengetahuan semua tahun 2015 adalah tahun persaingan sengit biz internet dan bukan mudah nak bersaing dengan beribu ribu peniaga internet seluruh Malaysia. Anda perlu berani tanggung risiko...
  18. mamatpenang

    Rm30 sekali bayar saja boleh lebih rm4,000 sebulan dapat lagi web free!!!!!!!!!!!

    salam semua, nak tak modal sekali saja RM30 dapat lebih RM4,000 sebulan !!!!!!! siap dapat web free kalau mau whatsapp 016-4650338
  19. mamatpenang

    Ted bundy 2002 antara movie psikopat mental yang best pernah saya tonton!!!!!

    Salam semua, Anda minat tak movie psiko macam ada sakit jiwa jenis kejam Saya syorkan anda tonton ted bundy 2002 movie psiko seriel killer. Pembunuh upahan yang bunuh dan rogol lebih 30 wanita. Memang best untuk peminat movie psiko Boleh tonton free kat youtube taip je ted bundy 2002 full...
  20. mamatpenang

    Nak tanya mana lagi power onexox ke,bestmobile ke tunetalk ke???

    Salam semua, Saya adalah promoter bestmobile sejak akhir akhir nie ,promosi biz sim kad makin sengit. Saya nak tanya sini apa pilihan anda Onexox ke ,Bestmobile ke atau Tunetalk. Saja nak survey
Top