Search results

  1. L

    Apa masalah besar yang dihadapi berniaga dari rumah esp guna internet ?

    kiranya nak mula ni memang agak payah kan?
  2. L

    A Tips 4 Newbie : Nak Bisnes Apa Di Internet: Niche

    nak berdepan dengan masalah tu yang kadang kadang payah. Maknanya kene banyak sabar dan BERANI...
  3. L

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    Assalamualaikum ... saya baru je kat sini. Sebelum ni saya cuma jadi silent reader je. Now saya bekerja di sebuah sekolah swasta. teruk jugak la. rehat pun macam tak rehat. gaji pun tak seberapa. Now saya baru je melahirkan anak pertama. Banyak juga la saya memikirkan tentang keluarga sejak...
Top