Search results

  1. Lamanutama

    EVENT MANAGMENT INVESTOR

    salam , saya memerlukan investor! dalam kadar segera. untuk membuat proses event saya berjalan lancar. memerlukan seorang yang boleh invest sebanyak RM10 - 15k . untuk melancarkan perancangan event saya di Pahang. Kelebihan investor akan mendapat 50% keuntungan daripada Invest. 1 booth...
  2. Lamanutama

    Mencari untuk apa apa tugas?

    Assalammualikum Apa khabar warga wc Hajat saya pada hari ini ingin bertanya kepada sesiapa yang memerlukan perkhidmatan apa sahaja asalkan halal. Saya hendak membayar hutang orang dan jugak nak memerlukan duit belanja untuk tampungan belajar saya. Jika ada boleh lah tolong bagi saya...
  3. Lamanutama

    Pelukan Servis LikeFanPage Targeted Malaysia.

    Siapa ada servis termurah boleh offer PM sekarang! :) PERLUKAN DENGAN SEGERA!
  4. Lamanutama

    Modal untuk islamic tshirt

    ASSALAMMUALIKUM Saya ingin Meminta Bantuan Abang Abang Otai Atau Seangkatan dengan nya. Saya ingin memulakan Bisness Baju Islamic. Tetapi menghadapi kesukaran untuk mendapat Modal. Jadi saya ber harap ada di antara abang abang dapat memberi saya pinjaman untuk memulakan Perniagaan...
  5. Lamanutama

    Ada kerja parttime!?

    siapa siapa ada kerja part time? tak kisah. asalkan jangan affiliante . or se akan dengan dia. Tengah buntu ni, mencari kerja
  6. Lamanutama

    Periklanan Percuma Di ButikD'Haja

    Salam dan selamat Sejahtera, Saya ingin membuka tawaran untuk membuat periklanan percuma di http://butikdhaja.blogspot.com/ Hanya untuk sebulan.. di tempat periklanan 125x125 selepas ini harga akan disebut pada rm30 untuk sebulan. cepat tawaran adalah terhad
  7. Lamanutama

    Rezeki Klik? SCAM KE?

    salam.. aku ni dulu pernah masuk myspacemoney dulu dan duit pun dapat balik modal tapi lama2 dia bankrup tinggal 50 inggit dia tak bayar sekarang ada pulak yang baru takot scam je.. boleh lahh siapa nak try.. dan cakap awal2 kalau scam jangan salahkan aku Macam-Macam lah.. ko orang...
  8. Lamanutama

    Najwa Latif?

    Salam, Maaf membuka topik yang kurang memberangsangkan :P saya disini nak tanya.. kepada sesiapa yang mengenali najwa latif? sebab saya nak panggil dia buat show.. untuk satu majlis.. tetapi tengah pening kepala macam mana nak cari num dia.. tup tap tup tap.. tengah pening kepala dan...
  9. Lamanutama

    Alamak Kena Hack! :(

    salam rakan-rakan sorry lahh.. bukan apa.. geram sangat dalam hati ni.. saya mempunyai satu blog ni.. blog ni dah lama tak bukak then ingat arini nak update = .= bukak2 ada gambar bogel.. then ada gambar orang tengah melombong.. erks.. bukan nak tipu tapi menda ni.. kenyataan.. tak...
  10. Lamanutama

    Sistem Recording. Mintak Tolong

    Salam Korang <3 :) ^_^ Nak tanya ko orang ni.. mungkin lahh ada diantara ko orang tahu ke.. saya nak record lagu saya menanyi.. tapi tak tahu nak pakai apa :( Ko orang ada pengetahuan tak pasal ni? memang minat sangat... Setakat ni perkembangan saya banyak.. banyak memenagi Acara...
  11. Lamanutama

    Habis kan $5 Buat duit boleh ke?

    Salam dan selamat sejahtera kepada semua rakan-rakan di WC :D Saya dah lama menghilang sebab study.. maklumlah.. budak baru belajar lagi :) hehe.. apa khabar semua? sekarang ni saya ingin menanyakan pendapat dekat ko orang.. ada tak apa-apa program yang boleh saya belikan dengan harga $5...
  12. Lamanutama

    Pakar Pembuat Ayat Cair

    siapa pakar dalam sale letter boleh tak offer saya harga? saya punya site pasal ubat kurus.. call 0179807030 atau ym aliffmarwan@yahoo.com
  13. Lamanutama

    Para minisite designer

    Nak cari khidmad designer minisite.. untuk prodak kesihatan.. budget rm200.. :) sekali hosting + domain and semua.. kalau ada contact 017-9807030 aliff or boleh pm sini.. ;)
  14. Lamanutama

    Tudung wanita perlu ke?

    assalmmualikum dan selamat sejahtera, lama tidak berhubung dengan rakan2 lain.. buat semua sedia maklum saya telah memasarkan prodak kemm-pess.. dan sejak kebelakangan ini sungguh sibuk.. dengan pelbagai cabaran yang melandai saya.. hari ini 10.10.10.. saya ingin meminta pertolongan...
  15. Lamanutama

    [WTB] AutoBlog

    Asslammualikum! Saya ingin mencari autoblog apa2 niche yang ingin dijuall sila sertakan blog anda dan price :)
  16. Lamanutama

    Gempak Tak Kalau Macam Ni?

    Salam Kepada Semua.. Kepada Semua saya ingin memohon bantuan semua.. Sebenarnya.. saya ingin membuat satu affiliate site untuk prodak saya.. yang ni...
  17. Lamanutama

    Nak Kurus Menjelang Raya? Ada masalah berat badan? Click Sini Untuk Penyeselaian

    "PELANCARAN PRODAK FIZIKAL UNTUK KURUSKAN BADAN ANDA DENGAN SEGERA" Asslammualikum dan selamat sejahtera, Seperti perkara yang anda sudah dimaklumkan diatas.. Saya akan melancarkan satu prodak kesihatan untuk kuruskan badan. Mesti ramai diantara kita berbadan &#8220;buncit, Gemuk, Boyot Dan...
  18. Lamanutama

    Mengutuk Orang sembahyang!! LIHAT!!

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1286367964349&ref=mf ini dinamakan *****.. SILA THANKS SAYA
  19. Lamanutama

    Mahukan Traffic Percuma?

    Geng Blogwalking Q: Bagaimana Wawwi Matrik BlogWalking Berfungsi? A: Ia berfungsi apabila anda mendaftarkan URL blog anda, maka anda akan menerima satu kod widget yang akan dipasang ke blog anda. Apabila terdapat pelawat atau blogwalker yang mendaftarkan diri di widget anda, maka anda mendapat...
  20. Lamanutama

    * Exchange Link Percuma *

    Salam Saya menawarkan Perkhidmatan Exchange Link Percuma.. Ni Blog Berita Harian Metro Senang Aja.. Mula2 Isikan di blog anda.. apabila sudah di isi.. sila berikan link yang anda letak di sini bersertakan link exhange anda.. Mudah!! Serta Sila Add Group Facebook ini -->...
Top