Search results

  1. engshahrul

    Sape join program mentor PPL RinggitMania

    Mentor PPL berbayar http://ringgitmaniareloaded.com/upgrade.html Sape yg dah join? Bagus ke x?
  2. engshahrul

    Subcriber autoresponder dgn IP address yg sama

    Minta pendapat atau penjelasan. Adakah subcriber yg subcribe, dengan IP address yg sama dan selang masa 2-5minit adalah subcriber yg menipu? Ni boleh delete komisen PPL.
  3. engshahrul

    Apsal web aku kene hacked plak? Cam ne nak betul kan?

    Salam. 3 blog aku kene hacked. http://shahrulnizam.com , http://shahrulnizam.biz , http://shahrulnizam.net . Mcm mana nak betulkan? Install wordpress baru ke?
  4. engshahrul

    Siapa tahu pasal social network skillpages?

    Ada sesiapa yg tahu atau guna social network skillpages.com? Katanya social network untuk mencari kerja2 freelancer.. http://www.youtube.com/watch?v=j7PMA3pKe4k
  5. engshahrul

    Sape yg nak belajar Visual Basic

    Sapa yg nak belajar VB.net, Visual Basic 2010. http://shahrulnizam.com/category/vb-lesson/ Nak tulis ebook tak reti, tulis free kat blog boleh.
  6. engshahrul

    Plugin wordpress untuk paged comments

    Plugin apa untuk page kan comment yg byk? Plugin tu x nak gangu plugin Thread Comment.
  7. engshahrul

    Minyak Wangi Akhil, harga lebih murah dari harga jualan

    Salam warga WC. Saya ada menjual minyak wangi jenama daripada Akhil Hayy iaitu Akhil Perfume For Men dan Akhil Perfume For Women. 1 kotak mengandungi Spray-On 8ml dan Roll-On 5ml. Bahan2 dlm Akhil Perfume: Patchouli Essential Oil, Non Animal Base Fragrance Oil, Solvent-DEA, Aqua (yang...
  8. engshahrul

    PPL RM1 dilancarkan

    Salam warga WC, Di sini saya menawarkan pendaftaran PPL bagi HPA Online. Setiap sign-up bernilai RM1. Sedikit info tentang HPA Industries: Syarikat ini telah diasaskan oleh Tuan Hj. Ismail bin Hj. Ahmad yang berasal dari Kg. Mata Ayer, Perlis pada bulan September 1987 secara...
  9. engshahrul

    Macam mana nak tukar link facebook fanpage?

    Salam, saya dah lama godek2 link facebook fanpage ni. Mcm mana nak tukarkan link yg panjang spt facebook.com/pages/Shahrulnizam-Network/xxxxxxxxxx kepada facebook.com/Shahrulnizam-Network sahaja. Ikut maklumat, fanpage kene ada lebih 25 org Like (dh cukup syarat ni). Bkn x nak tanya Gero Azrul...
  10. engshahrul

    RM1 untuk sign up e-mail anda

    Salam, Saya nak berikan RM1 seorang untuk sign-up e-mail anda. Seorang user hanya boleh 1 e-mail sahaja. Macam PPL, tetapi anda sign-up, anda sendiri dapat duit. Anda perlu subcribe minimum 60 hari sahaja. Pembayaran hanya melalui maybank. Sesiapa berminat, sila post kat sini yang...
  11. engshahrul

    Apakah beza ketara MLM dan Money Game?

    MLM ada yg sah dan ada yg mementingkan keuntungan semata2. Money game pula mmg mementingkan keuntungan semata2, x de pun yg sah. Tp, ramai yg x sedar money game ni. Ahli WC sendiri pun sertai, malah aku sendiri pun susah nak tentukan. Jd, aku pilih yg aku boleh gunakan produknya. Apa pula...
  12. engshahrul

    Iklan PPC Tempatan, Adsniaga

    Sapa yg sedang mencuba PPC tempatan ni. http://adsniaga.com/ Advertiser byr RM0.10 per click Publisher terima RM0.07 per click Saya dh guna iklan adsniaga ni dlm blog2, since adsence x boleh letak dlm blog melayu.
  13. engshahrul

    10den, buat apa2 kerja dengan USD10.

    Website ni sama mcm http://www.fiverr.com, tp fiverr harganya USD5, http://www.10den.com harganya USD10. Sape2 yg nak mencuba, job kat situ pun belum byk lg.
  14. engshahrul

    Ada sape tahu pasal program usahawan MAEDEC?

    Sapa2 yg tahu pasal Kelab Usahawan MAEDEC? Pertama kali aku dengar kat shopping complex, pastu balik baru cari kat internet. Ni poster yg aku jumpa.
  15. engshahrul

    Program me2u-paypal.com apa ni?

    Program me2u-paypal.com apa ni? Nak kata SCAM, x leh nak tuduh2, tp program jual beli link je. Lebih kurang mcm derma2 juga la. Hati2 dgn program mcm ni. Apa pandangan anda?
  16. engshahrul

    Pandangan Tentang Tune Talk

    Apa pandangan anda tentang no prepaid Tune Talk. Coverage nya sama mcm Celcom. Ada referral bonus. Saya baru jumpa satu website, ingat nak join. Sambil guna dan sambil promote.
  17. engshahrul

    Bagaimana anda rate kerja anda?

    Ini kerja seperti design dan programming. Masa awal2 buat programming, mesti kita masih belajar program tersebut atau masih mode suka2. Tempoh masa untuk task tersebut pun mesti agak lama. Mesti ambil upah murah2 saja. Bila makin pengalaman, tempoh masa untuk task mesti lebih cepat...
  18. engshahrul

    Malaysia Inventor Challenge - 1idea.com.my

    Program realiti tv untuk rekacipta. Pemilihan di Kuantan, Kota Kinabalu, Shah Alam dan Kuching. Akan keluar kat tv pada 25 September 2010. Sape nak sertai http://www.1idea.com.my/
  19. engshahrul

    Bagi peminat projek elektronik

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1655797599179 Bagi peminat projek2 elektronik, boleh layan video ni. Apa kaitannya dgn IM, aku jual coding projek ni. Byk lg projek2 yg akan keluar. Sesiapa yg nak meminta atau memberi cadangan projek, di alu-alukan.
Top