Search results

  1. fay_85

    # Fan Page Dominate by PinguSpy | Fan Page Dominate by PinguSpy #

    ebook ni perlu ada blog gak ker
  2. fay_85

    Create Reveal Tab

    Nk tya tau tak camne yg pandai create 'Reveal Tab' di FB Fan Page tanpa gune hosting.
  3. fay_85

    URGENT!Tiket Bas ke Kota Bharu Available

    Aku ada 2 tiket bas untuk dijual atas sebab parents tak jadi balik naik bas. So, those yg masih belum beli or tiket da sold out, aku ada 2 tiket still available. Here are the details Bas Transnasional 1. Shah Alam - KBharu. Masa Naik: 8.35AM@27/08/11 (Sabtu) 2. KBharu - SAlam. Masa...
  4. fay_85

    URGENT!Mencari yg Pnadai Desgin Layout Resume

    Ada tak sesape yg pandai design resume layout yg nmpk professional tp creative? aku ada contoh tp just nk someone yg willing nk this job.Please PM me..or YM me:hooliganguy@yahoo.com
  5. fay_85

    FOREX HALAL dan HARAM

    Saudara kna phm forex ni btl2 dari segi islam. Secara asanya forex mmg permissible and hukum dia harus. Tp skrg the probs is kaedah and method digunakan itu yg salah dan haram. Cnth seekor ayam. Kalo tgk ayam mmg blh dimakan oleh semua org. BUT if the way org sembelih ayam tidak ikut cara...
  6. fay_85

    iPhone 5 - Next Generation iPhone

    huhuuh... lagpun iphone jadi murah coz tax da tak da..means brg import murah...pakat2 beli ramai2 ye
  7. fay_85

    ***Private Coaching - Amazon For Krismas ($100 Within 6 Months)!!***

    Blh tak Awk briefly explain pglman and peribadi Awk dlm biz tenet
  8. fay_85

    ***Private Coaching - Amazon For Krismas ($100 Within 6 Months)!!***

    Pc ni face to face plus online YM ke??
  9. fay_85

    Asb halal/haram

    nop...bukan dikira riba camtu...syed kna phm definisi riba tu ape and untung tu ape...??mmg dlm ISLAM ,riba DIHARAMKAN tp untung memang dibolehkan...
  10. fay_85

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    uzair..awk kna senarai semua nama2 yg amk PC ngn awk sorting ikut date join PC and amount yg partially or fully paid..br sng sume kat sini nk tgk..so diorg tak akn buat post yg pressure u hmpr stiap hari.
  11. fay_85

    >>>>>>Flippa Hunter - Buru Pendapatan Mingguan Dengan Flippa <<<<<<

    akula slh orgnye tu..SYUKUR ALHAMDULILLAH &#8230;itula perkataan pertama aku lafazkan..coz sblm ni aku tak pernah generate income via online even da lama aku mendalami internet biz ni.. mmg terbaik jerryl ajar aku..In fact,dia aja aku from A to Z ..mmg x pernah org buat sebelum ni..aku PC ngn...
  12. fay_85

    System

    --off topic-- U dak s.alam ek??ada 2 tmpt..satu CWA di seksyen 9..satu lagi CIMB HQ Raja Laut..aku pn mcm knl je ko.. --on topic-- Agak Mahal...Biasala High Risk High Return and Vice Versa... Agak Takut...Biasala Tak kenal Maka Tak CInta..Dah Knl Maka.................huhuhuhuh
  13. fay_85

    System

    rm2.5K???nak join laaaaa.....
  14. fay_85

    Jom sembang2 pasal Iphone4. Siapa dah guna??

    ada tak sesape nk jual second hand i phone 3GS??PM la aku..
  15. fay_85

    service buat akaun adsense

    aku nk offer usd15 sapa yg leh wat akaun tuk aku..pliz PM me
  16. fay_85

    Bengkel "Abe G" Versi Online - Kini Dibuka Utk 100 Penyertaan !

    ni ape2 program je la ek??bkn terhad untuk satu program online??
  17. fay_85

    Nama dekat adsense

    so sume depends pd bank officer la ek??ada sape2 mengalami masalah nama slh eja or tertambah abjad sampai tak leh cash out??saya pya nama sir name tertambah abjad..cth nama ic zulkifli tp dlm adsense zulkilfli..xpe ker??
  18. fay_85

    System

    so nk masuk coaching ni kna org otai2 je la ek??
Top