Search results

  1. NasirBP

    [watch] Amazing Concept Video

    http://vimeo.com/46304267
  2. NasirBP

    Cara mudah mencari muka surat dlm Quran..!!!

    Mari Kita Cuba....! Al-Quran adalah peninggalan Rasulullah kpd kita semua umatnya. Ada 2 benda yg Nabi Muhammad s.a.w tinggalkan kepada kita iaitu Al-Quran dan juga Sunnah utk kita semua amalkan. Berapa kali korang baca Al-Quran sehari? 1 kali? 2 kali atau dalam solat sahaja? Pahala paling...
  3. NasirBP

    Aku Perlukan Pertolongan .. Ada Sesape Yg tahu pasal nie !!! Please ....

    Salam kpd warga WC , ada sesape yg tau empunya blog nih . .. http://baca007.blogspot.com/ ??? aku nak tau apa bisnes yg di jalankan ? .. Apa product yg di niagakan ? Kata ahli2nya .. ada berkaitan dgn Minda Jutawan !! dah 6 tahun dan sudah tentu ada kena mengena dgn MLM .. Ahli2nya...
  4. NasirBP

    Nak tau anda ada saman trafik tertunggak tak ???

    Sila check kat sini : http://reloadmaster.webs.com/JPJ.htm?pw1=710101018485
  5. NasirBP

    Ada sesape yg tau tentang 2x.com ?

    Aku confius dgn biz yg terbaru nih .:-/ Company nie menjual LOT pengiklanan di website mereka. Anda perlu melakukan pembayaran sebanyak minima RM60 (1 LOT) Tunggu 30 hari dan mendapat pulangan RM90 Anda juga akan diberikan replika web 2kali.com RM90 bagi setiap 30 hari untuk setiap...
  6. NasirBP

    Tolong beri pendapat ttg apa yg harus sy buat atau kemanakah hala tuju saya ??

    :)short story .. (amik isi jer).. 1- Saya ada a/c paypal. 2- Saya ada a/c adsense.(dh 7 bln baru dpt $16.00) 3- Saya ada a/c Clickbank, paydotcom & CJ.(blom dpt jual 1 pun ..ilmu x cukup lagi atau blom khatam gaknya) 4- Saya ada web/hosting dgn GDI. 5- Sy ada membeli ebook spt Ebook Kit...
  7. NasirBP

    Salam Perkenalan.

    salam sume !! :) Nama sy Nasir . Berasal dr Batu Pahat, Johor. Saya org baru dan cuba utk belajar cara2 yg betul utk menjadi IM yg berjaya. Sy harap otai2 disini sanggup membantu. ps : sy berhasrat nk membeli ebook 20Ribu 20 hari. Saya nk tau apekah pendapat anda atau anda ada ebook...
Top