Search results

  1. saramsak

    REBATE TERBAIK Pakar Ebook khas buat Warga WC

    Salam Sejahtera Warga WC, Sekiranya anda masih belum mendapatkan Pakar Ebook oleh saudara Jamal, dapatkannya sekarang dan saya akan berikan REBATE TERBAIK kepada anda... REBATE TERBAIK yang saya tawarkan kepada anda adalah seperti berikut:- 1. Pakej utama (bernilai RM80) - REBATE...
  2. saramsak

    REBATE TERBAIK Pakar Ebook khas buat Warga WC

    Salam Sejahtera Warga WC, Sekiranya anda masih belum mendapatkan Pakar Ebook oleh saudara Jamal, dapatkannya sekarang dan saya akan berikan REBATE TERBAIK kepada anda... REBATE TERBAIK yang saya tawarkan kepada anda adalah seperti berikut:- 1. Pakej utama (bernilai RM80) - REBATE...
  3. saramsak

    infinity downline

    Salam semua. First saya minta maaf siap2 kalau ada yang tersinggung. Tapi bagi saya, ID ni lebih kepada money game. Not mainly for selling the product. From explanation yang pernah saya baca dan dengar, ID ini lebih kepada satu program instead of satu perniagaan. Kita pun tahu, program...
  4. saramsak

    salam perkenalan dari zul

    waalaikumsalam warahmatullah. selamat datang bro zul :) sama-sama kita bertukar pendapat ya! :D Enjoy Life!
  5. saramsak

    New Rawanaz Come Back!

    apsal xleh bukak langsung page saya? ada 2 domain saya di rawanaz server. mohon check problem ni. dah 3 hari dah ni xleh bukak :(
  6. saramsak

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    kalau refer dari video dari TV1, HyperBulk SMS punya orang tu cakap it is a 2 way SMS.
  7. saramsak

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    Loophole mcm ni memang merungsingkan. Saya rasa HyproBulk SMS ini merupakan perniagaan offline dan internet hanya digunakan sebagai medium promosi. Mengenai ketidakwajipan memohon jualan langsung ini saya rasa disebabkan kos paid-up capital yang tinggi yang tidak dapat ditanggung oleh...
  8. saramsak

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    Yup. Mungkin betul. Tapi sampai sekarang saya masih tak tahu apakah No Lesen AJL HyproBulk SMS. Sebab tu saya tidak berani mengatakan HyproBulk merupakan salah satu bisnes MLM.
  9. saramsak

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    Saya setuju dengan post-post bro Shuth kita. Straight to the point. Saya nk bagi sikiiiiiit pendapat kat sini. pasal MLM. Kebanyakan syarikat MLM mengatakan mereka menjalankan bisnes bermodelkan MLM/network marketing. Tapi tahukah kita apakah nombor lesen akta jualan langsung (AJL)...
  10. saramsak

    Kenapa Ramai orang yang berpandangan negatif bila sebut pasal MLM?

    Yes... Memang ini masalah bagi kebanyakan individu yang menjalankan bisnes MLM. Mereka tidak melihat sesuatu dalam konteks yang meluas. sebenarnya nak mencari downline ni bukan secara terus dan memaksa orang lain. Tapi perlu dipromosikan produk untuk orang lain beli dan guna. Jika pelanggan...
  11. saramsak

    Salam Perkenalan dari Aya

    Selamat datang MissAya :) Sama-sama kita tukar ilmu dan pendapat.
  12. saramsak

    Kenapa Ramai orang yang berpandangan negatif bila sebut pasal MLM?

    Betul tu perindu. Masalah yang dicetuskan oleh individu tidak bertanggungjawab ini yang membuatkan orang memandang serong terhadap satu-satu perniagaan.
  13. saramsak

    Bersama-sama Kita Baiki Diri Kita...

    simple yet meaningful :)
  14. saramsak

    Ada Sapa2 Boleh Bagi Pandangan Tak? PLZ...

    Interesting... Windows cetak rompak ni memang dah berselerak satu dunia. In fact Bill Gates/Microsoft sndiri pun tau, kalau x salah. Diorang gunakan peluang piracy ni dengan biar(buat xtau) pc individual pakai windows. Ini bermaksud makin ramai terdedah ngan windows secara tak langsung. Lagi...
  15. saramsak

    Tolong Komen Blog Saya (versi BI)

    Design blog kena bersesuaian dengan apa yang dibincangkan dalam blog itu sendiri. Blog sepatutnya simple saja sebab tujuan blog adalah sama ada berkongsi cerita/pendapat/idea. Jadi blog yang memudahkan pelawat untuk membaca pon sudah bagus. Nak tambah deko2 sket ok la, baru x nampak...
  16. saramsak

    Kenapa Ramai orang yang berpandangan negatif bila sebut pasal MLM?

    MLM ni sebenarnya satu perniagaan yang banyak membantu individu membina kriteria sebagai seorang usahawan/entrepreneur. Tiada salahnya MLM ni. Syarikat MLM yang BETUL sentiasa membantu distributor dengan menyediakan seminar/latihan public speaking dan sales. MLM membantu kita melawan rasa malu...
  17. saramsak

    salam perkenalan

    salam perkenalan dan selamat datang ke wc :) -AizatKamal
  18. saramsak

    40 Org Terkaya Di Malaysia

    Robert Kiyosaki - "Mind your own business"
  19. saramsak

    [Percuma] Teknik Asas Bisnes Domain

    Sama-sama :) Yup, avatar baru... hehehe...
  20. saramsak

    [Percuma] Teknik Asas Bisnes Domain

    mari ramai-ramai dapatkan ebook ini. untuk yang nak berjinak-jinak dengan internet marketing, ebook ini berada dalam kategori WAJIB BACA. :)
Top