Search results

  1. G

    Jual Jual website servis VPN

    Salam, saya cadang nak tolak website servis VPN(virtual private network) trik telco tempatan beserta dengan domain, website dan pelanggan sekali(lebih kurang 20 pelanggan pada saat iklan ini dibuat) Domain & website + pelanggan tetap bulanan lebih kurang 20 users. Harga yang saya tawarkan =...
  2. G

    150K likes Facebook page untuk dijual

    As'salam. Berhajat untuk melepaskan satu facebook page dengan 150K likes. Niche = umum, banyaknya kepada lawak, general info, diselitkan pos spiritual dan agama serta isu semasa. TATsemasa dalam 60K. Fans statistik : Malaysia ~ 83% Singapora ~ 3% Brunei ~ 0.9% Bakinya lain2. Berminat...
  3. G

    70K likes fanpage + 5 tahun website untuk dijual

    Nak tolak website dengan domain xxxxx.com dengan 70K+ likes facebook page. 90%+ organik trafik dari Malaysia. Serious boleh pm untuk butiran lanjut.
  4. G

    [WTS] KedaiBaby.com untuk dijual

    Domain : www.Kedaixxxxy.com Premium Domain untuk bisnes jual barangan Baby, owner kedai baby, atau sesiapa yang nak buat dropship produk baby. Website fresh baru complete dengan premium themes yang cun dan secocok dengan tema baby. Website baru jadi anggap takde trafik dan revenue. Jual...
  5. G

    [WTS] website scammer alert info untuk dijual

    Domain : scammerxxxxxxxxxx [since Dec2008, expired Dec2013] Niche : Scam, Scammer, Fraud, Phishing, Conman, Penipuan Internet, [ada fungsi user submission sesiapa boleh daftar user dan post dalam website]. Content : Unik. Trafik : sama seperti status website saya yang lain website ini juga...
  6. G

    [WTS] Wesbite/blog dan Fanpage Selebriti untuk dijual

    Domain : www.Selebritixxx Nice : Hiburan dan Selebriti Content : Unik (manual). Pakej : Nama domain + Content + akaun twiter + akaun FB dan Fanpage [Tidak termasuk hosting] + Free domain & website transfer/setup dlm server owner baru + innity publisher acc. Trafik : last sekali saya monitor...
  7. G

    Screencast Automatik Niche Blog untuk dijual.

    Jual website berkaitan dengan Screencast - dah tersedia untuk promote satu produk dari clickbank. Domain = ScreencastGuide.com - Nama domain yang sangat sesuai dengan product clickbank yang hendak dipromote. - Jimat RM30+ sebab baru renew dan baru je buat website. - Free Domain push ke...
  8. G

    Automatik Update Article Directory - untuk dijual

    Jual website Automatik Directory. Domain = ArticleDirectoryx.com, free push ke akaun namecheap.com - SEO Optimized optimized wordpress platform dengan customized themes. - Percuma(sublicense orie akan diberi) Premium automated plugins bernilai $169usd(RM500) yang sudah diubah suai dan set khas...
  9. G

    Automatik DigitalSLR (DSLR) Amazon Affiliates Store untuk dijual

    DigitalSLROnlineStore.com - Kedai Automatik Amazon Store Menjual Digital SLR. Domain = DigitalSLROnlineStore.com Register di Namecheap.com, free push kepada namecheap akaun anda. Website ni akan automatik mencari produk yang berkaitan dengan DSLR dan publish bersama affiliates amazon link...
  10. G

    Automatik Amazon Online Store dengan Hot Niche 2012

    UltraNotebookReview.com - Kedai Online UltraNotebook - Automatik Amazon Affiliates terbina dalam. Hot Niche bagi 2012 ini (ultranotebook - windows notebook clone kepada macbook air) terus menjadi pilihan pengguna seluruh dunia kerana ciri-ciri notebook ultra ringan, untra portable, ultra slim...
  11. G

    Website Fan site Dato Siti Nurhaliza untuk di lelong.

    Website Fan site Dato Siti Nurhaliza untuk di lelong = www.SitiNurhaliza.my - Domain : www.SitiNurhaliza.my, - 15K Twitter follower - hampir 1K FB Like - baru letak plugins Like Popup + Sticky Attention Bar. - Sesuai untuk Simplysiti products agent, Dato Siti Nurhaliza Fans@Org., opportunis...
  12. G

    Automatik Amazon Store terbaru dengan super hot niche 2012

    Saya bukak harga lelong bid price = SOLD to eagle69. Bid increment = 10 BIN = RM200. Takde Reserve Price. Auction bermula bila saja dapat BID pertama, dan tamat 24jam selepas menerima BID pertama tersebut. Bidding Status :- 1. eagle69 - BIN - SOLD - terima kasih.
  13. G

    SOPA - Stop Online Piracy Act kesan kepada IM tempatan

    Baru kelmarin ada tersempak di FB berkenaan satu post pasal SOPA, mase tu kiranya 1st time dengar dan ianya lebih kurang satu undang-undang cyber yang membolehkan pihak berkuasa Amerika membentras habis-habisan jenayah copyright(hakcipta) terutamanya. Pagi ni pulak masa bukak web...
  14. G

    Website Niche Blog Automatik Game Paling Popular di Facebook - Cityville

    Automatik update Cityville games Niche vBlog - Domain : www.cityvilleforum.net, * Untuk makluman, saya sudah mendapat kebenaran dari pihak Zynga sendiri untuk menggunakan domain ini sebagai website dan fanpage :) jadi tak perlu risau domain atau website kene claimed :) - Customized themes...
  15. G

    Website Kedai Emas untuk dilelong - sesuai kepada peniaga/pelabur/penjual emas :)

    Website Kedai Emas untuk dilelong - sesuai kepada peniaga/pelabur/penjual emas :) saya nak lelong website yang baru saya setup Kedai Emas Ini adalah website kedai emas siap dengan shopping cart terbina dalam. Jual Domain + content/script. kat homepage ada bahagian blog, jadi boleh juga...
  16. G

    Automatik Amazon Store Jual iPhone, iPad dan iPod

    iPadiPhoneiPodStore.com- Kedai Online Menjual iPad, iPhone dan iPod - Automatik Amazon Affiliates terbina dalam. Domain = iPadiPhoneiPodStore.com Register di Namecheap.com, dah jimat utk domain RM30+ Free push kepada namecheap akaun anda. Website ni akan automatik mencari produk yang...
  17. G

    Automatik Full Movie Streaming Video Blog untuk jual

    Automatik Full Movie Streaming Website untuk dijual Domain : www.moviestreamingxxxxx.com - Free Premium themes & plugins bernilai lebih RM800 - Free Domain push at Namecheap.com (Jimat RM30+ utk domain utk setahun) - Start BID = RM130 Automatik update bermaksud website diatas akan di setup...
  18. G

    Automatik Bleach Anime Amzon Online Shop untuk dilelong

    BleachOnlineStore.com - Automatik Amazon Online Store - Website jual produk Bleach Anime yang paling popular di Jepun, US dan seluruh dunia. :) Domain = BleachOnlineStore.com Register di Namecheap.com , baru renew maka jimat domain utk setahun akan datang. Free push kepada namecheap akaun...
  19. G

    Lelong AngryBirdsGuides.com - Games yang paling popular - Autoupdate!

    Automatik update Angrybirds guides website. Domain : AngryBirdsGuides.com, domain yang cukup hot! - Free Premium themes & plugins bernilai lebih RM900 - Free Domain push at Namecheap.com - Start BID = RM180 , BIN = RM250 Automatik update bermaksud website diatas akan di setup sekali sahaja...
  20. G

    Automatik Update TvShows Streaming website untuk dijual

    Automatik Update TvShows Streaming website untuk dijual. Domain = TvShowsUpdate.com - Automatik Update Watch Tv Shows Streaming Website. - Trafik dlm 180 unique visit & 1000 views. - Free Premium themes & plugins bernilai lebih RM800 - Free Domain push at NameCheap.com (Jimat rm30 utk free...
Top