Search results

  1. codak

    mana lebih selamat kalau nk wat payment kat seller maybank @ paypal

    Sy ada nk beli barang online,pastu dh deal dgn seller ni,dia bagi 2 pilihan antara bank in maybank atau guna paypal(kalau dispute bleh dpt balik x duit?) mana lebih selamat,just takut2 barang x hantar ke nk COD jauh sgt,dh check nama dia di google,xde plak kes2 penipuan
  2. codak

    Movie 2012 Review

    sesapa leh bagi review tentang Movie 2012? Best ke ke? Filem wajib tonton @ x? tp dengan syarat jangan ceritakn ending and jalan cerita secara kesuluruhan... ok? sy nk g tgk ni
  3. codak

    macbook

    sesapa ada nk jual macbook white ke pro ke? harga jgn mahal sgt eh :D
  4. codak

    [TOLONG]Cmna nk tau website visitors secara detail?

    Salam Nk tnya otai2 kat sni,cmna kita nk tau visitor secara detail contohnya bila masa visitors plaing ramai sekali dari segi hari dan masa? So dapat la memudahkan kita tau kenapa visitor ramai hari tu @ waktu tu. Thanks,sudi2 la otai2 menjawab yer
  5. codak

    Aktiviti Hujung Minggu

    Salam semua Jom kita bincang ape aktiviti hujung minggu yg selalu korang lakukan selain online and pas penat kumpul duit selama 5 hari bekerja. bleh la bagi idea untuk hilangkan stress dan sebagainya harap spt share semua...
Top