Search results

  1. codak

    Yeah! Berjaya membuat sales dengan Amazon!

    well done bro :D
  2. codak

    Tips Penjagaan Laptop [Mesti Tahu]

    pengalaman ak,jgn letak atas bantal ke tilam ke atau kain ke kononyer protect la laptop kite sbb letak atas tempat lebut,xsampai setahun selamat laptop ak rosak motherboard,haishhhhh laptop bukan org,sedap duduk tempat lembut ngeh2
  3. codak

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    hati2 dengan brang2 yg dijual terlalu murah sampai tak masuk akal,contoh:iphone 4 = rm 650 langsung x logik
  4. codak

    Niche best!! Boleh jual ke?

    jual je ngeh:D
  5. codak

    Bagaimana mdpt Penghantaran POS murah?

    zaman bile thread ni,bleh pki lagi ke ddata ni?pos laju dh betul2 laju dh skang ni
  6. codak

    [Lawak] Apabila MU dah kalah :)

    ayat dia ulang2,xbest,merepek tp just part batuk je lawak :D
  7. codak

    Termasuk dalam senarai blacklist PTPTN

    kn lagi senang byr je ptptn...
  8. codak

    Baju Cinta (18sx)

    ulang tp tetap lawak!
  9. codak

    tak tahu nak mula dari mana???

    bli buku cari sifu abis cite :D
  10. codak

    New Iraqi Dinar

    haha macam2 :D
  11. codak

    Gambar Mayat Osama Palsu !!!

    atau mungkin benar?.....hanya Allah Maha Mengetahui
  12. codak

    wow..Mozilla Firefox 4.0 mmg laju-->jom download->

    firefox 4 terbaik dari ladang!!! Rockmelt maybe redundant hehe :D
  13. codak

    [mai pakat beli hanpon]----->NOKIA,SONY ERICSSON & LAIN2 DGN HARGA BEST

    kan senang kalau letak je harga kt depan,xpayah la nk PM ke msg ke call ke,kalau ada update harga update sekali kt sni,baru nampak ada semangat berniaga....
  14. codak

    adegan lucu antu kak limah

    nampak sangat menipunyerr org jawa mane tahan sejuk...
  15. codak

    Friendly : Malaysia VS Etoile FC (26 Mac 2011)

    mesti tgk!!!
  16. codak

    Best giler la filem Merong Mahawangsa.......

    alahai cermin sakti....
Top