Search results

  1. jutawancd

    [JEMPUTAN] Affiliate Servis Bina Video Animasi (Komisen hingga 50%)

    Salam semua, Kami baru saja melancarkan website servis membina video animasi. Ia dikhususkan kepada 3 golongan ini saja: 1. Pemilik produk/bisnes 2. Ahli toneexcel 3. Bakal pengantin Sukacita kami menjemput anda menyertai affiliate bagi mempromosikan servis yang ditawarkan. Penyertaan adalah...
  2. jutawancd

    Admin Fan Page Diperlukan - ada elaun + Komisen!

    Salam warga WC, Kami perlukan 2 orang admin Fan page yang baru dibina. Ada elaun bulanan + komisen. Syarat & terma 1. Kemaruk berfacebook (lebih 5 jam sehari) 2. Post 4 kali sehari (3 bebas, 1 tips/info) setiap orang 3. Menggunakan bahasa melayu tinggi (ejaan lengkap) 4. Boleh mengendalikan...
  3. jutawancd

    Pelukis diperlukan

    Salam 1 Malaysia, Saya perlukan seseorang yang boleh melukis kartun: 1. Baju Kurung 2. Baju Melayu 3. Baju Kebaya Hanya Pakaian sahaja. (tanpa kepala, tangan & kaki) Contoh : Apape, PM saya. Bagi quotation :D Kalau ada portfolio lagi cantekkk... Saya akan pilih yang terbaik... Nak...
  4. jutawancd

    [PRELAUNCH CarSeMerbak] Program PPL - Pewangi Kereta CarSemerbak

    Salam sejahtera dan salam bahagia buat warga WC yang dihormati.:) Saya akan melancarkan satu lagi produk terbaru SeMerbak pada Mac 2011 nanti, dinamakan sebagai CarSemerbak iaitu Pewangi Kereta. Tapi sebelum itu, 1000 pek pewangi kereta ini akan diberikan secara percuma kepada 1000 terawal...
  5. jutawancd

    Cabaran PPL Sampel Perfume Percuma!

    Salam hormat semua, Cabaran untuk WC Premium kini kembali. Saya dengan sukacitanya ingin melancarkan satu cabaran buat WC Premium sempena produk terbaru Semerbak yang akan dilancar pada JUN 2010. Objektif Pertandingan: 1. Melihat bakat ahli WC Premium untuk Menjadi Yang TERBAIK diantara...
  6. jutawancd

    [PERCUMA] 500 Tester Perfume terbaru semerbak utk dicuba!

    Salam sejahtera semua, Kita biasa dapat produk percuma dari internet, tak kira samada ebook, software, kredit, kupon, diskaun dan macam-macam lagi yang percuma. Kali ini agak berbeza, sempena pelancaran produk terbaru Semerbak pihak pihak kami berbesar hati untuk memberikan sampel tester...
  7. jutawancd

    Adwords kupon seklai je?

    Google Analytics: RM100 Advertising Offer on Google AdWords Baru ni saya ada terima email yg berikan kupon adword ni. Betul ke boleh guna cuma sekali? Ada sesiapa lagi yg dapat?
  8. jutawancd

    11 Juta dalam 16 bulan, Ini baru Betul JUTAWAN!

    Ini baru betol2 taiko..buat duit juta-juta selamber je... Kereta mewah bersepah, gaji baru RM4000 tapi...hah! Anda baca sendiri lah... http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Jutawanklipvideoterlampau/Article
  9. jutawancd

    Jualan 'Mengaum" Perfume Sempena Tahun baru Cina

    Salam sejahtera dan Selamat Tahun Baru Cina semua, Kami menawarkan perfume 'Semerbak' pada harga cuma RM10 setiap pek bagi mana-mana set perfume kami. Terdapat 11 set haruman yang boleh dipilih. Jualan harga special ini mulai 11/2/2010 hingga 16/2/2010 Dapatkan Sekarang Disini!
  10. jutawancd

    Lelong/jualan produk

    Pernahkah anda menyertai jualan/lelongan di Ebay, lelong.com.my, mudah.my atau halaman lelongan lain? Jika ya, nyatakan laman tersebut dan produk jualan anda.
  11. jutawancd

    Domain Baru Beli boleh tukar?

    Salam semua, Ada sesiapa tahu masalah kalu domain yg kita baru beli pagi ni, esok pagi dah tak minat? kira nak tukar domain lain. Boleh ker? Cth www.abc.com tukar kpd www.def.com Harap dapat respon tuan2..
  12. jutawancd

    Wangian Baru...akan dilancar 1 Ogos 2009!

    Salam warga wangcyber, Set Haruman terbaru akan dilancarkan pada 1 Ogos ini. Tawaran harga istimewa untuk pesanan terawal sebelum dilancarkan. Berikut adalah set haruman terlibat: Harga - RM14.90 setiap set SET A ===== ALONG ALYA SYAZA SET B ===== ALANG ANGAH ATEH SET C =====...
  13. jutawancd

    Bayaran melalui Kad kredit

    Salam warga wangcyber, Ada sesiapa tahu selain paypal, mcmna nak apply FPX, web cash dll yang seangkatan dengannya. Atau mungkin netbuilder? Harap dapat bantu. Rasanya wangcyber ni pun ada guna untuk bayaran iklan...
  14. jutawancd

    Lagi..Percuma buat duit

    PROGRAM JOIN RAKAN SEMERBAK -------------------------------- Baru dilancarkan 20 Okt 2008 aKAN TAMAT PADA 15 nOV 2008 Penyertaan Percuma! Komisen ajak member terus 10sen 1-5 level - 2 sen setiap level. * Boleh letak iklan percuma * Boleh download Bonus Percuma (member area) Jom Join...
  15. jutawancd

    Terbaru!! PPL 5 level

    Salam Ceria & Salam Gumbira... Saya ada menganjurkan PPL versi komisen hingga 5 level. Ia bermula dari 20 Okt 2008 - 15 Nov 2008. Taja Terus - 10 sen Level 1 - 5 - 2 sen Pendaftaran Percuma!! Daftar disini * Ahli WC300 boleh sumbang Bonus Jika mahu
  16. jutawancd

    Ini Cek pertama aku wooo!!

    Memang betul apa yang diorang kata, dengan internet ni boleh buat duit! dan hasilnya...tengoklah cek aku dapat...walaupun x penah dapat cek Adsense atau lain2, tapi akhirnya dapat juga dari LeadingCash ni. Cek pertama aku.. Korang ade ker..?
  17. jutawancd

    Jangankan click, impression pun susah...Ohh adwords

    Ada sesapa yang biasa menggunakan adwords? Saya cuba beriklan dengan adwords dan telah ikut apa yang disaran utk sukseskan iklan guna adwords ni.. Problemnya..ada dari 9 iklan yang saya bina, cuma 1 je yang mendapat impression dan klik yang baik. Itu pun iklan yang berbahasa melayu. Iklan...
  18. jutawancd

    Nak tempah Banner & CABAR anda!

    Ada sesapa yang boleh buat banner beranimasi? Ada 3 saiz nak buat.(gif/jpeg) 1. Saiz 120 x 100 (Max 5-10kb) 2. Saiz 100 x 60 (Max 5-10kb) 3. Saiz 130 x 30 (Max 12kb) Minta PM saya. Bagi portfolio (jika ada) dan sebutharga sekali. CABARAN BUAT ANDA Jika anda tak berjaya dipilih, masih ada...
  19. jutawancd

    Tawaran : Perfume SEMERBAK utk warga WC

    A'kum & salam sejahtera semua, Memperkenalkan wangian tanpa alkohol terbaru, lebih tahan, lebih harum & lebih berbaloi...mudah dibawa dan senang diguna.Kecil molek 13ml. Terdapat dlm 8 jenis haruman. www.semerbak.net akan dilancarkan pada 15 Feb 2008. Sehubungan dengan itu pihak kami...
  20. jutawancd

    Pakar rekabina website diperlukan!

    Salam untuk semua, Saya memerlukan pakar2 rekabina website statik atau jenis2 website yang kelihatan meriah. Siap pasang affiliate atau program reseller skali. Ada borang pesanan, autoresponder dan seumpamanya yang diperlukan untuk pemasaran. Anda yang baru dan berbakat juga sgt dialu-alukan...
Top