Search results

  1. yusz

    Sape ada gf...??

    mmg betul2 bertuah la ko bro...
  2. yusz

    rambut oh rambut....

    wah..ader gak kt cni suka rambut panjang yerk...
  3. yusz

    rambut oh rambut....

    Salam Sejahtera... Kat Sini aku nak tanyer pendapat korang semua...pasal rambut??hehe....Ape pandangan korang jikalau kita sebagai lelaki memiliki rambut panjang, x panjang sangat ler paras bahu jer dan menjalankan aktiviti biznes,x kisahlah offline atau online??? untuk perempuan...
  4. yusz

    Nokia 5730 XpressMusic

    ops...dah terlajak la tu...
  5. yusz

    Paypal Guna Maybank Debit Mastercard

    setakat nih yg aku dengar cuma boleh transfer paypal ke maybank jer...tp sebaliknyer x tau la...
  6. yusz

    Best BLOG ni...

    wah...menarik...thankz...
  7. yusz

    [Cacing Kepanasan]Sistem Genius di buka semula

    wah.....hebat nih...bro sy booking dlu yerk...
  8. yusz

    Student UiTM Akan Meletopkan Dunia IM Malaysia

    Pergh!!!...memang mantap la korang semua nih....semoga kita semua success...
  9. yusz

    kenape orang melayu suka dengki mendengki?

    Aku doakan semoga kta semua dicucuri rahmat dan aku percaya satu hari nnt org kiter akan berubah..dan xder lagi sikap hasad dengki dalam diri..
  10. yusz

    Siapa kuat makan sate dekat sini?

    erk..leh tanyer..asal cam lain jer muka ajid dalam gambar nih...nampak slim...aper rahsianyer???aku makan sate bnyak makin kembang...tp ko makin slim yerk...
  11. yusz

    Siapa kuat makan sate dekat sini?

    sate kajang mmg best...aku cuma larat makan 15 - 20cucuk jer....5 perut 5 ayam 5 daging 5 arnab....rusa,itik,kijang,kerbau belum try lagi...:D
  12. yusz

    Bill Celcom melambung...

    uiks...patutlah lain mcm jer bill aku bulan lepas...selalunyer RM60-RM70 jer...tp mncanak plak naik ke RM120...ini mcm x bleh jd...
  13. yusz

    hari ni wangcyber pecah rekod peribadi..

    best of da best....
  14. yusz

    Guru Sekarang Apa Sudah Jadi?

    wah...itu bangsat punyer guru...apelah nasib budak tu yerk...camnerlah nasib anak2 aku akan datang..mintak jauh lah dari semua tu...
  15. yusz

    Mod Baru WC Rajakamil paling Tegas!!!!

    Tahniah RK...
  16. yusz

    Mana patut aku pilih?

    yup betul tu bro....FOKUS...FOKUS...FOKUS....disebabkan hilang fokus nih la buat kiter susah benor nk berjaye...
  17. yusz

    SuperF2R Dah Tiba!

    wah...makin lame makin panas yerk...
  18. yusz

    Hasil dari blogging – kereta MyVi dan kereta Honda Type R !!!

    Pergh!..memang mantapler bro ijad...aku pn nk sambar jugak ler sebijik...;)
  19. yusz

    aku dah berhenti kerja

    Pergh...syok dapat berhenti..n buat biz sendiri...xper..masa aku akan tiba x lame lagi..semoga lebih maju ngan tempat kjer baru bro.....
Top