Search results

  1. aidacutes

    Pilihan terbaik

    kowang, aida nak minta tolong sket nieh, sorang member aida tengah fenin pale nak pilih which one of this car below. Erm, dier dah buwat loan bank, tapi ciput jerk dapat. so, boleh tak korang tolong pilih which one of this car yang shesuaii tuk dier?? plez...aida nak malam nie gak kalau bleh...
  2. aidacutes

    Register Perepaid Anda!

    Kowang dah register tak prepaid kowang? aida dah sudah! ok, yang belum tu, selain korang leh pergi ke pusat servis hp kowang yang berhampiran, TMpoint,POS Malaysia. sekarang pun diorang dah buka pendaftaran kat stesen minyak macam shell. Tapi aida daftar secara online kat website...
Top