Search results

  1. En. Apai

    Skrip php utk pindah MySQL ke server lain

    Aslmkm, Soalan newbie. Saya x reti buat skrip, baca jer tahu sket2 Boleh ker saya nak store mysql data ke server lain? sekarang ni skrip biasanya guna 'localhost' hosting di Server A. Contoh $global['dbhost'] = 'localhost'; $global['dbusername'] = 'USER'...
  2. En. Apai

    Kupon Iklan Murah di FB > Adwords > Yahoo / Bing

    HARGA KUPON TERKINI SETAKAT 30 Mac 2012 1. FB Ads Harga RM25 - Nilai Kupon $50/RM150 - Akaun FB Baru Sahaja 2. Google Adwords (akan diumumkan kemudian) 3. Yahoo / Bing Harga RM35 - Nilai Kupon $75 / RM225 - Akaun Baru Sahaja Utk Order, boleh 1. PM saya di WC @ 2...
  3. En. Apai

    ***PERANG TABLET & Hadiah RM10K++ CABARAN AFFILIATE--> DVD Kursus Fertigasi ***

    PERANG TABLET KINI BERMULA 2 unit New iPad, 1 unit iPad2, Samsung Tab2 7.0, Bonus dan Hadiah Tambahan Bernilai Lebih RM10K! Kini Bakal Menjadi Rebutan!! Assalamualaikum dan salam sejahtera, Dengan lafaz Bismillahhirrahmanirrahim, dan rasa rendah diri, saya menjemput Pejuang2 Warga WC untuk...
  4. En. Apai

    [PANAS!!!] Viral Samurai X - Bonus dan 5 Subdomain & Hosting SSL PERCUMA.

    **Baca terus jika anda nak tambah wang melalui Internet/Facebook Marketing** Viral Samurai X diletupkan pada 28 Ogos 2012 oleh Saudara Affendi Hussin. Nak tau detail boleh klik terus Viral Samurai X. Jika anda membeli dari link saya (mana-mana pakej), anda akan menerima 2 bonus dari...
  5. En. Apai

    [PANASS!!!] Autoresponder & Hampir 5K List Emel Utk Di LELONG

    Autoresponder + Hampir 5 ribu List Emel untuk dipindah milik kepada pemilik baru. LELONG kepada Highest Bidder TEMPOH LELONGAN AKHIR TAMAT OLEH BIN BUYER Sangat sesuai untuk newbie mulakan projek IM, sertai affiliate, kumpul list baru, join PPL, promo produk berkaitan internet marketing...
  6. En. Apai

    Mencari Programmer Java @ Php

    Salam, Nak integrate program sama ada guna Java @ Php dengan SMS System guna Bulk SMS API Specifications. Saya nak buat SMS Info services gunakan Sms System dari satu syarikat ni. Dia provide API dengan 9 parameter. Saya ada content, so nak integrate jer content dgn sistem dorang...
  7. En. Apai

    Perlukah saya gunakan khidmat affiliater?

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya sedang merancang untuk mendokumenkan kursus pertanian yang saya anjurkan secara fizikal ke produk ebook dan cd. Bagi yang suka membaca, boleh beli ebook saja (lebih murah-download) dan bagi yang suka melihat rakaman, boleh beli ebook + CD secara...
  8. En. Apai

    Utk Wanita, Lelaki & Kanak-kanak

    Salam semua, Beli cara mudah. Hanya cari apa yang anda mahukan, buat pilihan, dan bayar secara online dan barangan akan dihantar terus ke alamat rumah anda. klik PAKAIAN MUSLIMAH utk t-shirt muslimah sesuai untuk aktiviti ko-kurrikulum Dapatkan pelbagai barangan keperluan diri...
  9. En. Apai

    Paybox Scam?????

    PayBox Adakah Scam???? OK, baik itu mungkin TIDAK scam, tetapi ada beberapa ciri mengenai program percuma yang anda perlu tahu tentang sebelum anda mula melakukan perniagaan dengan mereka. Saya telah melihat orang ramai mempromosikan PayBox.me berat di mana-mana talian sejak PayBox.me bermula...
  10. En. Apai

    Paybox Register jer Dapat $50, aktif $20 daily, Aff $5/org

    Dulu Paypal, Alertpay,Egold beri $5.00 untuk buka akaun. Kini 1. Paybox kini menawarkan $50.00 untuk register. 2. Refer kawan2 ke Paybox dapat $5.00 per person. Promo di forum, blog atau facebook. 3. Stay aktif untuk daily income up to $20.00 hanya login dengan kerap & jawab survey Apa...
  11. En. Apai

    [WTS] Tawaran Gempak Trafficwave & Plan Pemasaran

    Assalamualaikum dan salam sejahtera, Saya M. Faidzal adalah ahli UsahawanCyber ayng terlibat dalam Projek PPL Terbesar 2010- Tawaran 12 eBook percuma berkaitan Internet Marketing. Saya juga menyertai ahli lain yang kini aktif mempromosikan penggunaan Trafficwave sebagai alat pemasaran di...
  12. En. Apai

    Web Designer diperlukan

    Salam, Ada sesiapa yang boleh buat web camni? http://www.evosms2u.com/ Basic concept: kat landing page, visitors kena regis dulu baru boleh login masuk main page. Kt main page ada detail ttg free member dan info tentang program/produk. ada loginpage utk paid member Bila ahli...
  13. En. Apai

    Apa ToR Designer WC?

    Salam, Saya ingin mendapatkan kepastian kalau2 ada TOR utk designer di WC ni. Apa tanggungjawab designer dan orang yg melantik designer? Kalau orang yg melantik designer tak puas hati dengan design yang disediakan atau tidak mencapai standard yang diperlukan, boleh terminate atau ada...
  14. En. Apai

    [WTH] Design Muka Depan Web size A5

    Salam sejahtera, Saya perlukan designer URGENT utk design muka depan web size A5, ada animation sikit, klu takde animation pun boleh dipertimbangkan. gambar dan text diberikan. boleh tambah gambar agar lebih umphhh!! tempoh 1 hari siap. Konsep imej, international & Corporate jadi kualiti...
  15. En. Apai

    Mencari Biz Partner cum Manager tanpa modal & celik IT

    Assalamualaikum, Saya menjalankan perniagaaan berasaskan perkhidmatan melalui internet menggunakan asas aplikasi Facebook dan SMS yang pertama di Malaysia yang menggabungkan kesemua operator telefon menggunakan 1 khidmat sms ke nombor 36553 dan kelab My SMS Club dengan hadiah bulanan kepada...
Top