Search results

  1. mesol

    Servis Rapidleech [Premium Rapidshare, Megaupload, Hotfile, Netload] MURAH

    Apa tu Rapidleech? Rapid Leech adalah 'server transfer script' yang boleh didapati secara percuma untuk kegunaan upload/download dari pelbagai file hosting seperti Megaupload, Rapidshare, Hotfile, Netload, Uploading, FileFactory, Depositfiles dan banyak lagi. Skrip ini akan memindahkan file dari...
  2. mesol

    Streamyx Throttle Down Rapidshare

    Start minggu lepas, sesapa yang ada premium account rapidshare, mesti dapat rasa download speed slow gile. Hari ni, download speed ada improvement tapi still slow, 20-30kbps. Apa cite ni streamyx? Dulu throttle torrent, skrang file hosting pun nak throttle ker? Saya ada satu idea bisnes...
  3. mesol

    Register Social Bookmark, Saya Bayar $5

    Saya perlukan 2 orang yang rajin untuk register 100+ account social bookmark. Saya bayar $5 setiap org. 2 org yang 1st two yg reply thread ni, saya amek. Jgn PM, sebab sure inbox jadi penuh. turnaround time / tempoh perlu siapkan keje : 1 hari. yg terpilih, saya akan PM untuk berikan...
  4. mesol

    Kerja Hepi atau Kerja utk Duit?

    Salam, Dah hampir 3 bulan aku slow down dalam internet marketing / we development sebab penaja aku panggil kerja. 3 bulan ni gak la aku leh kata, jiwaku merana. Aku tak hepi dengan keje aku sekarang walaupun gaji boleh tahan. Aku accept keje dlu sebab fikir nk tolong family, tapi personally...
  5. mesol

    Pakej Submit SEO Lengkap (Hanya RM10)

    Tidak ada masa untuk mempromosikan website / blog anda? Saya menyediakan servis untuk meningkatkan Search Engine Optimization (SEO) website anda. Setelah hampir 4 tahun menceburi bidang web development, saya berjaya membina web-based script untuk memudahkan submission ini (semi-auto submission)...
  6. mesol

    Anime Database Untuk Dijual [14,000+ pos]

    Anda mahu bina atau besarkan database blog Anime anda? Saya memiliki database Anime hampir 15,000 pos. Database dalam betuk xml jadi anda boleh extend blog anime anda jika dah ada blog anime menggunakan function import wordpress. Demo boleh lihat di: http://www.animedownloadonline.com...
  7. mesol

    Link Untuk Pembayaran WTS Broken

    Harap mod boleh baiki segera link tersebut sebab saya nak bukak thread baru: http://wangcyber.com/pengumuman/ruangan-pengiklanan-forum-kini-berbayar/
  8. mesol

    register 50 social bookmark dapat $3, saya nak 3 orang

    kerja mudah. hanya isikan username, password, email yg saya sediakan utk 50 social bookmark. sesapa yg minat, saya akan bagi list. sila drop 'saya minat', saya akan pm details. nak 3 orang je. saya hnya bayar guna paypal. $3 = RM15 guys utk kerja yg teramat mudah
  9. mesol

    Create account social bookmark, offer utk 5 org je

    saya mau 5 orang tolong create account social bookmark utk saya 1 org create 25 account social bookmark, saya bayar $3 cuma isi username, password, email dan mungkin ada captcha. saya terima sape yg ada paypal je. tq
  10. mesol

    Ebook Percuma: Dapatkan High PR Backlinks secara Percuma

    Saya saje keluarkan ebook percuma ni. Mungkin ada yang sudah tahu dan mungkin ada yang belum tahu. Apa yang ada dalam ebook ni? 1. Cara nak dapatkan dofollow backlinks 2. Cara nak dapatkan backlinks yang ber'pagerank' 3. Cara nak dapatkan backlinks tanpa perlu berulang-ulang kali mengisi...
  11. mesol

    Link Exchange Entertainment / Movie / TV Series

    Mesti ramai yang beli database Bitol, so saya nak buat link exchange. Please, niche sama je saya nak. site: Everything Movie & TV Series anchor text: Everything Movies & TV Series Pagerank 2 Total Post: 90,000
  12. mesol

    Problem dengan Plimus

    Aku ada nak beli produk. Seller ni gunakan Plimus sebagai middleman. Plimus ni guna phone verifaction. Dorang call utk verify, kot-kot fraud. Aku jawab call tapi tak dengar apa-apa. Pastu dorang refund balik duit aku. Apa masalahnya? Harap ada orang bantu.
  13. mesol

    Download Tanpa Henti Rapidshare tanpa Premium Account

    Okla since ada org share mcm mana nk search files dari RS, saya share mcm mana nk dload file dari RS tanpa ada sekatan. Mungkin ada di antara kita pkai 3G broadband n tak dpt nk dload file dari RS sebab nature of 3G mmg pkai shared IP. Solutionnya, pkai rapidleech. nie free script je tp...
  14. mesol

    Bila Status Keahlian Jadi Ukuran?

    Aku nak bukak thread ni lama da sebelum WC mengalami down selama beberapa hari, tak silap 2 minggu lepas tapi tak sempat. Terlalu byk assignment, test n presentation kena siapkan. Persoalan: Bila Status Keahlian Jadi Ukuran? Kisahnya mcm ni, ada seorang mamat A menjual produk orang lain...
  15. mesol

    Free, Advanced and Faster Version of RefererBot?

    Sekali lagi, bukan niat saya nak tutup periuk nasi orang. Cuma sudah biasalah adat berniaga, mesti ada competitor n challenging. Saya jumpa dan dah try satu produk free lagi berGUI dan yang penting berkonsepkan sama seperti RefererBot yg dijual En Azlan. Sila lihat screenshot di bawah...
  16. mesol

    Servis Manual Submit ke 23 Social Bookmark

    NEW: Tambah RM15 untuk 150+ Web Directories Submission Details tambahan diperlukan jika berminat dengan servis web directory adalah EMAIL. Digalakkan menggunakan email domain anda sendiri. Cth: Website www.erzwan.com, email adalah shamsul [at] erzwan.com. Berdasarkan pengalaman, approval rate...
  17. mesol

    Dapatkan Akses Percuma untuk Generate Rapidshare Premium Link

    Salam, Saya tak tahu sama ada topik ni sesuai atau tidak diletakkan di sini. Saya mahu letakkan pada ruangan pengiklanan tapi saya tak dapat duit pun dari kerja ni. Cuma saya mungkin mendapat sedikit traffic dan anda mendapat akses ke halaman Rapidshare Premium Link Generator saya. Terus...
  18. mesol

    Tutorial Kontera: Dari Double kepada Single Underline

    Sesapa yang guna Kontera, mesti perasan yang text links tu ada double underline supaya pelawat tak confuse dengan link biasa. Tapi anda boleh tukarkannya jadi single underline hanya menambah satu baris kod di bawah pada kod asal yang disediakan oleh Kontera: var dc_single_line = 'yes'...
  19. mesol

    Page Index by Google Makin Kurang

    Site aku dah 2 bulan launch. Bulan pertama 1000 out of 4000+ pages dah index by google. tapi bila aku check guna function 'site:', page yg diindex makin kurang smpi 400 pages. Sebab apa ini berlaku sedangkan sebulan lepas la aku mula dpt constant unique visitors dlm 200+ each day? Sesapa tau...
  20. mesol

    Directory Result dalam Google

    Tajuk bunyi macam mana 'How to' tapi sebenarnya soalan. Saya sekarang sedang Industrial Internship kat satu syarikat web development kat KL. Sorang client nie minta nk buat SEO utk site dia, sebab barang dia tak berapa laku. So, salah satu permintaan dia, nak ada directory result bila search...
Top