Search results

  1. danzaimar

    blog baru aku..tolong komen boleh??

    Assalamualaikum semua warga WC, aku baru je buat blog baru dengan domain sendiri.. aku pun baru je dalam dunia blogging ni..jadi mintak komen2 bernas dari semua otai2 IM dan blogger..kot2 ader penambahan dan kekurangan blog saya ni..huhuhu..segala komen anda saya ucapkan jutaan terima...
  2. danzaimar

    Diary Newbie dalam dunia FOREX..

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua warga WC yg dihormati.. Tujuan saya mewujudkan thread ini adalah untuk berkongsi pengalaman, kisah suka dan duka, teknik, dan pendapat dalam dunia FOREX ni.. tak dinafikan FOREX ni mampu menjadikan kita kaya raya dengan satu klik..dalam...
  3. danzaimar

    Pakej Video Youtube Pn. Lisa-apa tawaran anda??

    salam semua warga WC, aku nk beli Pekej Video Youtube Pn. Lisa, so, sesaper ader offer best??aku beli kt link affiliate die.. PM aku..ok?
  4. danzaimar

    PTC Clixsense dan bukti bayaran!!

    Salam sejahtera semua... sekarang ni ramai yang dh join PTC..tape pernah join PTC Clixsense?? kalau belum, joinla link kt siggy saya bawah tu... bayaran bukan dalam paypal..tapi dalam bentuk cek cam gambar kt bawah ni..:D
  5. danzaimar

    Akaun adsense disable..adakah peluang lagi??

    SALAM semua warga WC, Kesedihan melanda diriku..huhu:( actually semalam, aku ader terima email dr adsense team yang menyatakan akaun aku disable..dan ini antara reasonnya: While going through our records recently, we found that your AdSense account has posed a significant risk to our...
  6. danzaimar

    Gambar-gambar hari pengebumian michael jackson

    Sajer nk share gAMBAR hARI Pengebumian Michael JAckson!!
  7. danzaimar

    Perhatian kepada moderator wc

    salam sejahtera semua warga wc, actually aku xtau nk ngadu camaner coz aku puas cube contact admin wc, tp still xder respon...mungkin mereka xsedar atau xperasan tentang masalah aku... Actually masalah aku kt forum ni, cmni...aku ader bukak thread kt ruangan wts-pengiklanan...pada 23 april...
  8. danzaimar

    Jualan murah sony cybershot dan canon digital camera di sini!!

    Salam sejahtera warga WC!! Di sini saya ingin menjual kepada warga WC yg berminat dan berniat untuk membeli pelbagai jenis Digital Camera jenama Sony Cybershot dan Canon Biasanya saya jual di lelong.com.my (lihat di blog saya),tapi saya ingin membuka pasaran kepada semua warga WC Kepada sesapa...
Top