Search results

  1. soha

    Jemputan JV Affiliate utk WC Pakej PAKAR PROMOSI!

    Salam sejahtera & salam hormat warga WC sekalian.. Sesuatu yang selama ini saya pendamkan.. kini lahirlah jugakk... :D Maklumat Produk Pakar Promosi: Pakej Pakar Promosi adalah gabungan teknik pemasaran online hasil pengalaman saya sendiri. Tak kisahla buat Google Adsense ker, buat...
  2. soha

    Blackberry Storm 9500 Harga Runtuh!!

    Salam sejahtera warga WC..:) Saya ingin menjual barang baek ni iaitu BlackBerry Storm 9500. Antara kelebihannya adalah: 1) Push Emel Inbox - dapat emel mcm dapat SMS je! 2) Browser siap IE, Mozilla, leh load html website. 3) GPS 4) Camera 3.2 MP 5) application menarik, YM...
  3. soha

    Free link Exchange

    Salam sejahtera semua..Semoga anda hepi jumpe tawaran saya ini!:D Saya menawarkan link exchange (tukar link) ke blog saya iaitu http://download-percuma.blogspot.com untuk 10 terawal sahaja. Syarat2 blog/web anda adalah seperti berikut: - Memiliki PR3 (minimum) - Content bebas, namun...
  4. soha

    Bagaimana Cara Nak Daftar Nama Syarikat?

    Salam sejahtera..Maaf kalau thread ni kalau dah ada. Tapi dah cari tadi tak jumpe. Sedikit pertanyaan dari saya kepada sesiapa yang mengetahui. Bagaimana kita nak daftarkan nama syarikat sendiri? Maksud saya syarikat maya di internet. Apakah kelayakan yang perlu kita ada? Dimanakah kita nak...
  5. soha

    Advertlets

    Hai, salam sejahtera.. Pertamanya, maaf andaikata thread ni dah ade. Tapi dah puas cari kat WC ni tak jumpe sewaktu dengannya. Pasal Pay per click Advertlets ni.. Ramai tak orang join? Bagus sangat ke Advertlets ni? So, skrang otai2 adsense makin bertimbun2.. Otai2 Advertlets tak muncul2...
Top