Search results

  1. soha

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    saya pun masih menunggu ni... duit dah simpan elok2.. tinggal bayar jer.. tapi... mana tuan rumah ni.. hihi :(
  2. soha

    Jemputan JV Affiliate utk WC Pakej PAKAR PROMOSI!

    boleh2... :) apa email imabiz? nanti sy hantar email maklumat review... :)
  3. soha

    [TUTORIAL]Cara2 buat movie intro mcm 20th century fox tp versi and sendiri!!!

    wow..!! sy dah cuba.. mmg POWER!! ini contoh video sy edit.... http://www.youtube.com/watch?v=SnX8mQbNP5c
  4. soha

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    entah.. senyap pulak, sambung beraya tak abis lg kot.. :D sy nk beli ni.... nk belii... huhu
  5. soha

    Jemputan JV Affiliate utk WC Pakej PAKAR PROMOSI!

    Ya, kadang2 sy ada buat harga diskaun mengikut hari2 tertentu dan peristiwa2 tertentu.. walaupun harga diskaun, tapi, komisen TETAP sama (mengikut harga asal) :)
  6. soha

    Jemputan JV Affiliate utk WC Pakej PAKAR PROMOSI!

    saya dah update artikel promosi.. login affiliate yer.. :)
  7. soha

    Jemputan JV Affiliate utk WC Pakej PAKAR PROMOSI!

    tak jadi masalah.. boleh join affiliate dulu... kalau dpt sales, nnti sy lehla bg review.. :)
  8. soha

    Koleksi tips adsense

    best! hari ni adsense sy leh generate USD15-USD30 sehari hanya dari blog radio online.. wat HotFM live stream..
  9. soha

    Jemputan JV Affiliate utk WC Pakej PAKAR PROMOSI!

    ok, sila cek PM.. :)
  10. soha

    Jemputan JV Affiliate utk WC Pakej PAKAR PROMOSI!

    boleh je nk review... cukup tak syarat yg diberikan? :)
  11. soha

    hati-hati dgn website ni.mmg scammer

    hihi... tutup jela thread ni...
  12. soha

    [Jemputan JV] Panduan Lengkap Pakar Joomla

    saya baru nk join affliate.. cabaran baru bermula kan..? masih sempat lagi nih.. tgh menyusun email & plan 'hadiah' utk pembeli dari link affliliate.. All The BEST bro...!! :D
  13. soha

    Panduan Menyertai Bengkel Perniagaan Internet

    sy mmg pernah dtg seminar/bengkel yg teknikal... berbeza dgn seminar yg kebiasaannya adalah teori atau ceramah atau just bg idea je.. kalau teknikal, step by step, yg mudah fhm.. so far sy hanya book IM yg pakar, dah 'upah' mereka utk personal coaching.. itu cara saya berguru.. hihi
  14. soha

    Celcom lancar Samsung Galaxy Tab 10.1

    mmg dah masuk dalam wishlist :) ada ke iPad 3...?
  15. soha

    hati-hati dgn website ni.mmg scammer

    tapi ramai org sukakan mcmtu.. tau nak income cepat jer..
  16. soha

    Jemputan JV Affiliate utk WC Pakej PAKAR PROMOSI!

    Salam sejahtera & salam hormat warga WC sekalian.. Sesuatu yang selama ini saya pendamkan.. kini lahirlah jugakk... :D Maklumat Produk Pakar Promosi: Pakej Pakar Promosi adalah gabungan teknik pemasaran online hasil pengalaman saya sendiri. Tak kisahla buat Google Adsense ker, buat...
  17. soha

    [HOT] EMPAYAR BLOG FIRESALE! Pakej Lengkap PLR MRR Blog - SERENDAH RM2.86 SAHAJA!

    alamak... :( terrrrrlambat sudah... mcm mana masih boleh ke Early Birds?? hihi..
  18. soha

    [Jemputan JV] Panduan Lengkap Pakar Joomla

    wow... dah ada produk PERTAMA..! Tahniah2!! dari pertama nanti akan ada yang kedua pula menyusul... :) All the best!
  19. soha

    Apa dah jadi dengan autoresponder Listwire

    thanks 4 info.. sy pakai aweber dah dekat USD70 dah... huhu.. nk try gak la listwire ni.. mcm best jer tgk korang berdiskusi... hehe :)
Top