Search results

  1. M

    Product Review Article. INSANELY CHEAP. As Low As RM7/artikel. Physical product only.

    Salam dan Selamat sejahtera. No fancy sales letter this time :D This offer is for Amazon product review only. MY OFFER RM10 per artikel. Minumum 10 artikel. Kalau nak RM8 per artikel. Kena order at least 30. Kalau nak RM7 per artikel. Kena order at least 50 Apa yg anda perlu bagi...
  2. M

    System

    No problem R.R. Perasaan amarah akan lebih keruhkan keadaan. Walaupun hakikatnye leh timbul perasaan 'panas' tp sumenye akan baik kalau dpt kontrol 'hot button' yg itu :D Aku ok je. Cume tabiat aku ni suka buat sarkas. :P Tak kira dunia realiti atau fantasi. hehe.. Biasanya aku jarang join...
  3. M

    System

    Kalo aku invi tu, cakap je.. "wei.. aku tau ko invi jgn nak sembunyik2.." ni ayat aku biasa guna kat kawan2 aku :P Bile ko dah cakap camtu aku balas je la hahhahaha... Aku kdg2 on YM gak, cume nak tau tgk offline msg ape yg org anta. Kalau penting aku online utk org tersebut sahaja :))...
  4. M

    System

    Uiks.. ni hentam aku ke ape ni? tak paham betul aku :-O Cite hantar org tu sembang2 kosong je dgn idan. Takde serius ape pon. Aku pon tak pasti lagi ni ko tujukan pada aku atau pada org lain. Kalau tuju pd aku, aku terima je dgn hati terbuka :) YM aku dah xlarat nak on. Bukan tak...
  5. M

    System

    tu lah.. terbawak2 cara forum lain.. huhu... tp dlm dunia realiti pon aku kuat ber sarkas lol.. baguih jd cam hang je la idan. dok diam belakang tabir. kalo online tu tegor2 lah. takkan setiap masa under radar :D Tak best la main hantar2 org hahaha..
  6. M

    System

    Tak de masalah pon sebenarnye. Forum is just forum. Dunia realiti selalunya tak sama dgn berforum camni. Belanja bro coklat yg ko cakap tu. Jangan main cakap je, buruk padahnye nanti :P
  7. M

    System

    Adeh.. aku dtg sini dgn unsur sarcasm jek kot.. huhu.. Agaknya semua tgh high dan hot jd tak leh nak paham maksud2 tersirat.. :P Aku tak ckp aku sokong pon perbuatan dan percakapan SuperS. Dah ramai kat sini yg sound die yg lg layak utk tegur berbanding aku. Lagipun aku tak pandai nak marah2...
  8. M

    System

    I like :D Tambah lg sorang utk aku bash.. wahahahaha... Aku dah tlg tambahkan 3 post kat thread ko nih. Pls thank me :P
  9. M

    System

    Sapa lah agaknya yg berlakon nih.. hahaha.. Jgn2 ni ko kot SuperS :P Gurau je.. hehehehe... Apa salahnya. Cheerful sket thread ko nih. :))
  10. M

    System

    Nak buat ape jadi famous. Aku bkn buat duit dgn menjadi famous :P Lain lah aku kalau buat duit dgn nama.. opps.. sensitif :D Pingu RM100k dalam masa 6 bulan. Aku ingat 1 juta td. lol Dgn level of knowledge yg ko ada, RM100k dalam masa 6 bulan tu xkan menjadi masalah kot? But why RM not USD...
  11. M

    menjana pendapatan pasif rm1000 sebulan

    Kalau nak RM1000 dgn cepat buat blog dalam English dgn niche yg spesifik. Pilih niche dan keyword yg click agak mahal. Kemudian drive traffic. Tak payah pikir SEO, lambat. Try guna social medias. Untuk dapat lebih RM1000 @ $330USD dlm masa sebulan kena buat kerja dgn level yg extreme Create...
  12. M

    Gileeeeeeeeeeeee Mahalllll....!!

    Ko tanya sebab tu dia tekan. Dia ingat semua orang leh makan kot :)) Sebab dia ingat ada permintaan. RM300 = $100/5 = 20 x fiverr ko leh order. 20 x 100k fan pages = 2juta. Tp lain lah kalo ko targer market Malaysia takleh la guna fiverr :P Lenkali jgn tanya bro, terus letak harga. Cakap je...
  13. M

    System

    Tapi Eban Pegan tak jual ebook kat WC :P
  14. M

    System

    Aritu time kemuncak ramai yg meletup2.. la ni dah SuperS dah tone down sket.. hahaha.. Ke sebab ko demam.. Demam = Peringatan :D
  15. M

    BONUS JUTAWAN DOMAIN - aku jutawan lalalala aku jutawan lalalala aku juta.......

    Salam Sesape yg dah beli JD dr aff link aku, silalah pilih salah 1 domain yg anda rasa best. Ada yg dah kena pick. AceGoal.com - mfm84 AdvanceRide.com ArmBattle.com BadEffect.com BadGoal.com BattleArmy.com BloodMetal.com ExtremeLarge.com FemaleBoy.com FirstPistol.com HoodJacket.com - pok den...
  16. M

    WoW!!! Kutipan Filem 2Alam Selepas Seminggu Ditayangkan

    Actually kalau die buat style humble mesti meletop filem die. Sebab sebenarnye dia dah jadi icon kepada orang Melayu Islam yg berjaya. Serius aku respek die dgn pencapaian die sebagai seorang usahawan bumiputera. Tapi lepas dapat byk sgt pujian sampai terlupa tingginya langit. Serius, kalau die...
  17. M

    Website industry apa yg best nak buat? (Bumiputera Project)

    tp poket pon meletop gak pastu :))
  18. M

    Website industry apa yg best nak buat? (Bumiputera Project)

    Buat forum ala2 lowyat.. sure meletop..
  19. M

    System

    Aku dah layan ebook si anik sengal tu. Pada aku ebook die lebih mengkofiuskan org ada la.. Tapi aku paham kenapa die buat camtu sebab nak jual produk la.. Tak cakap pon mmg ramai org tau. But point aku kat sini, aku lg prefer kalau tak baca. Risau2 boleh jd overwhelming atau info overloaded...
  20. M

    WoW!!! Kutipan Filem 2Alam Selepas Seminggu Ditayangkan

    Ni le padahnya kalau dok yakin diri sgt dan angkuh. Tuhan tak suka.. Dan ni la akibat terlalu percayakan statistik. Matematik tu nombor je. Kalau dia buat style orang merendah diri, tak over2 nampak cam die paling power, dr RM230k mungkin leh jd RM2.3j PHAILED..
Top