Search results

  1. najmi ahmad

    [BONUS] BONUS KHAS Pembeli Video Toturial Kumpul Mailing List Dengan Pantas!

    Assalamualaikum dan Salam Hormat semua warga WC. tanpa membuang masa..Seperti di tajuk diatas..Saya ada menyediakan BONUS KHAS kepada pembeli Video Toturial Kumpul Mailing List Dengan Pantas Yang dikeluarkan oleh pakar affiliate dan pemasaran emel kita iaitu Tuan Haji...
  2. najmi ahmad

    Tips Seminit : 3 alat Untuk Membina Identiti Perniagaan Anda.

    Membina Identiti adalah sesuatu perkara yang amat penting dalam perniagaan pada zaman ini.Ini kerana terlalu banyak pesaingan perniagaan .Identiti ini juga merupakan perbezaaan perniagaan anda dan pesaing anda. sebagai permulaan..pada artikel ringkas ini..saya akan kongsikan 3 Alat untuk...
  3. najmi ahmad

    Dapatkan Pakej Video Autoresponder 3 IN 1 dalam Satu Harga !

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Pada semua warga WC . Pada hari ni saya nak Offer sesuatu yang best pada semua Komuniti disini. YA 3 VIDEO AUTORESPONDER 3 IN 1 pada satu harga. PERHATIAN: Produk ini hanya kepada yang berminat sahaja. Video ini kursus Kepada yang ingin memfokuskan kepada...
  4. najmi ahmad

    8 tips perniagaan Online ..

    Siapa nak tahu 8 tips perniagaan Online ?? katakan "saya nak " jika berminat
  5. najmi ahmad

    [PEMASARAN EMEL] kESILAPAN PEMASARAN EMEL MARKETING

    Assalamualaikum dan salam sejahtera! Rasanya dah lama saya tidak masuk wc nie...begitu jugak untuk berkongsi tips-tips.. ok la..saya luang sedikit masa saya untuk buat perkongsian tentang Kesilapan dalam Pemasaran Emel! semua orang tahu List penting untuk Internet Marketer!Jadi gunakan...
  6. najmi ahmad

    Sesiapa pun patut menggunakan autoresponder!

    Masih ramai tidak tahu apa itu Autoresponder dan kepentingan autoresponder kepada perniagaan anda.Dan apa kelebihan auto responder ini . Sedikit mengenai Autoresponse dari saya. Auto response adalah satu software khas untuk emel marketing yang digunakan untuk mengurus segala aktiviti...
  7. najmi ahmad

    Bagaimana untuk membina shopping cart

    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca thread ini.. tujuan saya membuka thread kali ini adalah untuk bartanyakan kepada yang pakar bagaimana membina shoping cart/e-commerce.. adakah untuk membina shopping cart ini memerlukan hosting dan domain?? sebenarnya saya dah ada...
  8. najmi ahmad

    bina pop up menu pada website..

    salam sejahtera kepaa semua rakan-rakan di wc.. happy depavali .. pada kali ini saya nak minta pandangan. bagai mana untuk buat pop up menu pada website.. sebagai contoh macam website ni http://kursusrahsiajadiaffiliate.tk/ adakah perlu guna software..kena pandai coding2 html...
  9. najmi ahmad

    Login page baru Facebook!rugi tak cuba

    Salam sejahtera semua warga wangcyber baru-baru ini saya ada kongsikan tip bagaimana untuk buang iklan PPC di akaun facebook.. kalaw anda masih belum tgk ,boleh rujuk di link ini Pada kali ini,ada satu lagi tips yang saya nak kongsikan iaitu cara untuk mengukar login page facebook.. anda...
  10. najmi ahmad

    Buang Iklan PPC di akaun facebook....mmg cool teknik ini

    Salam semua warga wangcyber.. dalama zaman mellinium yang serba canggih ni mustahil la jika kita tidak pernah tahu akan wujudnya laman sosial nombor satu didunia iaitu Facebook jika rakan-rakan dah ada facebook tahniah la,opp jangan lupa add saya disini ya.. kita kan kawan :) (boleh la...
  11. najmi ahmad

    Cloak link affiliate dengan domain sendiri

    Salam Semua.. saya nak tanya bagaimana untuk buat cloak link affiliate menggunakkan domain sendiri.. sebagai contoh link affiliate saya www.rahsiaXXX.com/id=najmi jadi saya nak buat cloak guna domain saya contoh www.domainsaya.com/rahsiaXXX ada siapa yang tahu.. boleh kongsi...
  12. najmi ahmad

    Membuka akaun emel di domain sendiri

    Salam Sehajtera semua warga wc.. saya ada satu persoalan kepada semua member2 di wc ni. bagaimana untuk saya buat akaun email di domain sendiri .. contoh admin@najmiahmad.com ada sesiapa yang tahu.. boleh la kongsi pengetahuan dengan saya.. terima kasih semua..
  13. najmi ahmad

    siapa saya,jom jadi rakan saya di wangcyber jom..

    Hai semua.. salam pekenalan dari saya kepada semua warga2 wangcyber ini.. sebelum tu saya najmi ahmad.. biasa orang panggil najmi.. saya masih lagi seorang student salah sbuah IPTS dikuala lumpur.. saya menggambil bidang multimdia dan teknologi saya akan menamatkan pengajian pada...
  14. najmi ahmad

    upgrade wordpress versi baru..

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga wc.. ada sesiapa yang tahu bagai mana untuk update wordpress versi 3.0.1 buat pengetahuan semua ,ianya telah ada didashboard(bahagian atas) tetapi adakah perlu untuk saya backup file dan datebase.. kalaw perlu back up file.. bagaimana...
  15. najmi ahmad

    pengguna pening..

    Assalammualaikum dan salam sejahtera semua warga wangcyber... saya ada masalah berkaitan blog saya.. saya sendiri tak pasti kenapa blog saya jadi kosong(putih) secara tiba2 selepas saya tukar thema yang peliknya di bahagian admin pun sama... ada sesiapa boleh bantu.. sebelum tu ini...
  16. najmi ahmad

    blog problem..ada sesiapa yang boleh bantu...

    Salam sejahtera semua... saya ada sedikit masalah.. dan perlukan bantuan rakan2 di wangcyber ni.. blog(wordpress) saya www.najmiahmad.com ada sedikit masalah... iaitu.. lambat untuk loading... dan dia akan papar macam ni.. "Error establishing a database connection" saya...
  17. najmi ahmad

    minta jawapan dari siapa yang tahu berkenaan vidoe

    Salam/salam sejahtera kpd semua.. saya nak dapat kan sedikit infomasi berkenaan audio dan video.. rakan saya ada buat video menggunakan software jing(kalaw x silap).. dan format video tu dalam bentuk swf.. sekiranya saya hendak tukar format kpd.. mpeg ke,aatau mp4 atau mungking avi...
  18. najmi ahmad

    minta penjelasan dr pakar...

    Salam/salam sejahtera kpd semua.. saya nak dapat kan sedikit infomasi berkenaan audio dan video.. rakan saya ada buat video menggunakan software jing(kalaw x silap).. dan format video tu dalam bentuk swf.. sekiranya saya hendak tukar format kpd.. mpeg ke,aatau mp4 atau mungking avi...
  19. najmi ahmad

    pengguna tersepit..

    Hai semua... saya nak tanya sbb saya first tyme guna autorespon.. macam mana nak buat link down load..kerana saya nak bg ebook free pada yang mendownload(subscribe)... ape kah ia guan sesuatu software.. tqvm
  20. najmi ahmad

    Bonus hebat2 untuk bagi saingan dlm pps

    Salam Semua warga WC topik kali ini terbuka pada yang sertai IM dan dah kua dr bidang im.. say bukanla pro dalam IM ni.. just nak sembang umum berkenaan topik IM ni.. kebanyakkan org yang gagal dlm im banyak yang mengatakan Otai2 IM menawarkan pakej(bonus) yang lebih hebat dlm...
Top