Search results

  1. Zairi Zaidi

    Hari-hati dengan program affiliate sebegini

    Salam buat semua warga WC Sebagaimana yang kita tahu, affiliate adalah salah satu program yang memberi peluang untuk kita menjana pendapatan di Internet. Program affiliate ini kebiasaannya boleh disertai melalui laman web affiliate network seperti Clickbank dan sebagainya atau pun terus...
  2. Zairi Zaidi

    Web hosting terbaik 2012?

    Salam... Tahun 2012 telah pun berlalu... Jadi di sini saya ingin buat sedikit surve dan minta pengalaman warga WC sekalian mengenai company web hosting Malaysia yang anda rasakan terbaik di hati anda bagi 2012. Harap dapat berikan sedikit pengalaman :)
  3. Zairi Zaidi

    Pengalaman berhenti dari universiti?

    salam buat semua... anda mungkin pernah dengar nama2 seperti Bill Gates, Mark Zuckerberg, Steve Jobs dan ramai lagi individu yang mana berhenti dan keluar dari universiti untuk melaksanakan perkara yang lebih mereka cintai. di Malaysia pun ada invidu2 seperti ini. mungkin warga wc di...
  4. Zairi Zaidi

    [WTB] VCC untuk PayPal

    Salam Saya perlukan VCC untuk verify PayPal. Ada sesiapa jual? Kalau ada, PM saya.
  5. Zairi Zaidi

    PANAS!!! Bonus Pakej 20 UPLR Di Sini! Mari Tengok!

    Salam semua Satu kali lagi produk hebat dilancarkan hari ni (5 Jun 2012). Iaitu... Pakej 20 UPLR! ==> ProdukReseller.com Tahniah diucapkan kepada Cikgu Loh! Jadi dengan itu, saya ingin menawarkan bonus dengan pembelian produk Pakej 20 UPLR ini melalui link affiliate saya...
  6. Zairi Zaidi

    Mencari designer...

    Salam Saya sedang cari designer yang boleh buat design untuk - squeeze page - 1 cover - 3 animated banner - 1 opt in box anda berminat? PM saya :)
  7. Zairi Zaidi

    Ghostwriter diperlukan...

    Salam Saya sedang mencari seseorang yang boleh menulis ebook untuk saya. Ebook adalah berkaitan blogging melebihi 40 ms. Sesiapa yang berminat boleh PM saya dengan kadar segera.
  8. Zairi Zaidi

    CABARAN PPL RM0.50/lead | RahsiaPemasaranOnline.com | 16.10.2011 – 14.11.2011

    Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya Zairi Zaidi dari NetSkyze Network dengan ini menjemput warga WC sekalian untuk memeriahkan Cabaran PPL RahsiaPemasaranOnline.com Produk yang diedarkan percuma adalah sebuah laporan percuma “Rahsia Pemasaran Online”. Cabaran bermula pada...
  9. Zairi Zaidi

    Jemputan JV PPL RM0.50/lead | Rahsia Pemasaran Online

    Cabaran telah bermula... Rujuk di sini ==> http://www.wangcyber.com/forum/cabaran-wc/44869-cabaran-ppl-rm0-50-lead-rahsiapemasaranonline-com-16-10-2011-14-11-2011-a.html Assalamualaikum & Salam Sejahtera Tidak lama lagi, iaitu pada 16 Oktober 2011,saya akan mengadakan cabaran PPL untuk...
  10. Zairi Zaidi

    Celcom Broadband 3.6 Mbps?

    Assalamualaikum... Ada sesiapa kat sini guna Celcom Broadbang yang 3.6 Mbps??? Betul ke boleh capai hingga 3.6 Mbps? Sape2 yang ada pengalaman bolehlah share kat sini
  11. Zairi Zaidi

    Saya Nak Langgan AWeber - Apa Tawaran Anda?

    Assalamualaikum / Salam Sejahtera Saya berhasrat nak subscribe Aweber melalui link affiliate anda. Ada sape-sape ada tawaran menarik? PM saya! Saya akan tengok tawanran-tawaran menarik sehingga 13 Disember ni. Kalau ada yang menarik perhatian saya, Insya-Allah, saya akan langgan AWeber...
  12. Zairi Zaidi

    Kenapa jadi macam ni? - Windows Media Player

    Salam Hari ni saya ada format laptop. Dan lepas siap semua, saya pun masukkan mp3 dalam folder Music. Seingat saya dulu sebelum format, bila ada file mp3 masuk dalam folder tu, automatik dalam Windows Media Player pun akan ada. Tapi sekarang, saya tak tahu macam mana boleh takde...
  13. Zairi Zaidi

    [WTS] Produk MRR/PLR – Pakej Mega Produk Digital

    “Dapatkan Produk-Produk Digital MRR & PLR Pelbagai Niche Hanya Dari Satu Pakej” Pakej Mega Produk Digital KLIK DI SINI [LEFT]UNTUK MELIHAT SENARAI PRODUK Jumlah saiz: 452 MB Jika anda tengok di laman web jualannya, harga yang letakkan adalah RM20. Namun, khas untuk warga WC...
  14. Zairi Zaidi

    Cara menerima alert bila email masuk inbox

    Salam Ada tak mana2 email provider yang boleh bagi tau melalui sms (malaysia) bila ada email masuk ke inbox kita? Saya tengok yahoo dan hotmail tak support no. malaysia. So, macam mana ya nak tahu melalui sms bila ada email masuk inbox?
  15. Zairi Zaidi

    Harga USB modem

    Salam... Saya ade beli sim card untuk celcom broadband yang prepaid punya. Cuma modem broadband je takde lagi. Selalu harga biasa dia berapa? Dah tengok kat ebay, lelong, mudah. macam2 harga ade. So, harga selalu korang beli berapa?
  16. Zairi Zaidi

    Facebook image captcha

    salam... saya ade register akaun fb baru. masa nak add friend dia mintak isi captcha. saya ade tengok kalau tak nak captcha keluar, kena verify telefon. tapi, saya dah try masuk no x samapai2 pun mesej dia. akaun lama ok je add friend. takde captcha pun. sp, soalan saya adakah image...
  17. Zairi Zaidi

    Bayar dalam bukan usd

    Salam soalan mengenai paypal. macam ni jika saya cuma ada balance dalam usd, tapi nak beli barang kat ebay dalam gbp, boleh ke bayar walaupun takde balance gbp? satu lgi, kalau ade myr saja, boleh kalau nak bayar barang dalam usd?
  18. Zairi Zaidi

    Hosting US yg murah & berbaloi-baloi

    Salam Hosting luar malaysia mana yang murah dan berbaloi-baloi ye? (Server US) Kalau hostgator tu dekat rm30 jugak kalau bayar bulan2. takde la murah sangat... So, ade tak yang murah?
  19. Zairi Zaidi

    Sape Sini Pandai Cakap Jepun?

    WC no menbaa konnichiwa! Dare ga koko ni nihongo wo hanasu koto ga dekiru? Sape sini pandai cakap Jepun? Tiba2 pulak terasa nak tahu ade tak member2 wc yang tahu cakap Jepun. Saya dah lama la jugak tak guna bahasa Jepun cakap dengan orang lain. (cakap sorang2 ade le) Rasa macam dah...
  20. Zairi Zaidi

    Gagal Merancang Bermakana Merancang Untuk Gagal?

    Salam kepada member2 WC sekalian Kali ni saya nak share something mengenai kenapa pentingnya perancangan dalam kita melakukan sesuatu tindakan. Dalam hidup saya ni, dah banyak kali saya melakukan kesilapan. Saya manusia biasa, tidak boleh lari dari kesilapan. Namun, penyataan ini...
Top