Search results

  1. H

    salam kenal, bro cottage? saya helmi, berminat untuk belajar trading forek dari bro..tapi...

    salam kenal, bro cottage? saya helmi, berminat untuk belajar trading forek dari bro..tapi masalahnya pengetahuan saya adalah zero. semangat untuk belajar ni, ada apa2 untuk saya baca dahulu sebagai pengetahuan asas. apa yang bro info kat threat ni pun saya tak faham, he he he jangan...
  2. H

    salam bro yan. saya joint noebux under bro....harap klu de pape bro leh bagitau saya kat...

    salam bro yan. saya joint noebux under bro....harap klu de pape bro leh bagitau saya kat sini...saya zero knowledge dalam ptc ni....nak tanya klu nak daftar alerpay..cam ne? guna debit card boleh ke?nak buat macam mana...sori saya budak baru belajar.....
  3. H

    salam kenal? salam kenal kat bro...saya ada add bro as friend..boleh kan bro..nak tanya sikit...

    salam kenal? salam kenal kat bro...saya ada add bro as friend..boleh kan bro..nak tanya sikit vcc ni de problem tak, memandangkan ada potensi tuk limit...
  4. H

    salam bro? salam kenal dari saya

    salam bro? salam kenal dari saya
  5. H

    sori bro..msg aku sampai tak kat ko.....tadi aku dah reply

    sori bro..msg aku sampai tak kat ko.....tadi aku dah reply
  6. H

    salam kenal..... boleh jadi kawan ke bro...nak tanya sikit macam mana bro boleh ada sampai 3...

    salam kenal..... boleh jadi kawan ke bro...nak tanya sikit macam mana bro boleh ada sampai 3 acc ebay ek, boleh ajarkan saya yang tak tau ni..
  7. H

    salam bro.. aku dah reply 2 kali msg bro tapi cam tak masuk je..so aku balas kat sini la...

    salam bro.. aku dah reply 2 kali msg bro tapi cam tak masuk je..so aku balas kat sini la yee...sebenarnya aku tak faham pasal IP ni tadi..di sebabkan dg internet ada option tuk set IP dynamic so aku nak set kat situ so aku boleh browser ikut user yang aku set kat pc aku ni...so maknanya aku tak...
  8. H

    salam kenal bro..... harap dapat jadi kawan yee..aku baru nak mula dengan ebay ni tapi ada...

    salam kenal bro..... harap dapat jadi kawan yee..aku baru nak mula dengan ebay ni tapi ada masalah dengan ip address ni....aku guna dg b.band gak..tak tau cam ne nak add ip address kat tool dg internet....cuba-cuba tapi tak dapat gak..nanti kalau dah tau leh le ajarkan aku yang tak tau ni....
  9. H

    salam kenal.. saya ni tak berapa pandai dalam i.t. ni, tapi saya nak tau cara untuk tukar ip...

    salam kenal.. saya ni tak berapa pandai dalam i.t. ni, tapi saya nak tau cara untuk tukar ip address untuk dg b.band saya..tool yang ada pun tak pandai nak godek...harap bro leh ajar saya ok...
  10. H

    salam kenal... bro nak tanya sikit bab ip ni..saya guna dg b.band..memang tak tau cara nak...

    salam kenal... bro nak tanya sikit bab ip ni..saya guna dg b.band..memang tak tau cara nak tukar ip dia..saya memang tak berapa pandai bab i.t. ni harap bro boleh ajarkan..saya baru nak start ebay ni.... kenapa nak tukar ip? adik saya dulu dah register kat ebay ngan paypall so acc tu dah...
  11. H

    akaun paypal kena limited access-settlekan dalam masa 15 minit

    salam, tt sekang ni dengan polisi baru paypall masih ok ke kite submit apa yang paypall mahu dengan apa tertulis kat page 1 walau pun ngan acc fake?
  12. H

    Dropship warga wc

    salam kenal, memang syok bila dapat tau yang bro kita kat sni ada yang dah buat ds huh dasat dasat...nak tanya siket ray ban tu tak vero ke?
  13. H

    paypal bukak cawangan kat malaysia?? kul 8 berita td

    nak tanya sikit apa alternative yang ada pada orang yang bukak fake acc paypall.....
  14. H

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam. terima kasih mohdfahmiex5...memang nak g berperang ni....tapi nampak macam nak bunuh diri lak.....nak kene ingat ni...awas sebelum terkena
  15. H

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam.... mula mula memang nak guna je acc adik tu ...tapi rasanya nak guna acc sendiri je kot lagi senang.......terima kasih kerana membantu...
  16. H

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam semua waa bro aken baru sebulan lebih...erm boleh tahan yeee..dasat dasat...memang nak mencuba dan sedang membaca threat yang lepas lepas.....boleh saya ym bro tak nanti....saya nak belajar..saya budak baru belajar saya berhajat tuk buat barang fizikal....baru nak buat acc..rupanya adik...
  17. H

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam kembali terima kasih bro big_money dan bro afnan145.....saya berminat nak tau pasal ebay ni....minggu depan ingat nak turun shah alam...sambil tu nak jumpa otai -otai yang ada area shah alam kalau boleh....kalau ada leh tinggal massage kat pendita_bss@yahoo.com alang alang ni nak tanya...
  18. H

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam kenal.... pada tt terima kasih untuk threat ni..saya baru nak belajar berebay ni...harap kawan kawan semua dapat membantu saya nanti.....baru abih baca tapi baru page 800...dah tak sabar nak post..... salam kenal semua
  19. H

    salam untuk semua saya masih baru dan ingin blaja, berminat sangat nak tau pasal dunia online...

    salam untuk semua saya masih baru dan ingin blaja, berminat sangat nak tau pasal dunia online, lebih lebih lagi online biz.. harap ada yang sapa saya, hehehe tak tau mana nak mula ni. tumpang blaja
Top