Search results

  1. copernicus

    Tak Dapat Lihat Banner @ WC... Tolong Ya...

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) saya ada masalah sikit ni... dekstop saya baru sahaja 'sihat' sepenuhnya (setelah dibedah di hospital terkemuka negara... huhuhu... :D). jadi... banyak perkara perlu disettingkan balik... masalahnya... di mozilla firefox saya ni... saya...
  2. copernicus

    Cadangan: ADAKAN Sub-Forum 'Pengurusan Kewangan Peribadi'

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) syukur, hari ni, WC telah adakan satu sub-forum baru; iaitulah sub-forum 'motivasi dan inpirasi': - Motivasi & Inspirasi - WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia sekali lagi, syabas dan tahniah saya ucapkan. yosh! :D baik...
  3. copernicus

    Tahniah... dan, Mengapa Motivasi???

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) wah! ada sub-forum baru! yosh! :D di kesempatan ini... saya ingin mengambil peluang untuk mengucapkan syabas dan tahniah kepada team WC di atas lahirnya sub-forum baru ini. semoga dengan kelahiran sub-forum khas ini, kita-kita, para IM...
  4. copernicus

    Laman Islamik - Mari Kita Sebar-sebarkannya...

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) selepas membaca post Zul ni... saya teruja untuk buka thread ini. apa kata, kita sama-sama kongsi laman-laman islamik yang sering dikunjungi. tidak kiralah samada ia blog ataupun apa... asalkan ia boleh memberi manfaat kepada semua forumer...
  5. copernicus

    PPL - Rahsia Jana RM1,000 Seminggu Dengan Google Adwords; Teknik Promosi Unggul PPC

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) antara cara promosi terkesan untuk sebarang promosi online, adalah pengiklanan di google adwords. antara sebab utamanya adalah, kita 'memperguna' search engine google itu sendiri! hah... bukankah 'perguna' ini adalah terbaik sekali; memandangkan google...
  6. copernicus

    Tolong Kosongkan Storan PM Anda Sedikit...

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) oleh sebab section ini adalah section cadangan dan komen... jadi, saya buka thread ini. :) tetapi... ia bukanlah cadangan dan/atau komen apa-apa kepada WC... tetapilah khusus kepada rakan-rakan yang berkaitan. baik. kepada sesiapa yang mahu...
  7. copernicus

    TERHAD!!! - Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar; oleh Irfan Khairi

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) makluman terhad! kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki buku (fizikal) 'Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar' yang ditulis oleh Irfan Khairi, anda boleh memilikinya pada kadar harga yang tersangat menarik! potongan sebanyak 20%...
  8. copernicus

    Team TriQuality - Servis PROOFREADING + REVIEW + TESTIMONI

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) Dari meja SoHo TEAM TriQuality ( mumtahanah | copernicus | waidakmy ); Tajuk: Hanya Satu Yang Tertinggal... Sebelum Anda MELANCARKAN PRODUK... Sebelum Anda MEMASARKAN PRODUK... Sebelum Anda MEMPROMOSIKAN PRODUK... Jangan Lakukan Itu Semua...
  9. copernicus

    Online @ WC: Masa Bilakah Anda Kerap Online Di WC...

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) ringkas aja kali ini... saya nak buat sedikit selidikan kepada masa bilakah anda selalu online ke WC ni... antara objektif utama, adalah kita akan dapat ketahui masa bilakah ramai sekali orang akan online di WC ni... untuk objektif-objektif...
  10. copernicus

    PPL - Langkah Asas Demi Langkah; Praktikal Menjana Pendapatan Maya

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) usahawan Internet Zulkifly Bin Mohd Yunus (a.k.a. ZulYunus) telah mengeluarkan ebook (pay-per-lead) tentang langkah asas lagi praktikal kepada bagaimana (dan boleh dikatakan 5WH) tentang penjanaan pendapatan melalui dunia maya. baik. jika anda masih...
  11. copernicus

    Cara Nak Lihat Thread Mengikut Aturan Masa

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) turorial ringkas sahaja... iaitulah cara bagaimana untuk kita lihat thread mengikut aturan masa (susunan thread yang dibuka mengikut masa). oleh sebab telah ramai yang bertanyakan kepada saya soal ini, jadi, fikirnya... ada baiklah juga untuk membuka...
  12. copernicus

    Masalah Install YM Di Windows Vista

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) saya mengalami masalah untuk install YM di windows vista saya. di bawah merupakan screenshotnya :) : jadi... harap-harap rakan-rakan di sini dapat membantu... :)
  13. copernicus

    Designer... Tolong Ya

    copernicus NAK UPAH ANDA!!! Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) ya... benar, saya nak upah anda. hanya seorang sahaja, insyaALLAH. :) begini halnya: khusus kepada para designer, saya inginkan khidmat anda untuk design banner bersaiz 180 X 60 piksel. ratenya... anda tentukan, dan PM...
  14. copernicus

    Storan PM WC300 - 1,500 - Siapa Dah Pernah Penuh?

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) saja aja nak bersembang-sembang... :D baik. antara banyak kelebihan menjadi WC300 adalah setiapnya mendapat storan PM yang boleh diisi dengan 1,500 PM. wah... banyak tu... hohoho... :D (boleh rujuk di link berikut) - wangcyber.com WC300...
  15. copernicus

    TERHAD!!! - Secrets of Internet Millionaires Revealed; oleh Irfan Khairi

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) makluman terhad! kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki buku (fizikal) 'Secrets of Internet Millionaires Revealed' yang ditulis oleh Irfan Khairi, anda boleh memilikinya pada kadar harga yang tersangat menarik! potongan sebanyak 40%...
  16. copernicus

    HANYA SMS SAYA! hoh!!!

    copernicus NAK BERKAWAN DENGAN ANDA!!! Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) ya... benar tu, saya nak upah anda! hanya 2 orang sahaja setakat ini, insyaALLAH. begini halnya: saya perlukan seseorang yang sering online ke WC ni... tidaklah 24/7 tanpa henti... tetapilah yang sering online...
  17. copernicus

    Belajar Berniaga Di Internet - Ada Sesiapa Pernah Melanggannya...

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) thread saya kali ini singkat aja... klik link di bawah ini: - panduan memulakan & menjalankan perniagaan internet jadi... ada siapa-siapa yang pernah melanggannya... harap-harap... tuan tanahnya pun dapat bertandang ke sini... :)
  18. copernicus

    Panduan Pakej Lengkap - Ada Sesiapa Pernah Melanggannya...

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) thread saya kali ini singkat aja... klik link di bawah ini: - panduan memasang perkakasan komputer | windows xp | microsoft office | panduan komputer & perisian jadi... ada siapa-siapa yang pernah melanggannya... harap-harap... tuan tanahnya...
  19. copernicus

    PanduanBinaWeb.com - Ada Sesiapa Pernah Melanggannya...

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) thread saya kali ini singkat aja... klik link di bawah ini: - Panduan membina laman web, Salesletter, Ad Rotator, Autoresponder, Afiliate, Form jadi... ada siapa-siapa yang pernah melanggannya... harap-harap... tuan tanahnya pun dapat...
  20. copernicus

    Additional Bonus KHAS Daripada Hanya, copernicus - Rahsia-Pro-Affiliate.com/RAHSIA

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... ringkas dan padat. tawaran khas daripada hanya, copernicus baik. kepada rakan-rakan yang berkeinginan untuk memiliki produk terkini Team SmartBrain...; iaitulah Rahsia Pro Affiliate (Full Version), anda boleh dapatkan melalui link affiliate saya di...
Top