Search results

  1. Z

    Clickbank Training percuma & dapatkan $USD1 setiap referral

    Sekiranya anda ingin mendapatkan panduan clickbank secara percuma dan ingin generate income melalui program pay perlead. Maka ialah masanya Klik link Ini clickbank Giveaway Tinggal nama dan email anda pada url terbabit. Kemudian download product.. dapatkan affiliate link anda dan terus...
  2. Z

    inginkan bantuan untuk flash website template

    Saya telah membeli satu flash website template . Ada tak sesiapa yang mahir kat sini bantu saya untuk edit template tersebut. file dia dalam .xml Saya perlukan bantuan anda Bantuan anda amat saya hargai. oh ye. ini url flash template website tu template flash
  3. Z

    TRAINING PERCUMA & perolehi $1USD

    Salam sejahtera kawan-kawan, Saya rasa masih Tak terlewat jika saya mengucapkan selamat hari Raya. Maaf zahir & batin. Hari ini saya telah pun pulang ke rumah setelah beraya di rumah mertua. Rumah keluarga sebelah ayah saya sahaja yang belum sempat saya kunjungi. mungkin esok barulah...
  4. Z

    hosting saiz besar atau kecil. Berbaloikah?

    Saya cuma nak tanya pengalaman dari kawan2. Setiap org ada pendapat masing2. Ada pro dan ada kontra Saya dah menyewa beberapa hosting sejak 2 tahun yg lepas. Ada yang support ok.. ada yg support macam hampeh..heh soalan saya.. Mana bagus .. beli hosting besar??? atau kecil...
  5. Z

    product review

    salam kawan-kawan. sekarang ni saya tgh buat sales letter untuk jual satu produk MRR. Ada tak sesiapa berminat nak JV? beri testimonial review product? sekiranya berminat PM saya ye
  6. Z

    Rumah Masa Depan??????

    Pernah tak korang terfikir macam mana rupanya rumah masa depan? saya pernah melihat dalam tv.. kebanyakan rumah di masa depan yg telah direka mempunyai alat lawalan yg mudah seperti computer kecil yg dipasang di dinding. Ia berfungsi sebagai control centre yang mengawal segala alat di...
  7. Z

    BRAZIL TUAN RUMAH World Cup 2014????

    Brazil telah berjaya menjadi host world cup 2014. Malaysia bila agaknya!! sampai kucing bertanduk ker?? heh Kalau dapat qualify piala dunia pun cukup la. Korang pun rasa macam tu jugakkan. HOT NEWS!!
  8. Z

    Thailand sapu Emas acara lari sukan SEA

    Thailand telah memungut 66 emas berbanding pencabar terdekat Vietnam dgn 2 kali ganda bezanya. Apalah nasib negara kita... Bila nak kalahkan Thailand ni.. malaysia boleh!! BERITA SUKAN SEAl!!
  9. Z

    Robot boleh main violin

    Tahukan anda sekarang ni manusia dah tak perlu main violin lagi... sebab benda tu pun dah ada robot yang boleh lakukan. mungkin lepas ni gitar kot.. heh. anda boleh tgk aksi robot tu di sini ROBOTMUZIKl!!
  10. Z

    Etrade go bankrupt??

    Saya ada terbaca beberapa artikel tentang etrade ni? ada yg kata ia da nak bankrupt. Saya rasa ramai usahawan internet malaysia sebelum ni yang gunakan etrade utk withdraw wang paypalkan... lihatlah link yg saya jumpa ni...
  11. Z

    email ni tipu ke betul

    semalam saya register akaun baru paypal dgn PB VISA debit card... hari ni pulak saya dpt email yg mencurigakan dari paypal. Dear MOHD ZAKI , PayPal as a regulated financial services company is required under law to assess its customers against certain lists of individuals and...
Top