Search results

  1. N

    Best Ke Buat Takaful?

    Assalam kawan-kawan..saya nak tanya berkenaan dengan Takaful..bukan nak ambil polisi tapi nak tanya kawan2 yg buat takaful ni best ke join takaful? apa yg korang dapat bila buat bisnes takaful? dari segi income macam mana? Berapa lama tempoh masa kita nak berjaya dengan takaful ni? saya tanya...
  2. N

    Ada Pernigaan Offline?Kenapa Tak Aktifkan Kedai Anda Lagi?ish2..Ruginya......

    Salam warga Wangcyber... Siapa Ada perniagaan Offline?anda jual apa? Fabrik? Makanan? Workshop? Dan lain-lain lagi? Apa dia? macam-macam kan jenis perniagaan di Malaysia nie..terlalu banyak untuk disenaraikan.. Jika saya sebagai pelanggan anda apa yang akan anda bagi pada saya...
  3. N

    Nak Survey Berapa Ramai Yang Tinggal Area NS, Melaka dan Johor...

    Just nak tahu berapa ramai warga WC yang tinggal di area Negeri Sembilan, Melaka dan Johor. Cukup 30 orang saya bagi tahu sebabnya kenapa... Vote jangan tak vote tau..:)
  4. N

    Free Atau Beli Yang Mana Satu?

    saya newbie dlm dunia IM nie..tapi saya sangat berminat untuk menghasilkan blog sendiri..persoalannya ialah saya tak tahu samada nak buka akaun blog yang percuma atau berbayar..rase-rasenya yang mana satu lebih bagus? perkara yang sering bermain di fikiran saya kalau saya beli domain dan...
Top