Search results

  1. syuxx

    [WTS] MUM4.COM - 3 letter 1 number brandable domain name!

    Saya nak jual domain name 4 huruf saya, iaitu: MUM4.COM Domain ni dah berusia 4 tahun. Selain itu, domain ini juga dah di renew sehingga bulan November, 2011. Maklumat lanjut, boleh cek WHOIS domain ni: http://whois.domaintools.com/mum4.com Domain ni diregister di Godaddy, jadi...
  2. syuxx

    [WTS] QSQO.COM - 4 letter domain name!

    BID CLOSE!!! Saya nak jual domain name 4 huruf saya, iaitu: QSQO.COM Domain ni telah direnew sehingga 18 October tahun depan. Selain itu, domain ni dah berusia 4tahun. Boleh tengok sendiri whois: http://whois.domaintools.com/qsqo.com Saya nak jual murah je. Bukan senang nak dapatkan domain...
  3. syuxx

    Orang lain buat duit dengan blog, Anda buat jasa dengan blog

    Credit: iMotivasi
  4. syuxx

    **Cara nak block website "file2store.info" ???

    Seperti warga-warga WC yang lain, saya juga cukup "annoying" dengan masalah bug WC dimana, setiap kali masuk WC pasti akan di "redirect" ke website filestore.info. Oleh kerana saya kurang senang dengan perkara tersebut, jom kita blockkan computer kita dari mengakses website tersebut...
  5. syuxx

    (RM 0.99 untuk .com?) Exabytes 2010 Domain Sale !!

    Exabytes sedang melakukan promosi jualan murah untuk domain-domain name di website mereka. Memang tawaran yang sangat hebat. Untuk domain .com, boleh dapat RM 0.99 setiap satu untuk 10 domain name, dan sepuluh domain name yg seterusnya just Rm 1.99 Checkout...
  6. syuxx

    Rawanaz Studioz Hosting berpindah ke Exabytes ??

    Customer-customer rawanaz semua mesti ada dpt emel ni kan? Dah tak perlu risau dah.
  7. syuxx

    • Domain name murah? Domain name untuk dijual ... •

    Di sini saya ada beberapa domain name yang saya nak jual kerana tak cukup masa nak developed domain-domain name ni. Jadi, saya nak clearkan domain-domain name ini kepada orang lain. Kebanyakkan domain-domain ni di register di Godaddy. Saya akan free push domain name tersebut ke akaun anda...
  8. syuxx

    [MENGEJUTKAN !] Mungkin ebook anda pun menjadi mangsa

    Petang tadi, ada seseorang yang pm saya melalui yahoo messenger. Rasanya dia dapat id tu melalui siggy saya di WC ni. Ikuti perbualan ni, mana tahu ebook anda pun di exchange secara free oleh seseorang ni: Kalau ada pemilik ebook/produk digital dia kat atas tu nak tahu tukang bagi free tu...
  9. syuxx

    $0.99 saja untuk .com domain

    Aku ada dapat satu domain name coupon untuk GoDaddy yang membolehkan korang dapat discount untuk satu .com domain name dengan hanya $0.99. Tapi, kalau campur sekali dengan ICANN fee which is $0.20, kenalah bayar RM $1.99. Masih murah lagi. Guna coupon ni semasa proses register...
  10. syuxx

    tips dan cara memilih domain name

    ada sesiapa tahu? especially domain name yg kita boleh buat utk apa2 saja dan tak terikat dgn mana2 topik. huhu. semua domain2 yg menarik dah kena register dah
Top