Search results

  1. syuxx

    Nak Suruh Buat Banner + Banner Header. PM me

    saya ada sediakan perkhidmatan ni. kalau masih belum jumpa lagi, check out my siggy utk portfolio :D
  2. syuxx

    Ingin mencari designer untuk flyer

    saya boleh tolong designkan. tapi takde portfolio lagi untuk flyer2 ni. hehe
  3. syuxx

    20GB Hosting - 10 addon domain - 100GB Data Transfer - CPANEL !! Hanya RM 100 setahun

    kalau nak upgrade daripada akaun sedia ada macam mana? and bayaran setiap tahun berapa pulak?
  4. syuxx

    Laman web disekat ini caranya, mudah amat

    tukar je ke Google DNS setel dah.
  5. syuxx

    Usul bincang laman web k'jaan kena godam ditolak

    diorang tak kisah pun.. huhu
  6. syuxx

    Imej ngeri bagi tangani ketagihan merokok

    Dah buat dekat Malaysia.. Makin ramai merokok adalah. Haha
  7. syuxx

    macammana ni....

    developkan domain tu. letak content, tarik banyak2 trafik. memng boleh dapat high bid tu. hehe
  8. syuxx

    Untuk Mereka Yang Rasa "Bengang" Dengan Ayah Mereka

    best jugak video ni. hehe
  9. syuxx

    SMS penipu dari negara tu lah...

    install anti spam sms dalam hp. baru tak dpt lagi msj autoblast macam ni.
  10. syuxx

    Berita Baik Utk Penggiat Adsense

    nak apply akaun memang senang, nak dapat earning tu susah sikit. ehehe
  11. syuxx

    Siapa Boleh Buat Website Macam Ni Dan Berapa Kos?

    Ni bukan blog rasanya, cuma statik website. Tapi kalau nak guna platform blog pun blh juga bina ni.
  12. syuxx

    Bagaimana nak dapatkan 2 k dalam 7 hari?

    jual apa-apa barang yg dah tak perlu di rumah. boleh kot dapat 2k. hehe
  13. syuxx

    Dari Loyal menjadi Pioneer..

    Jum masuk WC PREMIUM!
  14. syuxx

    Jom tengok Video SKMM ini ..Lucu..hehe

    megaupload dan filserve je pun yang ramai pakai. tapi masih byk lagi alternative filesharing yg lain
  15. syuxx

    Gambar Perodua Myvi 2011 Dan Harga Pasaran

    mengancam juga design baru ni.. hehe
  16. syuxx

    WTB Banner untuk Blog

    Nak saya tolong? Hehe
  17. syuxx

    Tiada lagi Megaupload, depositfiles, Filestube & yg swaktu dgn nye....di Malaysia !

    Megaupload je tu. Banyak lagi filesharing lain kalau pandai search. Hehe
  18. syuxx

    Facebook semakin lesu

    sekarang dah ramai yang lari ke tumblr dan twitter. hehe
  19. syuxx

    [ KECOH] Ada orang nak SEWA SIGGY Anda!

    saya nak ikut lah kalau macam ni!!!!!!!!!! :>
  20. syuxx

    Setinggan anjing di Brazil?

    Best jugak ni, anjing pun diberi rumah..
Top