Search results

  1. ezek

    Apa itu Neuro Linguistic Programming (NLP)

    Kalau tak silap sayalah dua belas tahun dulu iaitu pada 1998 pernah dikeluarkan buku yang menerangkan dengan panjang lebar pasal "NLP" nih. Dalam bahasa Malaysia bertajuk: "Kuasa Infiniti" dalam bahasa English pulak "Unlimited" power. saya beli tapi buku tu dah hancur rosak. baru baru ni saya...
  2. ezek

    Mengapa Anda Belum Kaya-Kaya Lagi Walaupun Telah Bekerja Keras ?

    Saya setuju ngan pendapat Broo"JTT" masaalahnya "Mind" kita telah didik dengan budaya yang macamni untuk setelah sekian lamanye. Masa kita kecik kita di suruh belajar rajin rajin untuk dapatkan result terbaik agar memperolehi sijil. dan kemudian bila ada sijil yang terbaik supaya boleh dapatkan...
  3. ezek

    Ini Portfolio terbaru saya: http://mrdtechsystems.wordpress.com/ http://ezek19.co.cc/...

    Ini Portfolio terbaru saya: http://mrdtechsystems.wordpress.com/ http://ezek19.co.cc/ http://mrdtechsystems.com/ http://srikedawang.com.my/
  4. ezek

    Wordpress dari localhost ke hosting

    saya ada buat blog wordpress di localhost ( server dalam komputer sendiri tanpa sambung ke intenet) tapi masaalah nya bila di upload kan kedalam hosting sendiri /domain name sendiri ( dalam internet) walaupun database mysql sudah dipindah kan dan diubah. bila taipkan nama domain sendiri cuma...
  5. ezek

    (WTB) - Ebook 'Bagaimana Menulis Novel Dalam Masa 30 Hari' Oleh Zahiruddin Zabidi

    kenapa Ebook 'Bagaimana Menulis Novel Dalam Masa 30 Hari' Oleh Zahiruddin Zabidi tak bagi affiliate? memang tak de ke?..
  6. ezek

    Salah ke jual ebook?

    nape ni... ada sapa sapa sound ke? sapa yang ada cakap salah kalau jual ebook kasi tau kitaorang
  7. ezek

    [Tawaran hebat!!!] - Miliki Ebook “Pakej Panduan Menjadi Usahawan” Dengan Lesen PLR

    Rasa rasanye susah nak jumpa Bonus yang bagi sampai tiga ebook sekaligus siap dengan Lesen PLR nye sekali. Ebook nya pun memang menarik Peluang macam ni kalau boleh jangan dilepaskan. Terima Kasih Bro Thoha!..
  8. ezek

    >>[Macam Tak Percaya!!!]<<- Ebook "Perniagaan Produk Informasi" Diberi Percuma???.

    Skang ni dah tak dpat nak download laa
  9. ezek

    Teknik Sempoi Edit Theme Wordpress - Bonus Usahawan Blog

    Akak kalau jual "teknik sempoi" tu je pun ada orang nak beli kak!..
  10. ezek

    Punca penceraian di Malaysia

    3 Punca Utama Perceraian Yang Tidak Anda Sedari. Terdapat banyak sebenarnya punca yang boleh menyebabkan berlakunya perceraian dalam sesebuah rumahtangga. Berikut saya kongsikan bersama anda 3 diantaranya. Punca-punca ini dipetik dari ebook “99 Punca Perceraian” puncacerai.19aboveit.com Punca...
  11. ezek

    Istimewa Khusus buat kaum Wanita sahaja

    Assalamu a’laikum dan Salam Sejahtera, Boleh dikatakan jika semua orang tahu cara nak menawan dan menarik hati lelaki , akan tetapi tidak ramai yang tahu cara menawan yang lebih tepat.Kerana ramai daripada anda telah banyak kali mengalami kegagalan dan masalah dalam perhubungan. Masalah ini...
  12. ezek

    Saya nak beri RM500.00 ni.. perlukan webmaster designer untuk buat website saya.

    Hai!.. Saya ezek saya memang seorang web designer. Saya boleh buatkan website awak. Ni "Portfolio" saya: mrdtechsystems.com srikedawang.com.my Tapi kalau awak boleh bagi lebih sikit saya boleh tambah kualiti jauh lebih menarik siap dengan flash flash yang menarik. Sementara saya...
  13. ezek

    Salam apa khabar? panggil saje saya "ezek" saya masih "NEWBIE" dalam menulis blog dan Perniagaan...

    Salam apa khabar? panggil saje saya "ezek" saya masih "NEWBIE" dalam menulis blog dan Perniagaan Internet saya juga membuat blog dengan menggunakan wordpress. Harap harap dapat memberi sedikit bimbingan.:) http://19aboveit.wordpress.com
  14. ezek

    10 Kesilapan Terbesar Dalam Perniagaan Internet

    Website ni memang bagus, menarik dan simple, kalau macamni memang mudah pengunjung nak fokus tentang apa yang nak disampaikan. cuma kalau boleh nombor tu besar memang menarik tapi kalau boleh perkataan tu nak kena bagi nampak jelas sikit. kalau boleh adakan border atau line pada setiap part...
  15. ezek

    Salam perkenalan setelah sekian lama

    Hai apa khabar semua?.. panggil saja saya ezek. sebenarnya saya dah lama menjadi ahli.. tapi tak aktif. baru baru ni saja saya mula berjinak balik ngan WC ni. saya masih "newbie" harap harap dapat membantu
  16. ezek

    10 Kesilapan Terbesar Dalam Perniagaan Internet Adalah diketahui dari fakta bahawa ramai...

    10 Kesilapan Terbesar Dalam Perniagaan Internet Adalah diketahui dari fakta bahawa ramai orang yang telah berjaya di arena perniagaan Internet. Sebelum menceburinya, cubalah untuk mempertimbangkan pro dan kontra dari perniagaan ini. Ini adalah 10 Kesilapan Dalam Perniagaan Internet, selalu...
  17. ezek

    10 Kesilapan Terbesar Dalam Perniagaan Internet

    Bacaan selanjutnya di 19aboveit.wordpress.com
  18. ezek

    10 Kesilapan Terbesar Dalam Perniagaan Internet

    Sama sama!..(Welcome!..)
  19. ezek

    Teknik Tarik Ribuan Trafik Ke BLog/Website Dalam Masa Sehari...

    Teknik yang percuma punya takde ke?.. kalau perlu makan masa sikit , usaha lebih sikit
  20. ezek

    10 Kesilapan Terbesar Dalam Perniagaan Internet

    Adalah diketahui dari fakta bahawa ramai orang yang telah berjaya di arena perniagaan Internet. Sebelum menceburinya, cubalah untuk mempertimbangkan pro dan kontra dari perniagaan ini. Ini adalah 10 Kesilapan Dalam Perniagaan Internet, selalu berhati-hati dari perangkap ini. Ramai orang...
Top