Search results

  1. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Current position saya Short EJ @124 SL : 125.30 TP : 122.80
  2. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Untuk next trade, saya akan cuba teknik en Rizalahmad http://www.wangcyber.com/forum/421006-post6.html
  3. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    selamat dah out..EJ dah break resistance 1 and going to resistance 2.. Tapi saya dah stop trading..sekarang sedang belajar disiplin and limit to just 1 trade a day..huhu payah betul...
  4. AzlanKasim

    Sistem apa yang anda gunakan?

    Saya pakai simple 3 ema cross aje dgn Support and Resistance
  5. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Masih blum pandai lagi :(
  6. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    EJ reverse up dan buat pinhead kat chart. Closed semua position with small profits..
  7. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Mungkin EJ akan stop kat EMA 50 (red line).. around 123.30/40 Tapi saya akan TP1 123.50 dulu..
  8. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Kenapa silap forum?
  9. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Selalunya bro. JebatFx jadi 'indicator' saya. for trend confirmation. http://www.wangcyber.com/forum/online-stock-and-forex/5776-gbp-jpy-technical-analysis-88.html PoundYen lagi power dari EuroYen...hanya untuk Otai Otai aje..saya beginner so observe aje lah..
  10. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Artikel mengenaikan BOJ (Bank Of Japan) Yen Intervention... Sekiranya Yen naik atau turun mendadak, BOJ akan intervene ... http://www.boj.or.jp/en/type/exp/faqkainy.htm Bila ini berlaku..Technical chart dah kena redo ..sebab new game plan in order..
  11. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Cancelled Pending Order dan terus sell. Current Position: EJ sold @ 124.30 stoploss : 124.80 TP1 : 123.50 TP2 : 123.00
  12. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Alhamdulillah ...tak hit TP tapi closed position at 124 Sekarang looking for short opportunity at 124.60/70 stoploss : 125 TP 1 : 123.50 TP 2 : 123.00 ada resistance at 124.75/124.95 region
  13. AzlanKasim

    Panduan Forex

    Dalam dunia forex..experience is the best teacher.
  14. AzlanKasim

    Diary Newbie dalam dunia FOREX..

    danzaimar, You guna myfxbook ...
  15. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Kalau ada untung, boleh jual paypal lagi :D
  16. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Saya selalu gunakan 3 ema untuk trade on a H4 chart for longer swing. Ada kemungkinan, EJ akan go up soon. Sekarang euro teruk kena belasah... Current position saya: EJ bought @122.53 Stop Loss: 120.53 TP : 124.53
  17. AzlanKasim

    EuroYen Sahaja!

    Saya buka thread ni sebab I gemar betul dgn pair ni. Sesiapa yg trade EJ..persilakan share semoga kita semua berjaya dan buat duit banyak banyk. :p Kalau nak share your trade journal for EJ pun boleh.. Semoga kita boleh pelajari bersama.
  18. AzlanKasim

    Free Website for eBay Sellers

    Semua 10 eBay Store dah disiapkan..Saya akan offer this free service to another 2 more ebay seller next week..
  19. AzlanKasim

    Free Website for eBay Sellers

    The offer dah closed..Terima kasih kepada mereka yg berminat..
  20. AzlanKasim

    Free Website for eBay Sellers

    Hai ..pasal niaga ebay kena tanya otai ebay kat sini..Saya tak pernah list kat eBay...hanya develop website for eBay seller and affiliates aje.,
Top