Search results

  1. merriebrownie

    bank masa depan

    hi korang! rasa2 korang lah kan, nanti bila dah ada 5g nanti, mesti banyak benda yg dah berubah. dpd barang elektrik rumah yg dah wireless semua guna phone je utk control. ni aku rasa bank pun akan berubah. bayangkan kalua kita x payah dah bersusah payah nk pegi bank utk urusan bank semua, kita...
  2. merriebrownie

    Housing Loan tak approve sbb Blacklist/High Comitment.. ada cara x ???

    Salam Semua Warga... Nak minta tolong sapa2 kat sini yg expert pasal Housing Loan.. Ada x cara nak approve kan loan org2 yg Blacklist/High Comitment ni.. Klu ada kenai sapa2 yg blh sattlekan ok gak...mn tau klu ada yg blh clearkan blacklist utk seketika sampai loan approve kee... Harap2 ada lah...
  3. merriebrownie

    Nak Mintak Tolong Buat Apa Saja untuk Apply loan

    Abang2 n kakak kat sini..nak mintak tolong buat kan loan..saya kerja badan berkanun..potongan da lebih 60% nak buat lebih lagi sbb nak setel bil medical..harap2 ade yg boleh tolong...ctos,cris ok..
  4. merriebrownie

    CCTV penting untuk rumah

    Hai semua.. Sy agak risau bila selalu baca kt artikel2, ada kes samun, cubaan pecah rumah tapi tak dpt nak jejak sbb takde bukti.. Org selalu syorkan pasang cctv sbb boleh tahu kejadian2 ni berlaku dgn bukti kukuh.. So, adakah cctv penting utk dipasang di rumah? Apa manfaat lain bila pasang...
Top