Search results

  1. F

    Contest SEO Kitab Selawat Nabi Barakat Makkiyyah

    Satu contest SEO telah dilancarkan. Contest ini dijalankan selama tempoh 2 bulan bermula dari 15.04.2015 sehingga 15.06.2015. Matlamat utama pelancaran contest SEO ini adalah bertujuan untuk menghidupkan dan menyebarkan amalan selawat Nabi sallallahu alaihi wasallam di kalangan umat Islam...
  2. F

    Malaysia Best Blog 2015

    Newbie cam saya lebih banyak belajar daripada ulangkaji. Sebab saya seriously tak berapa pandai dalam SEO.
  3. F

    Malaysia Best Blog 2015

    Jangan lupa beli tau nanti. hehe. Ok semoga semua 86 peserta mandapat manfaat dari contest ini. Semoga berjaya!
  4. F

    Malaysia Best Blog 2015

    Kalau saya menang kan, saya nak buat ebook pastu jual. Haha. Tak salah pun. Setiap usaha perlu dihargai...:D Lagi banyak bloggers pandai SEO lagi bagus.
  5. F

    Malaysia Best Blog 2015

    Bagus lah memang nak tahu apa yang bloggers buat untuk contest ni. Mungkin ada yang belum mahu kongsi atas dasar strategi. hehe... Lepas contest pun boleh kongsi. Terutamanya orang yang menang lah. Otai-otai kita...
  6. F

    Malaysia Best Blog 2015

    Saya sekarang di Page ke-4 haha! Tak layak pun nak cerita. Basically just on-page, ping, index, social sharing, forum signature, komen blog... Ada saya buat satu thread baru untuk kongsi dan belajar bab seo contest ni tapi WC belum approve lagi.
  7. F

    3 Cara Efektif Pemasaran Yang Sering DiAmalkan Oleh IM

    Terima kasih untuk tips. Tips no.1 dan no.2 susah silit nak konsisten sebab kena selalu aktif dan update...
  8. F

    Malaysia Best Blog 2015

    Biaso lah tu... Tak apa Google ni mesin, kita buat je apa yang boleh...
  9. F

    Malaysia Best Blog 2015

    Semua otai-otai punya blog je dalam page 1. Bagi la can sikit.
  10. F

    Banyakkan lagi jual produk internet ke luar negara.

    Kena lebih ramai usahawan internet yang menjana income dalam USD kan? Tak kira lah jual barang ke affiliate ke servis ke...
  11. F

    Banyakkan lagi jual produk internet ke luar negara.

    Saya tak pandai tentang ekonomi dan kewangan semua ni. Cuma setahu saya kita untung kalau matawang luar masuk ke negara kita berbanding matawang sendiri mengalir keluar. Di tempat kita banyak matawang mengalir keluar sebab kita memang banyak juga pekerja asing. Saya rasa bagus kita banyakkan...
  12. F

    Mencari pengedar/ejen untuk jual Kapsul Ekstrak Belut

    Saya menjual produk Ekstrak Belut di dalam kapsul. Saya guna brand sendiri. Saya ingin tawarkan kepada pengedar/ejen atau sesiapa yang ingin jual produk ini dengan brand sendiri. Boleh PM saya atau WhatsApp 0142679755. Terima kasih.
  13. F

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Saya ada pengalaman pelik dengan pelanggan yang marah sebab kita buat kerja cepat sangat... Oleh sebab urusan dibuat melalui internet jadi tak tahu yang dia ni orang tua yang jarang ada depan komputer. Bila siap kerja dan tanya soalan lanjutan dia rasa macam kita rushing... Padahal kita buat...
  14. F

    Mencari Rumah Sewa di Bandar Kinrara 5 (BK5)

    Saya mencari rumah teres untuk disewa bagi kemasukan bulan Februari 2010 di Bandar Kinrara 5 (BK5). Jika ada sila hubungi saya 0142679755 atau email karkunum at yahoo dot com. Terima kasih.
Top