Search results

  1. najmi ahmad

    Lelaki mati ditembak di Flat Perai Jaya

    tembak menembak permainan dekat Malaysia sekarang ni.. risau..dekat je dengan rumah ;(
  2. najmi ahmad

    JOMHOSTING - Makin lama aku simpan makin terbakar HATIKU ini!!!

    buat masa ni pun sy masih still dengan jomhosting.. guna sejak 2010 lagi.. kalau ade masalah trus submit tiket.. cepat je settle.. bak kata nora danish.. Nora bagi 4 bintang :p
  3. najmi ahmad

    Baju sejuk jadi popular di Kuala Krai

    Sapa-sapa yang ada jaul baju sejuk n buat marketing guna fb ads.. boleh target Kuala Krai dan tempat-tempat sejuk....
  4. najmi ahmad

    >>>> Komisyen RM50 + Hadiah RM1000 Sesuai Utk Semua List (Permintaan Yang Tinggi)<<<<

    Hihi.. best kalau dapat praktik ilmu dlam ebook ni..:D
  5. najmi ahmad

    [Newbie]Buat duit dengan Instagram.

    Sekarang ni.. ramai dah mula buat duit dengan Instagram dah.. sapa yang dah mula buat duit dgn insta.. rasanya dah boleh buat ebook pastu juai :p
  6. najmi ahmad

    camana elak ebook & audio info kita diciplak ketika jual dlm bentuk affiliate?2013

    hehe.. ni risiko kalau meniaga ebook/audio.. masih lagi mencari solusi untuk masalah ini :)
  7. najmi ahmad

    Bajet untuk buat FB ads

    bergantung pada bos sendiri berapa mampu.. sy set usd5 je setiap hari.. setengah org rm50 sehari
  8. najmi ahmad

    Paling Lumayan

    Produk ape yang paling laris.. tu kena kaji sendiri.. cuba guna Google trend ;)
  9. najmi ahmad

    [FREE REVIEW] Jualan Lebih RM30,000 Sebulan TANPA KOS!

    Dah closed ke :( anyway banyak komisen tu :D
  10. najmi ahmad

    Mencari dropship powerbank yang boleh dipercayai

    boleh try refer di lelong.com.my.. banyak barang yang murah-murah disana.. semoga membantu..
  11. najmi ahmad

    Cara nak yakinkan pelanggan

    jangan bagi tahu kita agen je. :)
  12. najmi ahmad

    Facebook Page

    NI Sedikit sharing dari saya.. insyaAllah..boleh guna :P 1) Naik kan like fan pages ( 1k paling minimum) 2) selalu update pages (naikkan TAT) 3) Letak maklumat lengkap seperti alamat,no telefon,laman web (utk memudahkan cust coll) 4) letakkan timeline,DP 5) Selalu update testimoni 6) repy...
  13. najmi ahmad

    Survey Pakej Baru jersi

    Kalau dapat harga murah boleh la jual murah.. kalau dpt dr supplier pun mahal.. terpaksa jual mahal.. tapi bg la sikit gift utk tarik minat pembeli :) kadang2 customer tak kisah sangat harga mahal or murah.. tapi macam mana service kita..tu yang penting :)
  14. najmi ahmad

    Formula Duit Masyuk RM10 ke RM100 Sehari Paling MANTOP!

    cuba PM nak tau jugak :)
  15. najmi ahmad

    Newbie ecommerce

    saya cadangkan untuk bro carikan 3 org yg berminat nak buat ecommerce ni.. offer mereka FREE (Domain & hosting sendiri) pastu minta testimoni ttg service bro... n gunakan 3 web tadi tu sbg portfolio bro .. sekadar cadangan.. harap membantu :)
  16. najmi ahmad

    SURVEY - Guna GetResponse Secara Percuma.

    Minat.. mohon PM saya :)
  17. najmi ahmad

    Prelaunch "Kits Panduan Lengkap Bisnes Ebook"

    Tahniah atas pelancaran ebook ni.. Good Luck :)
  18. najmi ahmad

    Jemputan AFFILIATE Buat duit dengan kad kahwin (HOT NICHE)..komisyen tinggi!

    WOW.. Macam best je produk ni.. good luck atas pelancaran tuan :)
Top