Search results

  1. PaehBrian

    Servis Upah Saya Untuk Run Kempen FB Ads Anda.

    "Orang cakap buat bisnes ni senang, tapi kenapa aku tak ada jualan pun " . Pemilik bisnes, saya ada soalan untuk anda . Ada tak apa2 yang lebih menyakitkan daripada sales sendu? . YA! Bila tak ada sales langsung! . Tapi, jujur cakap, salah siapa bila sales tak ada? . Anda tak buat marketing...
  2. PaehBrian

    Cara Dapatkan Idea Untuk Buat Iklan

    Iklan ialah satu platform marketing yg sgt padu dan berkesan! Tapi salah satu masalah utamanya ialah, kita ni tak ada idea nak run iklan weh Bkn sng nak run iklan, tmbh2 kalau tak ada pengalaman langsung.. Jdi, tergerak hatilah saya nak share 2 cara utk dptkan idea nak run iklan, walaupun...
  3. PaehBrian

    Formula Copywriting PROVEN Berkesan

    Copywriting, perkara asa yg penting bgi sesuatu bisnes Tapi, tak ramai yg tahu, copywriting ni sbnrnya ada formula dia sendiri Formula yg mmg TERBUKTI berkesan, lepas byk experiment dan testing di buat Harini saya nk share 1 formula yg saya baca dan guna utk salah sorg klien saya Tapi, saya...
Top