Search results

  1. ray07

    Ada sesiapa yg tau pasal MyLook.com?

    Ada sesiapa yg tau pasal MyLook.com x? Boleh bg penerangan x, sama ada web ni scam or apa?
  2. ray07

    LCD screen mana pilihan korang?

    Salam, ni aku buat survey psl LCD screen, psl aku igt nk rembat satu nnti.. pd pendapat korang, LCD screen brand apa yg bagus? kalo bleh tolong nyatakan dia nyer harga & spec skali, & apa yg membuatkan korang suka brand tuh. Diharapkn jugak agar thread nih bleh dijadikn panduan buat saper2 yg...
  3. ray07

    bleh x kalo kita remove VCC kt akaun Paypal?

    Salam sumer, bleh x kalo kita remove virtual credit card (VCC) yg digunakan utk verified akaun Paypal kita tu? Apa jadi dgn status "Verified" account kita tu? :confused:
  4. ray07

    berkenaan iklan berbayar di WC..

    Salam, Saya nk buat iklan berbayar di forum WC ni, tp masih belum ada banner yg sesuai utk iklan tersebut. Difahamkn yg WC ada menawarkn servis tambahan buat banner dgn bayaran rm9, menjadikn jumlah keseluruhan rm30 (betulkn jika sy tersilap). Masalahnya di sini, sy x jumpa satu function pun...
  5. ray07

    Raih pendapatan LUMAYAN dengan Alpha Lipid Lifeline.

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera... Saya ingin berkongsi peluang dengan ANDA dengan PRODUK ALPHALIPID. Memang kehebatan ALPHALIPID baru bermula terutamanya di Kelantan dengan beribu testimoni untuk banyak penyakit. KOLOSTRUM ALPHALIPID bukan ubat, ia adalah pemakanan tambahan untuk...
  6. ray07

    Mana yang lbh bagus, Blogspot atau Wordpress?

    Salam semua, aku baru nk berjinak2 dlm dunia blog nih, so nk mntk pendapat semua mana satu yg lbh bagus, Blogspot atau Wordpress? (bgs dr pelbagai segi ar)..
  7. ray07

    FREE Mike Filsaime's The Resource Report!

    Dapatkan laporan2 teknik pemasaran Internet PERCUMA bernilai US$97 dari Jutawan Internet Mike Filsaime sekarang! Klik link di bawah ini:- :) Get your free copy of The Resource Report ($97 value) now... Click here!
  8. ray07

    Ada sesiapa tahu pasal Al-Rajhi Bank x?

    Salam, ada saper2 tau pasal Al-Rajhi Bank x? Bleh x terangkn kemudahan yg ada pd Al-Rajhi Bank kalo nk withdraw duit dari Paypal? Onegaishimasu! :)
  9. ray07

    Teknik apa yg patut saya cuba dahulu dgn modal yg terhad nih...

    Salam semua, saya baru nk cuba berjinak2 dlm dunia perniagaan internet nih. Budget yg saya boleh guna skang ni dlm sekitar rm200 (termasuk kos utk wat debit card & sebagainya), so boleh x mintak pendapat korang mengenai teknik apa yg patut saya cuba dahulu dgn modal yg terhad nih (kalo bleh biar...
  10. ray07

    Dapatkan akaun Premium Megaupload / Rapidshare percuma!

    Cepat dapatkan akaun Premium Megaupload / Rapidshare percuma! Klik link di bawah:- Grab your Free Premium Accounts here :)
  11. ray07

    SurveyScout.com, boleh dipercayai ke?

    Salam. Mintak tolong kt saper2 yg tau apa2 pasal SurveyScout.com nih, boleh percaya ke website nih, atau cuma sekadar scam jer? Tolong ye.. ____________________
  12. ray07

    Bleh x kita buat/terima payment kalau akaun Paypal kita still "Unverified"?

    Salam.. Bleh x kita terima & buat pembayaran kalau akaun Paypal kita masih "Unverified"? Mintak jasa baik saper2 untuk bantu k. Adios... ______________
  13. ray07

    Dapatkan US$6 yg pertama di AWSurvey!

    Buat Survey kat AWSurveys.... Daftar Percuma... Dibayar US$1-US$25 dolar untuk setiap survey... Komen sikit2 kat survey cukuplah. Klik link di bawah ini:- $6.00 Welcome Survey After Free Registration! :)
Top