Search results

  1. safwanaziz

    bro..bleh ajar care nk apply acc adsense?..tq!

    bro..bleh ajar care nk apply acc adsense?..tq!
  2. safwanaziz

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam semua.. Hari ini acc ebay aku telah dicerobohX(..abis die anta message kt pelanggan aku,email aku pun die tukar dgn password ebay aku pun die tukar jugak dan yang paling best siap die bleh plak nak beli & bid barang org lain pakai acc aku..nasib baik listing aku die x usik..so ape yg aku...
  3. safwanaziz

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ape bleh wat bro..:( terpaksalah bukak acc ebay byk2:D
  4. safwanaziz

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aduhhh...br nk 'cut cost'...:D...tp ye la kn "safety first" tu lg penting..TQ
  5. safwanaziz

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ala..brg kecik2 je..hehehe..tp ape yg penting kene selalu kaji "market"..pastu description tu wat la cantik2 skit..br nampak pro..:D
  6. safwanaziz

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam.. kepada mereka yg "main" brg2 fizikal ni..nk tny pendapat korang..klu pos xyah provide tracking number selamat ke?..klu beli kt pjbt pos rm 4.10 tu..klu pos 10 brg sehari dh rm41 tu..mahal tu...:-O
  7. safwanaziz

    Masalah barang tak laku di ebay? mai jual kat sini...

    bro..kongsi2 la skit..skit pun jadi la...:D
  8. safwanaziz

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    laaa..yeke:-O..baru nk merempit kt ebay ni..huhuh
  9. safwanaziz

    Akaun Ebay Suspens

    Ape punce bro?..VERO ke?..ape yg aku tau klu dh dpt "cuti" x bergaji dr ebay ni..kene la "cari kerja baru"(buat acc baru):)
  10. safwanaziz

    Akaun Ebay Suspens

    pakai VCC ke?..still bleh gune ke?
  11. safwanaziz

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    sy pun berminat..bleh pm sy x? time kasih.
  12. safwanaziz

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam perkenalan sifu2..:D
Top