Search results

  1. HamidSalim

    Akaun Getrespons Lama untuk dijual list ada 8ribu lebih billing cuma 17.95 10K Subscr

    Assalamualaikum. sy nak jual akaun getrespons sbb dah lama tak fokus buat duit internet, akaun ni sy jaga dah lama hampir 4 tahun lebih.. boleh lihat screenshort billing sy di bawah List IM ada lebih kurang seribu lebih. List kesihatan panduan bina badan ada 7ribu lebih nak...
  2. HamidSalim

    HyperVRE Gold Version untuk dijual - For adsense, clickbank, amazon and paydotcom

    Salam saya ingin jual sofware HyperVRE gold version.. sofware ni guna untuk download article di internet untuk kegunaan laman web anda. version gold ni anda boleh letak link affiliate spt clickbank, amazon dan juga paydotcom ------ dulu sy beli Hypervre ni dengan harga USD97...
  3. HamidSalim

    PuteraDesign.com Untuk Dijual - Page 1 di Google dan Yahoo

    Salam saya ingin menjual website, domain dan semua skl yg ada dalam website tersebut..jd senang kalau anda berminat menjadi sorang designer.. http://puteradesign.com skrng sy nak fokus pada adsense jd sy dah tak ambik servis design lg oleh itu skrng sy nak buat keputusan untuk menjualnya...
  4. HamidSalim

    Mencari Housemate Untuk Sama2 Buat Bisnes Perniagaan Internet :)

    gambar sbg hiasan je :) Salam.. sy ingin mencari rakan serumah tak kira yg bekerja atau belajar umor antara 17-25thn.. rumah area: Klang Bukit Tinggi Shah ALam dan lain2 bergantung pd anda.
  5. HamidSalim

    Saya nak bagi anda komisyen RM200 lebih

    Saya nak beli produk HyperVRE Gold dari link and..ini adalah laman web produk tersebut http://www.hypervre.com sy nak beli pakej Gold harga USD147 komisyen untuk produk ini ialah 50% produk ni dari Clickbank Kalau berminat blh bg tahu apa tawaran terbaik anda apabila saya beli...
  6. HamidSalim

    Apa Pendapat Anda Memiliki Akaun Adsense Lebih Dari Satu

    Salam. sy nak tanya pendapata anda tentang memiliki akaun adsense lebih dari satu.. walaupon saya tahu ada beberapa cara untuk mengelak google dari mengesan kita memiliki akaun lebih tapi sy keberatan nak bukak lagi satu.. disebabkan google tak bg. Pendapat anda semua amat sy...
  7. HamidSalim

    Kupon YSM percuma

    Salam saya ada 4 kupon ysm percuma bernilai usd100 semuanya saya dah guna, jd saya nak cari yang lain lagi kalau anda ada kupon ysm yang lain boleh la bertukar-tukar dengan saya. thanks
  8. HamidSalim

    Servis Membina Laman Web Adsense + Servis Pemasaran YSM, Free YSM Coupon

    Assalamualaikum. Kepada Adsense Publisher yang di hormati, disini saya menawarkan perkhidmatan untuk membuat Laman Web Adsense menggunakan Sofware HyperVRE dan saya akan gabungkan dengan Laman web yang telah saya designkan. Lebih dari 36 Laman web design pelbagai warna untuk pilihan anda...
  9. HamidSalim

    Facebook Ads Coupon $100.00 USD Untuk Dijual. siapa cepat dia dapat :)

    Salam. kepada rakan2 wc yg rajin guna facebook ads, ini ada berita baik untuk anda, coupon facebook ads bernilai $100.00 USD bakal menjadi milik anda :d kalau berminat blh dptkan dengan harga RM25 sahaja Ini ada lah SS coupon yg telah sy redeem. berminat blh PM me atau add YM...
  10. HamidSalim

    Jana Wang Adsense Melalui Video Youtube

    screenshort diatas adalah contoh iklan google adsense yang keluar apabila orang melihat video. tapi sayang nya ia hanya terhad kepada beberapa negara sahaja. Hasil research sy, antara negara yang mempunyai video units ialah : Australia, Brazil, Canada, France, India, Ireland, Italy...
  11. HamidSalim

    Kongsi Pengalaman Anda Di Ban Oleh Google

    Assalamualaikum. terfikir nak bukak thread ni sebab sekarang rasa syok wat adsense sbb hari2 dpt earning setalah dapat satu teknik rahsia :D Tula bl dah hari2 dapat earning hati ni mula rasa gelisah takut kene ban tapi langkah2 keselamatan dah diambil. Jadi disini saya nak mohon jasa baik...
  12. HamidSalim

    Minisite Personal Terbaru - Complate Set

    Assalamualaikum.. baru je siap design minisite ni. kepada yg berminat boleh cek kandungan grafik disini http://minisitejualan.com/new-minisite1 Grafik Terdiri daripada : Header Footer Gradient Background eCover Testimoni box Order Button Order Button Animation Banner saiz...
  13. HamidSalim

    Akaun Getresponse Untuk Dijual

    Assalamualaikum.. saya ingin menjual akaun getresponse sy ni tak larat nak bayar kos :D pricing dah naik list dalam 1749. lihat screenshort dibawah. Saya juga akan berikan landing page dimana saya mengumpul list yang lengkap dengan minisite ecover beserta dengan opt-in untuk...
  14. HamidSalim

    Servis Design Grafik Minisite, eCover, Banner DLL

    Assalamualaikum. Ingin mencari pereka grafik? Kurang mahir dalam design atau ingin menumpukan dalam penghasillan produk anda atau saja-saja nak tempah design grafik :D Serahkan pada saya, saya akan lakukannya untuk anda Lihat Portfolio saya yang terkini Kini...
  15. HamidSalim

    Promosi Servis Design Grafik Minisite, eCover, Banner DLL

    Assalamualaikum. Ingin mencari pereka grafik? Kurang mahir dalam design atau ingin menumpukan dalam penghasillan produk anda atau saja-saja nak tempah design grafik :D Serahkan pada saya, saya akan lakukannya untuk anda Lihat Portfolio saya yang terkini Kini...
  16. HamidSalim

    Bonus Tambahan Dengan Pembelian Ebook Teknik Manipulasi Sistem Kewangan

    Salam.. berminat dengan ebook teknik manipulasi sistem kewangan? Masih mencari offer terbaik? suba tengok saya punya di sini : http://bicaraebiz.com/bonus-pengurusan-kewangan/ 1. Pakej Minisite Jualan 2. Sistem Rahsia V2 3. Panduan Mudah FTP Lihat maklumat...
  17. HamidSalim

    Bincang - Centrino 2 dengan Core 2 Dua

    Assalamualaikum.. nak tanya rakan2 wc semua yang tahu berkenaan ngan tajuk diatas tu :D mana yang lebih baik dan blh terangkan skt berkenaan ngan keduanya. berhajat nak bl laptop baru.. yg skrng ni lembap sgt kalau guna photoshop.. nasib baik msh sayang lagi kat dia kalau tak :D
  18. HamidSalim

    Jemputan Menyertai Program PPL dan Affiliate - Rahsia RM3500

    haha!! nak tahu tak rahsia apa tu :D Naa!! dah tahu kan.. Jadi disini saya akan melancarkan ebook percuma Rahsia Rm3500 Hanya Melalui Forum hasil tulisan saudara Amirol Faisyal..setelah mendapat kebenaran dari beliau untuk dikongsi bersama dengan orang ramai. Seterusnya...
  19. HamidSalim

    Pelancaran Pakej Minisite Jualan + Harga Promosi

    Sedikit pengenalan, Minisite Jualan! merupakan produk digital yang mengandungi set grafik minisite jualan yang lengkap dengan minisite, ecover, banner, order button dan lain-lain serta di bekalkan dengan file PSD sekali. Jumlah Minisite yang dibekalkan dalam Pakej Minisite Jualan...
  20. HamidSalim

    JV Partner Minisite Jualan - SYarat Mudah Je :)

    Saya, Hamid Salim dari MinisiteJualan.com akan melancarkan produk pertama saya iaitu Minisite Jualan! pada 11/5/2009 ini dan kini, saya mencari JV Partner. Sedikit pengenalan, Minisite Jualan! merupakan produk digital yang mengandungi set grafik minisite jualan yang lengkap dengan...
Top