Search results

  1. Z

    kelebihan 5G stand alone

    kebezaan besar stand alone dgn non stand alone... stand alone akan lebih cepat dan effisien, non punya akan guna balik infra 4g
  2. Z

    kelebihan 5G stand alone

    tm fiber 5g stand alone.. x sama dgn 5g telco2 lain yg pakai non stand alone... susah nak bekerjasama
  3. Z

    kelebihan 5G stand alone

    bukan saja dua kali ganda cepat drpd 4g, akan 10 kali ganda lebih cepat drpd 4g...dan juga akan nikmati teknologi yg lebih syok
  4. Z

    telco sesuai untuk 2020

    mungkin mereka mau jugak ambil profit kot, 5g technologi pro...4g tgk dia org pun x berepa fokus
  5. Z

    telco sesuai untuk 2020

    slow sbb infra guna tm punya.. line x stand alone so install 5g slow byk...x mcm tm dah ada infra sendiri, cepat sikit..https://amanz.my/2019223638/
  6. Z

    telco sesuai untuk 2020

    bukan saja maxis, telco2 lain jugak sama...line 4g ada kat sesetengah tempat je...kebykan tempat lagi 3g
  7. Z

    telco sesuai untuk 2020

    lol, dia buka thread tanya soalan macam tahun 2020 sudah ada kereta yg blh terbang... btw lagi teruk lagi line telco2..
  8. Z

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Mereka tak ada fiber dan infra sendiri, asyik guna tm punya, 5g tgk nak guna siape punya..
  9. Z

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    4g mereka dah macam ni, dpt ke mereka pegi install line 5g? pasti akan ambik masa yg panjang gilak utk install fiber2
  10. Z

    wifi sesuai untuk cafe

    ehh, dia dah tanya dari sekarang, rasanya dah otw buka, kalau x mana dia dpt maklumat yg terbaru
  11. Z

    Teknologi Line 4G paling best

    negara kita orang bila blh guna 5g line?? tak mungkin dlm masa 2 tahun ni based on speed kerja di negara kita
  12. Z

    Gajet Laptop murah

    fon samsung tak kira duit range ape sama jer lag, masalah system ehh...x cipta yg syok
  13. Z

    Gajet Laptop murah

    duadua ada, hahaha...kena tgk awak cam mana fkir... masa dia org promote byk, awak dpt analyst mana 1 lebih sesuai dgn awak
  14. Z

    Gajet Laptop murah

    ya betoll, tengok awak ada duit ke tak jerr, promoter sana semua byk pandai promote
  15. Z

    Teknologi Lenovo laptop Malaysia

    u blh check dekat official website dia org : https://www.lenovo.com/my/en/ ade harga termurah kat situ dan brand yg terbaru
  16. Z

    Teknologi Lenovo laptop Malaysia

    wahhh, kalau x beli masa harga tu drop, bila nak beli?? tunggu harga dia naik baru beli ke? brand Lenovo tu performance pun x teruk sampai mana kannnn
  17. Z

    Teknologi Lenovo laptop Malaysia

    u used until the phone explode ah? what bad experience oh? LOL
  18. Z

    Teknologi Lenovo laptop Malaysia

    Lenovo skrg ade buat year end sales, harga murah beberepa %, u blh beli skrg...
  19. Z

    Teknologi telco mana akan kuasai 5g di malaysia

    ermm, aq pun yakin tm yg paling reliable dan capable, telco lain 4g pun ade masalah
  20. Z

    Teknologi telco mana akan kuasai 5g di malaysia

    thn depan start test, rasanya kena ambil 4 hingga 5 thn semua tempat baru ade coverage 5g
Top