Search results

  1. R

    Ada sesiapa yang pernah kecewa dengan unit trust?

    tq rearrange.. mmg saya satisfied sgt so far ngn DALI.. sy invest dalam DALI la.. ejen pun ok.. thumbs up for u guys.. :-bd kalu sesapa nak try invest dalam unit trust, don't hesitate. its a good investment.
  2. R

    Kain Cotton Belleboo...Yang berkualiti dengan design2 cantik

    baju kurung, blouse wanita, jubah, baju kurung kana-kanak, baju kurung moden dll..;;) Jom beli untuk Girlfriend / tunang / mak / adik / kakak / diri sendiri... PM/SMS..Insyallah saya balas. Mari membeli..
  3. R

    Kain Cotton Belleboo...Yang berkualiti dengan design2 cantik

    English Cotton RM80+free postage Gold printed Cotton Satin RM110+free postage (ada printing kaler emas pada corak bunga)
  4. R

    Kain Cotton Belleboo...Yang berkualiti dengan design2 cantik

    kain cotton ni berbeza dengan kain cotton yg lain dari segi kualiti..saya pernah beli cotton vietnam. design memang cantik dan bidang 60' tapi kainnya cepat kedut dan susah nak gosok.. JOM beli untuk anak / isteri / adik / kakak / mak / atau GF..;;) Nak lagi murah PM saya..
  5. R

    Kain Cotton Belleboo...Yang berkualiti dengan design2 cantik

    ini batch bulan 12. design sentiasa kluar setiap bulan..bnyk lg stok dalam FB..:D
  6. R

    Kain Cotton Belleboo...Yang berkualiti dengan design2 cantik

    Harga RM80/sepasang. 2 pasang = RM150 Nak lagi murah PM saya!!...:x:x:x
  7. R

    Salam sahabat WangCyber..

    terima kasih semua. :D
  8. R

    Kain Cotton Belleboo...Yang berkualiti dengan design2 cantik

    Salam. Tahukah anda bahawa kain cotton ini berjenama Belleboo. Tahukah anda jenama belleboo ini adalah terbukti kualiti terbaik diantara kain cotton lain.. kehebatannya telah diakui oleh pesaing mereka sendiri di sekitarnya Secara ringkasnya kain belleboo adalah dibuat dengan ketelitian yang...
  9. R

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    suka tips2 yang diberikan..tqvm,.,
  10. R

    Jom Cari Idea eBay !!

    bagus jugak kau start dengan ebay..sy dah ada account tp xtau nak start jual apa.. tq kerana sudi share..
  11. R

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    panjangnya list..semua ni provide dropship ke? atau kita beli dari mereka and jual untuk diri sendiri?
  12. R

    Baca Dulu Sebelum Tulis Posting Di Sini !

    Bagus jugak ada kod etika. baru saya tahu apa yang dibolehkan dan apa yang tidak boleh. terima kasih ye..:-bd
  13. R

    11 cara seorang Pakcik menjual Nasi Lemak untuk pusing Modal.

    info yang bagus. boleh diamalkan untuk mulakan langkah pertama. terima kasih.
  14. R

    Aplikasi Facebook Terbaik - Kata Kata Hikmah Islam ( Mutiara Kata )

    Bagus info nie.. xtau pun walaupun dah lama guna FB..
  15. R

    8 Tip Terbaik Untuk Berubah

    bagus info nie..untuk berubah memang sangat susah..sebab dah terlalu biasa menghabiskan duit..hehehe..tapi Betulkan yang Biasa dan Biasakan yang Betul.. Have a nice day!!
  16. R

    Perniagaan Paling Sesuai Untuk Pelajar

    saya jual kain pasang yang berkualiti dan sesuai untuk semua umur.. untuk student boleh dapat diskaun2 lagi..special price sbb saya dulu pun student..UiTM Shah Alam. ;-) siapa yang berminat nak jadi agen atau dropship pun dialu-alukan. kelebihan jadi dropshipper ni xyah pegang stok, xyah...
  17. R

    Salam sahabat WangCyber..

    Salam perkenalan. Saya rydah. masih baru di sini. Niat untuk menimba ilmu tentang pengurusan kewangan dan hidup bebas dari hutang. Semoga mendapat tunjuk ajar di sini. Terima kasih.:D
  18. R

    Blue Print Bebas Kewangan... mari bincang langkah demi langkah.

    tq. saya memang banyak hutang dan sedang cari jalan untuk langsaikan..tapi tangan ni gatal je nak shopping slalu.. :D hihi..ada sesapa kat sini offer konsultan perancang kewangan x?
  19. R

    Blue Print Bebas Kewangan... mari bincang langkah demi langkah.

    ok. dah faham skit. tengah cari info pasal pakdi.net.
Top