Search results

  1. merriebrownie

    bank masa depan

    hi korang! rasa2 korang lah kan, nanti bila dah ada 5g nanti, mesti banyak benda yg dah berubah. dpd barang elektrik rumah yg dah wireless semua guna phone je utk control. ni aku rasa bank pun akan berubah. bayangkan kalua kita x payah dah bersusah payah nk pegi bank utk urusan bank semua, kita...
  2. merriebrownie

    Ubi Kucai

    4g x cukup laju n efisen lagi utk implement dgn teknologi2 in future ni. tu yg bila ada 5g, baru bleh berfungsi dgn baik mcm tu. x de la ko tgh2 guna tiba2 loading sbb system down mcm maxis baru2 ni. fed up je aku.
  3. merriebrownie

    Ubi Kucai

    aku ada baca. bila connect dgn phone, kita bleh keadaan tanaman kita mcm kita bleh tahu tahap air yg diperlukan, baja tu ok ke x. 5g ni jgn memain, aku tgk mesti ada je berita2 baru pasal 5g kt luar negara. ini dlm negara x mustahil beb.
  4. merriebrownie

    teknologi medikal 2020

    yelah. ko tgok telco lain, masih guna infra tm. aku gune maxis, toksah cita la. haruuu. tm ada base fibre yg mmg solid dah, tm kena jadi main 5g provider, baru bleh kita rasa betul2 5g mcam mana.
  5. merriebrownie

    teknologi medikal 2020

    jgn underestimate beb. mampu x mampu lain cita, first thing first kena usaha. aku rasa bleh je. cuma kena guna isp yg betul2 bleh provide best 5g utk usahakan semua ni.
  6. merriebrownie

    telco sesuai untuk 2020

    sorry la beb, they're not my league. lagi2 maxis. aku paling benci bila system down tiba2. paling crucial masa tgh otp dgn client. ko ingat aku ada masa nk sakit kepala? apooo
  7. merriebrownie

    telco sesuai untuk 2020

    kene yg btol2 bleh pikat hati aku yg kaki game ni. 5g kurang ping en? aku harap mcam tu la harapnye. telco mana? aku rase aku dah guna amost semua telco, still x de yg lekat di hati haha
  8. merriebrownie

    Aplikasi chatting yang mana best?

    Lama der nk install..apa yg diroang cuba buat, susahkan diri sendiri lagi ade la..kan ke bagus collab dgn tm yg dah confirm2 ada infra, ini susahkan diri, tanggung sendiri lah haha
  9. merriebrownie

    Aplikasi chatting yang mana best?

    Haa telco mana tu..yg pi guna lagi pasai apa, baik tukar je telco lain..nk 5g dah ni kot ye pun survey2 yg lain, x guna mngadu domba sini haha
  10. merriebrownie

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    Haa betul..supposedly every telco should do stand alone kalau nak laju tpi tu la masih nk guna yg bukan stand alone so up to them la..
  11. merriebrownie

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    Yg penting combine ni lebih menarik dpd maxis celcom combine haha..yela, bleh pula combine dua2 telco tu..mybe diorg fikir after effect dia kalah telco lain utk 5g nanti..diorg nak lgi gempak patut buat stand alone, mcm tm buat, laju dgn jimat kt situ
  12. merriebrownie

    Teknologi sistem paparan head up gergasi

    Aku pun gelak wei, menyiput guna bila nk buat kuih siput je ini bleh pula dia guna utk internet haha..baik gabung dgn tm, elok dah infra ada, ada sebab nak buat 5g gitu..
  13. merriebrownie

    Teknologi sistem paparan head up gergasi

    Itu sensor bunyi biasa je..mana2 kereta pun ada sensor tu..mcm reverse parking punya sensor kan..tapi ni 5g kdg2 langkau Batasan atau pemikiran kite, mungkin lain dpd yg lain so yup just wait n see laa..
  14. merriebrownie

    sistem pengairan

    Ye x ye gak kan, nk guna infra tm lgi ke mcm mne? nak install pun lama wei mcm ko kata, 6g ada ntah settle dah ke tidak..
  15. merriebrownie

    sistem pengairan

    Yup, betul la tu..kita bukan apa, kita ada hak sebagai pengguna..tapi kalau dah asyik problem je knapa prlu stay kan..harapnya nk tukar tm ni lagi2 nak 5g, servis thorbaik lah hehe
  16. merriebrownie

    wifi sesuai untuk cafe

    Kalau telco lain x brani nk ambil risiko, then better tm only do the 5g and all the 4g ever since..infra dah ada, mmg ok utk dorang nak implement 5g then
  17. merriebrownie

    wifi sesuai untuk cafe

    Yes..cafe tu sumber pndpatan, tmpat orng lepak minum2 buat krja.. should b no prob kalau nk install wifi yg btol2 ok for long time..
  18. merriebrownie

    Housing Loan tak approve sbb Blacklist/High Comitment.. ada cara x ???

    Klu boleh nak cari interest yg tak terlalu tggi. Klu tak ada baru la consider.
  19. merriebrownie

    Housing Loan tak approve sbb Blacklist/High Comitment.. ada cara x ???

    Saya kerja badan berkanun. Keje dah hampir dua tahun. Gaji 2k camtu. arap ade tmpat yg boleh bantu.
  20. merriebrownie

    Housing Loan tak approve sbb Blacklist/High Comitment.. ada cara x ???

    Salam Semua Warga... Nak minta tolong sapa2 kat sini yg expert pasal Housing Loan.. Ada x cara nak approve kan loan org2 yg Blacklist/High Comitment ni.. Klu ada kenai sapa2 yg blh sattlekan ok gak...mn tau klu ada yg blh clearkan blacklist utk seketika sampai loan approve kee... Harap2 ada lah...
Top