Search results

  1. aizverus

    Dilema: Nak upgrade bisnez tapi tak mampu

    salam, thread ni di buka utk bertanya. alkishanya gini, sekarang ni saya running satu gerai makanan. gerai ni dah ada sejak tahun 2002 lagi tapi masa tu arwah ayah la yang run biz ni dengan mak. tapi tahun 2010, ngam2 lepas saya konvo, arwah ayah meninggal. so, mulai saat tu, saya dan mak run...
  2. aizverus

    DE FACTO (novel dalam video)

    salam... saya nak berkongsi novel dalam video saya yang mungkin pertama di dunia, agaknye~ Novel dalam video ni adalah "membaca dengan di bantu oleh bunyian, effect dan gambar atau video". DE FACTO adalah sebuah novel fiction saya (dah lama di tulis tp tak di publish) jadi saya ambil...
  3. aizverus

    DE FACTO (novel dalam video)

    salam... saya nak berkongsi novel dalam video saya yang mungkin pertama di dunia, agaknye~ Novel dalam video ni adalah "membaca dengan di bantu oleh bunyian, effect dan gambar atau video". DE FACTO adalah sebuah novel fiction saya (dah lama di tulis tp tak di publish) jadi saya ambil...
  4. aizverus

    LIVE CAST AIZVERUS: Pedagang Ebay yang newbie

    salam semua... mgkn aku cam nak meniru sifu mansurbiz [thread diari usahawan ebay berhingus].. tapi percayalah, aku wat thread ni untuk memberi live cast mengenai perniagaan ebay aku untuk: - menceritakan pengalaman pertama dalam dunia dagang ebay - share info mengenai teknik dan tektik...
  5. aizverus

    kenapa debit kad tak di terima selepas dah buat listing..tolong~

    salam saya newbie kat sini dah juga dlm perniagaan paypal ni. tapi saya ada problem yang agak besar dan menyebabkan amarah... selepas buat listing, kenapa dia kata debit kad tak dpt di authorizedkan? pastu saya kontek la ebay customer services..dia kata tu, masalah paypal...pulakkk...
Top