Search results

  1. Prince of Andalus

    Korang main dota tak? Sanggup tak berbelanja untuk dota online?

    Assalamualaikum, Saya nak try jual lain daripada yang lain kat wangcyber ni, nak tengok market dulu, khas untuk peminat2 dota online, hehehehe
  2. Prince of Andalus

    Tukar title email feedburner korang

    Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera..... saya ada jugak subscribe email IM-IM besar malaysia, tapi masalahnya email feedburner diorang takde title post, sebelum ni blogger2 luar guna feedblitz untuk ader title post. tapi feedburner dah adjust dia punya system, boleh letak dah title...
  3. Prince of Andalus

    Dua akaun adsense untuk satu blog

    Assalamualaikum semua.... Nak tanya, katakan mula2 saya gunerkan blog saya untuk akaun adsense A, pastu saya delete blog saya kat akaun Adsense A. Saya daftarkan blog saya tu kat akaun Adsense B, boleh ke? adakah diterima lagi???
  4. Prince of Andalus

    Tawarkan Kepada Saya Kuasa Viral Facebook

    Salam semua, saya newbie kat sini Ader sape2 nak tawarkan saya link Kuasa Viral Facebook korang beserta tawaran2 laen2.. kalo boleh hari ni jugak...
Top