Search results

  1. PaehBrian

    Servis Upah Saya Untuk Run Kempen FB Ads Anda.

    "Orang cakap buat bisnes ni senang, tapi kenapa aku tak ada jualan pun " . Pemilik bisnes, saya ada soalan untuk anda . Ada tak apa2 yang lebih menyakitkan daripada sales sendu? . YA! Bila tak ada sales langsung! . Tapi, jujur cakap, salah siapa bila sales tak ada? . Anda tak buat marketing...
  2. PaehBrian

    Ruangan untuk Ebook dan Pasaran Ebook

    Maaf saya dh ubah website ke yg lebih bagus dan profesional haha... Boleh download dkt sini
  3. PaehBrian

    Cara Dapatkan Idea Untuk Buat Iklan

    Iklan ialah satu platform marketing yg sgt padu dan berkesan! Tapi salah satu masalah utamanya ialah, kita ni tak ada idea nak run iklan weh Bkn sng nak run iklan, tmbh2 kalau tak ada pengalaman langsung.. Jdi, tergerak hatilah saya nak share 2 cara utk dptkan idea nak run iklan, walaupun...
  4. PaehBrian

    Adakah facebook terbaik untuk perniagaan?

    Hi, Faez dari Hit The Market ni. FB ni sesuai utk semua jenis bisnes, tak kira apa skali pon Buat satu page khas dan tarik pelanggan guna paid atau organic traffic Utk paid boleh lancarkan kempen iklan fb ads(kalau tak pernah run kempen fb ads, boleh rujuk ebook lengkap kmi kat sini )...
  5. PaehBrian

    Jadi Internet Marketer: Fokus 1 Niche Atau Diverse Pelbagai Bidang (Yang Ada Demand)...?

    Hi, faez dari Hit The Market ni Pendapat saya, kalau kita ni baru mula sbg IM, lebih cantik kalau kita stay to one niche Tpi kalau kita dh ada experience, tak salah utk diverse sbb boleh add value dkt portfolio kita
  6. PaehBrian

    Beza Ads Manager & Power Editor?

    Hi Zharif Faez dri Hit The Market ni Hmm kalau tak salah saya, awal tahun lepas, Ads Manager dan Power Editor dah digabungkan....Jdi skrg dua2nya sama sahaja Kalau anda rujuk post2 lama dri blog, mmg akan ada lgi sebut pasal power editor Boleh rujuk ebook kmi sbg guide di sini
  7. PaehBrian

    Ruangan untuk Ebook dan Pasaran Ebook

    Bagi yg buat bisnes online, anda kena faham yg iklan ni dh jdi perkara WAJIB yg perlu kita buat... tapi problem dia, kelas2 utk belajar FB ads, ig ads dan segala ads2 ni mahal teruk sebab itu, harini saya share ebook step by step fb ads paling lengkap.. anda akan belajar cara setup iklan cara...
  8. PaehBrian

    Formula Copywriting PROVEN Berkesan

    Copywriting, perkara asa yg penting bgi sesuatu bisnes Tapi, tak ramai yg tahu, copywriting ni sbnrnya ada formula dia sendiri Formula yg mmg TERBUKTI berkesan, lepas byk experiment dan testing di buat Harini saya nk share 1 formula yg saya baca dan guna utk salah sorg klien saya Tapi, saya...
  9. PaehBrian

    Siapakah anda?

    Nama penuh :Mohammad Faez Izzuddin Bin Ibrahim Umur :22 Jantina: Lelaki Status : Bujang Pekerjaan : Masih belajar Berapa tahun involve dlm bisnes internet : 6 bulan serius Lokasi : Kedah Laman web : Hit The Market Gambar terkini : boleh tgk di gambar profile ye.
Top