Search results

  1. japari

    Misteri Solat sorang tapi yang jawab amin ramai

    Agaknya yang jawab amin tu jin islam kot. Mereka pon dah pahala jemaah jugak.
  2. japari

    Pelik Wajah Paling Seram dan Menakutkan....ada beran

    video ini diambil dari tik-tok. solekan dan kesan khas yang mereka buat sebijik profesional. kalau tengok sensorang memalam terperanjat jugaklah. ada beran....
  3. japari

    Undang-undang dan peraturan yang pelik di dunia

    North Dakota - Adalah salah jika anda berbaring atau tidur dalam keadaan masih memakai kasut. Kanada - Anda dilarang samasekali membuka balutan di tempat awam. Samoa - Adalah salah jika anda tidak mengingati hari lahir isteri anda. Canton - Anda diharamkan menggunakan padang awam untuk...
  4. japari

    Berjaya tranfer duit ke paypal ke akaun Hong Leong bank

    Alhamdullilah, saya berjaya transfer USD75 ke akaun Hong Leong Bank. Saya request withdrawal pada hari Jumaat 15/11 dan dapat e-mail dari paypal duit tu akan dimasukkan pada 19/11 hari Selasa. Ptg Selasa saya check dan memang betul duit tu dah masuk. Jika akaun Hong Leong Bank boleh bermakna...
  5. japari

    Peerghhh!!!...siapa kata orang Melayu tak pandai cipta software terbaik

    Software sedut trafik yang dihasilkan oleh orang kita boleh tahan malah setanding dengan Mat Saleh. Software sedut trafik - refererx-mini. Beroperasi dengan cara asas blogwalking, iaitu melawat ke satu-satu blog - meninggalkan komen dan meninggalkan Link URL di bahagian ‘chat box’. Anda tidak...
  6. japari

    Cikgu yang salah atau anak murid yang salah

    http://imgonion.com/img-511fc658e1615.html Moralnya ialah hati-hati bila bercakap tak kiralah kita ni siapa
  7. japari

    "Webinar Affiliate Percuma"

    Dalam webinar ini, anda akan didedahkan langkah demi langkah cara menjana pendapatan online sebagai affiliate JomNiaga.com. Antaranya ialah: - Cara affiliate marketing berfungsi, dan bagaimana anda mendapat komisen - Cara dan teknik mudah untuk menjana komisen affiliate dalam 48 jam -...
  8. japari

    Filem Seram Malaysia Dah Tak Seram Lagi

    Saya masih ingat lagi filem Jgn Pandang Belakang yg memang seram giler waktu tu sampai termimpi-mimpi. Malangnya resepi filem tu ditiru bulat-bulat oleh produser filem lain sampai unsur-unsur seram dan suspen dah boleh diagak. yang pelik tu kenapa hantu mesti merangkak. Banyak sangat scene hantu...
  9. japari

    Bayaran dari freakshare

    Ada sesiapa yg pernah dapat bayaran dari freakshare?. Jika ada sila kongsi pengalaman.
Top