zyan
Reaction score
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • sdr zyan, sy minat nak guna autoresponder tp hal teknikal pasang memasang ni rasanya tak sedia lagi. Blh tak pasangkan.
    yusli
    penawarsuami.com
    Salam..peluang meletakkan jualan produk anda secara percuma di Online Store....caranya senang je...

    Daftar sebagai ahli di Online Store...Jika maklumat yang anda berikan adalah betul, saya akan hubgi anda kemudian untuk proses seterusnya...

    Layari Online Store Sekarang

    Saya akan hubungi anda selepas 48 Jam...

    Terima kasih...



    Suhairi a.k.a eriey
    Online Store
    Salamz zyan..Saya ni orang baru dalam WC ni.Ada soalan remeh sikit saya nak tanya.Harap zyan tak kisah ye..:)
    Macam mana nak open thread kat WC ni ya..selama ni sbnrnya sy byk reply thread org je sebab saya tak reti nak bukak thread sendiri..Naifnya..:) Harap zyan boleh mambantu..Wassalam
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top