zyan
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam bro zyan, aku dah buat blog, dah tulis 2,3 posts, then nak submit url ke search engines (google, yahoo)...

    Aku tak dapat bro... Masalah aku timbul kat sini... Aku search kat google, google add url, then keluarnya Google Webmaster Tool..

    Aku dah submit dah url, then apa perlu aku buat? Biarkan aje ke? How come aku nak tahu url blog aku dah approve ke tak?

    Kalau bro nak promot ebook kat clickbank then create new landing page by using blogger, macam mana bro submit url ke google n yahoo? Boleh bagi link tak? Aku check yahoo submit url n google submit url, napa page error bro...

    Lagi satu aku jumpa Google Submit Your Content, bro pernah guna benda ni? Tahu tak sapa-sapa yang guna?

    Macam mana nak guna eh? Adakah setiap kali aku update posts, setiap kali itu jugalah aku kena submit content kat Google Submit Your Content...

    Mintak tolong bro, mana-mana yang boleh kau bantu la...
    Offline
    Salam bro zyan, saya ni pembeli ebook teknik clickbank... Lama simpan buku tu, la ni baru bukak nak try method...

    So, ada satu web ni saya nak promosi, link dia http://www.thenicheblogger.com

    Dan ni pulak landing page saya yang saya gunakan blogger.com, http://www.thenichebloggerstory.blogspot.com

    Boleh tak bro tolong tengok2 kan landing page saya tu n bagi tunjuk ajar? Mana2 yang perlu diperbaiki, dibuang mungkin...

    Saya letak link affiliate tu kat header, footer, n side... Banner ada, ayat promosi pun ada...

    Cuba bro baca first article yang saya tulis tu... Okeh tak? Saya tulis sendiri... Agak2 kalau orang baca, diorang confident tak dengan article tu?
    Offline
    hello zyan,, sya nak tumpang taY lah sal pakej Rm 25 rgt 2.?. leh gtaw sya x step y sterusY law cthY dah bank in,, awk guide la sya.. btl2 nak taw ney plz..
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    akum...

    siggy yg ko promote tuh function ke x?
    aku email kt website tuh x reply pn..
    Offline
    salam..
    leh x bro gitau camne nak mula kan pakej video youtbe nie..
    byk sangat yg diajar..
    pening pale
    :(
    harap bro dapat bagi guidance
    Offline
    salam bro
    kalau bayar RM77 utk pakej video youtube tu skali ngan system autoresponder cam getresponse ke?
    btw, btol ke pakej Video You Tube tu betul2 berhasil?
    sebab saya dah spend RM240 utk rahsia clickbank..tp x dapat lagi
    n kalau btol pe yg bro cakap, saya nak beli pakej video you tube dengan bro
    :)
    Offline
    Yg ni maklumat bayaran tsbt

    Masa : 11:01am
    Tarikh : 21/2/09
    Tempat : AFC Kangar2 (MBB)
    RM70

    p/s - kalu hadiah ke2 tu saya nak tukar dgn ebook percuma Rahsia Clickbank yg diberikan oleh Lebanon/TeamFlarez(?) melalui Majalah IM boleh ?
    Offline
    akum... bleh pm saya x... nak tau pasal autoresponder nie.... kurang faham ckit
    Offline
    salam zyan, saya perlukan servis autores awak. nnti sy bg ebook utk diberi percuma itu.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top