Recent content by zulota

  1. Z

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    betulla pengiraan tu... beli 1 pakej dpt 1PS ----> 1PS x RM500 x 2bln = RM 1000 beli 2 pakej dpt 2PS ----> 2PS x RM500 x 2bln = RM 2000 beli 3 pakej sekaligus, dpt 3PS + 1PS free, jadinya ----> 4PS x RM 500 x 2bln = RM 4000
  2. Z

    Bisnes KAK CIK Part 2 [no more argue!]

    Salam, testing...wa, testing thread baru....alhamdulillah, da xde gaduh2 da..br boley post msg kt sini... so, jgn risau..insyaallah kalau dengan cara KC uruskan bisnes nih, pool baru ya ng lebih menarik akan dibuka...sapa yang da masuk pool2 sblm nih akan dibayar sampai abis tempoh laa...
  3. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    saya sokong 100%...bukan apa, supaya orang tak terhilang fokus dan tidak tamak....lagi kalau macam tu mesti program nih tahan lama..sekadar pendapat!!
  4. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    letak susu pekat rasa berkrim skit n disukai ramai...hehehe, cuba laa...tak gemuk kotttt
  5. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    Orait..kita kasi tempoh dalam masa sebulan
  6. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    sori double post
  7. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    Br beli jana aura, nk letak kt opis kasi tinggi produktiviti... Kepada yang baru beli, bglah masa lebih skit kt KC untuk balas SMS tu..Byk tuh yang KC kena balas...Jgn risau, PF dikira ikut tarikh kita bayar kt KC... CCC best kalau shake guna air sejuk..pada yang takut gemuk, xyah la letak...
  8. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    Br beli jana aura, nk letak kt opis kasi tinggi produktiviti... Kepada yang baru beli, bglah masa lebih skit kt KC untuk balas SMS tu..Byk tuh yang KC kena balas...Jgn risau, PF dikira ikut tarikh kita bayar kt KC... CCC best kalau shake guna air sejuk..pada yang takut gemuk, xyah la letak...
  9. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    Cuba mcm cara dah jat oi, rasa cara nih yang paling best....senang je....Anyway, CCC memang best...
  10. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    Alhamdulillah, terima kasih KC sbb masukkan bonus saya tadi.. Semoga Allah merahmati usaha KC.. Saya akan minum collegen ari-ari supaya lebih muda,hahahah.. Kengkawan, kalu nk lebih sedap minum collegen, masukkan sedikit aje susu pekat, pastu taburkan serbuk CCC, then masukkan ais 2-3 ketul n...
  11. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    sokong gak 100%
  12. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    1) Klu dh masuk pakage lama, klu repurchase baru k.cik kira cmna ekk..maksud nyer k.cik akn kira pakage lm or pakage br nanti..(lm 6 bln, br 2 bln) PS adalah dikira atas tarikh kita beli bukan atas nama.. so kalau masuk pakej lama (sebelum 1 Jun 2009) dikira RM300 x 6, bila kita repurchase...
  13. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    Salam, apa pendapat yang saya telah ajukan ini adalah supaya saudara-saudara sekalian tidak menganggap ini adalah program untuk dapat DUIT jer...Program ini adalah hanya program untuk membeli produk-produk yang telah dikaji baik buruknya.. Kadang2, ada produk yang baik untuk kita tetapi tidak...
  14. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    Salam, da ramai da yg bertanya-tanya dalam WC nih psl produk KC n cara dia bagi bonus..Just untuk makluman dan peringatan je kepada sahabat-sahabat, saya nampak ramai yang terlalu memberi perhatian kepada bonus berbanding produk yang dijual...Harus diingat, bonus tersebut hanyalah sampingan...
  15. Z

    Dapat untung tanpa menjual.

    Salam semua....da lama tak berucap...waa, udah 115 page da..pergh! Semoga semua bergembira...yee..sok dapat bonuss!
Top